Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Szkot22
    Członek

Witam Wszystkich użytkowników <<FORUM LEEDS PL>>
    ====================================

Od bardzo dawna śledzę Wasze a właściwie to już nasze forum i uważam, że jest to świetna sprawa,przy okazji gratulacje dla Faty za świetne prowadzenie i życzę mu kolejnego udanego roku z forum

Malgon
    Participant

hehe to teraz ja bede wredna jak ty w stosunku do mnie.
    Poswiec troche czasu na przestudiowanie forum to zobaczysz,ze fata niczego tu nie prowadzi 🙂 Jest jedynie czlonkiem redakcji.

Szkot22
    Członek

Ta uwaga była nie do Ciebie,poczytaj pierwszy tekst czyli nowy temat, a redaktor też ma jakiś udział w tym co tu się dzieje nie omijając moderatorów.A co do wredoty to chyba wcale Taka nie jesteś

Malgon
    Participant

A widzisz! trzeba bylo uscislic … myslalam,ze moja interpunkcja lub skladnia zmusila cie do zamieszcaenia takiej uwagi 😉

Marta Klecz
    Członek

Dla mnie to podejrzane.
    Wchodzi nowy-gratuluje Facie- mowi ze Malgon wredna nei jest…
    CZyzby koljene wcielenie Faty? Po Obserwatorze spodziewalabym sie tego.
    Fata chce podbudowac swoj image?

Fata- my cie kochamy wlasnie POMIMO

Silly Fata

Malgon
    Participant

Marta chyba masz obsesje …. Wszedzie widzisz fate ?? 😯
    sam sobie by gratulowal ?! hehe

A podejrzany ten pan to jest na pewno jak twierdzi,ze ja wredna nie jestem 😉 hahaha

Szkot22
    Członek

Ja nie widze nic dziwnego,jak pisałem na wstępie śledzę forum od dłuższego czasu i uważam, że jest tu gro osób które je prowadzi mianowicie mam na myśli zaangażowanie się w tematy,są osoby które bezinteresownie pomagają innym,czyli odpowiadają na pytania,podpowiadają gdzie, co i jak można załatwić i napewno wiele osób z tego korzysta i o to chyba chodzi.
    Prowadzący to są w moim rozumowaniu osoby które aktywnie i pozytywnie uczestniczą w forum, bo przecież musi być ktoś kto zada temat lub pytanie i musi być osoba która będzie umiała odpowiedzieć na te pytania.Pozdrawiam 😀

fatamorgana
    Participant

Witaj Szkocie, my się absolutnie nie znamy przecież? Prawda?:)
    😯 😯 😯
    (Miło powitać w naszej gromadce w Yorkshire).
    Sam widzisz jak różni są ludzie… Napiszesz coś szczerego od serca, a już coś nie tak komuś jest i widzi w tym jakieś "ale" .
    Ale tak było, jest i będzie- na forach i nie tylko.

Cieszę się, że nasza praca się podoba i przynosi pożytek.
    Pozdrawiam.:)
    Czyżbyś przyjechał z północy do nas? 😮 (skoro piszesz, że i nasze forum?)
    A co tam słychać w zaprzyjaźnionym szkocja.net?
    Wkrótce wreszcie pojadę do Edynburga. Może wpadnę do polskiej knajpy. 🙂

Szkot22
    Członek

Malgon!!!!!!!!!!!!!!! nie pan, na imie mam Adam,
    a czy Ty jesteś wredna? nie wiem bo i skąd.
    Uważam że jesteś fajną kobietką bo często u kobiet bywa że mowią o sobie źle a wcale tak nie jest a z kolei te które milczą na swój temat okazuje się, że to dopiero diablice (coś o tym wiem) czyli cicha woda

fatamorgana
    Participant

Malgon wredna?
    W życiu…
    To świetna babka! 🙂 😀

Szkot22
    Członek

Prawda że się nie znamy, mam wielu znajomych w Leeds a obecnie jestem w drodze do Leeds i okazuje się, że moja praca będzie często polegała na wyjazdach w Waszą stronę 😀 , a kto wie czy nie skończy się zmianą zamieszkania.
    Napisałem: naszym forum, ponieważ zostałem dzisiaj jego aktywnym użytkownikiem, a na jak długo? kto to wie.
    Wcześniej odwiedzałem częściej Londyn, firma w której pracuje podpisała kontrakt z inną firmą właśnie z siedzibą w Leeds 😀 , i dlatego kieruję się na miasto w którym żyjecie

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Szkot22 wrote:

Malgon!!!!!!!!!!!!!!! nie pan, na imie mam Adam,
    a czy Ty jesteś wredna? nie wiem bo i skąd.
    Uważam że jesteś fajną kobietką bo często u kobiet bywa że mowią o sobie źle a wcale tak nie jest a z kolei te które milczą na swój temat okazuje się, że to dopiero diablice (coś o tym wiem) czyli cicha woda

Milo mi Adamie. Witam na forum.
    A z ta fajnoscia to juz przestancie natychmiast! 🙂

fatamorgana
    Participant

Ani myslę! 😆

Szkot22
    Członek

Ja też nie przestane cukrować tak miłej Malgon,( a może się spotkamy? kto wie).Teraz muszę Was przeprosić wzywają mnie obowiązki,wrócę wieczorem jak już znajdę się w jakimś hoteliku-mam nadzieje że fajnym

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.