Strona główna Działy Hyde Park WWO w Leeds – 16.03

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    deem
    Participant

WWO zagra 16. marca w The HiFi!!!Po udanym koncercie Ostrego pora na kolejna impreze:):):)
    Jacys chetni?

Baggins
    Participant

nie

Michalwroc
    Członek

jak nie jestes zainteresowany to po jakiego wala sie odzywasz:/

Baggins
    Participant

A ty jak jestes to po jakiego wala komentujesz :/

jackyl
    Participant

a Ty znowu masz rozmowy na poziomie.. ;))

deem
    Participant

Ludzie, nie ma sensu sie wdawac w tego typu gadki.Bagginsa i tak w takich ciuchach nigdzie nie wpuszcza 😀 😀 😀

To kto idzie na koncert?

Anonim
    Gość

Sokół to dla mnie najlepszy polski MC, lubie też wokale Kosiego Z JWP i Ero.

Bawcie sie dobrze

Michalwroc
    Członek

niom sesu niema ale mowa o jakies kulturze bycia jest:/

ja ide i to sie liczy:]

fatamorgana
    Participant

Do koncertu pozostały tylko 2 dni!

Kto jeszcze chętny – zapraszamy do zakupu biletów.
    Można kupić na naszej stronie głównej, przy tekście o występie.
    Scena muzyczna polskich występów w Leeds się rozwija…
    Pozdrawiam.

fatamorgana
    Participant

Najprościej mówiąc: To nie było to co mogło być.
    Dlaczego? Bo zamiast Sokoła był Popek…(wtajemniczeni wiedzą o co chodzi).
    Tym razem wszystko było inaczej niż na OSTRym.
    WWO kazali na siebie czekać kawał czasu, (długa droga z Londynu) zaś ocenę ogólną pozostawmy samym widzom.
    Ja mogę powiedzieć tyle:
    Chłopaki dali czadu, ale scena zamieniła się gdzieś od połowy koncertu w jedno zbiegowisko fanów, więc jak ktoś przyszedł później to tylko mikrofony przy ustach wskazywały kto jest wykonawcą.
    Ale taki urok takich koncertów, bo bratanie się z fanami to norma. Wspólne wypicie piwa i fotki z wykonawcami w trakcie koncertu gdzie indziej nie byłyby możliwe, a tu są- ku uciesze widzów oczywiście…

Najbardziej charakterystyczna postać to chyba jednak gość zwany Popek.
    Masywny, umięśniony i…nieźle wytatuowany dominował na scenie.
    A co do muzyki.
    Czadowo, z małymi problemami technicznymi i… udziałem prawdziwego czarnoskórego rapera z Manchesteru (ten to miał głos).
    Koncert w większości trwał przy wygaszonych światłach i skończył się tak nagle, że nie wszyscy zajarzyli że jest już po… 🙂
    Natomiast co do treści to…radziłbym Kaczorowi aby trzymał się z daleka od raperów i hip-hopowców, bo ci na pewno nie darzą go sympatią 😆
    To samo o "pałach" czyli Policji (polskiej).
    Kaczorowi dostało się dotkliwie, ale wiadomo- zasłużył. 🙂
    Wywiadu nie było, pozdrowień nie mamy dla was od WWO niestety no i w ogóle po imprezie.
    Natomiast frekwencja była większa niż poprzednio. Dało się zauważyć również obecność wielu ładnych dziewczyn (też więcej niż poprzednio). 😀
    Pozdrawiam.
    "Przeżyyyyję, przeżyyyyję"… 😉

fazia
    Participant

Fakt, dlugo kazali na siebie czekac ale w moim przypadku czekalo sie calkiem przyjemnie, ja z moja przyjaciolka zostalysmy docenione przez grupe i dostalysmy po dwie plytki (nie pozyczamy!!! :)nawet udalo nam sie zrobic grupowe zdjecie i zamienic kilka slow po koncercie . Moim zdaniem grali stanowczo za krotko a i piwo przestali sprzedawac za wczesnie !!!
    Czekamy na zdjecia!!!

pozdrawiamy E., N.

preston
    Członek

Ten koncert to była pomyłka. wszyscy przyszli zobaczyć WWO na żywo. WWO a nie Jędkera i Popka do jasnej cholery. Myślę że należy nam się wyjaśnienie ze strony organizatora.

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fazia wrote:

ja z moja przyjaciolka zostalysmy docenione przez grupe i dostalysmy po dwie plytki (nie pozyczamy!!! :)nawet udalo nam sie zrobic grupowe zdjecie i zamienic kilka slow po koncercie.
    Czekamy na zdjecia!!!
    pozdrawiamy E., N.

No to się wygadałaś…
    Coś mi się wydaje, że zostałyście docenione nie tylko przez grupę… 🙂 😀
    Dobrze że przyszłyście, bo jakby nie wy, to by mi się tam ciasno i nudno zrobiło. 😉

Fazia… a prosiłem wczoraj o coś i…nie posłuchałaś.
    Eeech, wy kobiety… 🙂 😉 8)

deem
    Participant

Czesc osob byla rozczarowana nieobecnoscia Sokola ale byla to sytuacja na ktora nie mielismy, jako organizatorzy, wplywu.Sokol, ktory lecial na ten koncert ze Stanow, pojawil sie na wyspach z 12 godzinnym opoznieniem…
    Dalsza czesc trasy koncertwej odbywac sie bedzie juz w pelnym skladzie.
    Pamietajmy,, ze WWO to jednak nie tylko Sokol…
    Wszystkich rozczarowanych przepraszamy

fatamorgana
    Participant

No tak, ci Amerykanie i te ich całe dane biometryczne… 😕 👿

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.