Strona główna Działy Hyde Park jakie linie lotnicze z leeds/bradford ?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    rudy_691
    Członek

witam. czy ktos moze mi powiedziec jakie linie lotnicze smigaja z lotniska Leeds/Bradford ? wybieram sie na urlop a zazwyczaj latalem z Doncaster/Shefield ale stamtad to tylko Wizzair do Katowic i Gdanska. interesuja mnie loty do Krakowa albo Warszawy (oczywiscie tanie linie). i jeszcze jedno pytanko: jak sie dostac na lotnisko z dworca kolejowego w Leeds ? w Leeds bylem tylko raz takze nie jestem za bardzo zorientowany. dziex

GAWEL
    Participant

oczywiscie lata JET2 nr busa chyba757 zreszta sprawdz sam
    http://www.leeds.pl/linki.php pozdro

fatamorgana
    Participant

Stary, nie obraź się, ale mamy tu w cho…ę linków do tanich linii, a w każdym jest rozkładówka kierunków jakie obsługują poszczególni przewoźnicy, w dodatku z mapką, więc będziesz miał wszystko czarno na białym.
    To że byłeś w Leeds tylko raz nie ma tu nic do rzeczy.
    O Leeds Bradford Airport i inauguracji nowego połączenia z Krakowem jest tu przecież SPECJALNY ARTYKUŁ!
    Dlaczego nie przeglądasz tego, co specjalnie tu piszemy?

Wiem że ktoś jest krótko i nie wie ogólnie, ale żeby nie wiedzieć że należy najpierw poszukać w tym co [b:d7eb867283]już jest dostępne?[/b:d7eb867283] 🙄 😕
    Przeciez ten serwis to nie same forum.
    Wystarczy kilka kliknięć…w to co jest…
    Właśnie po to przecież zamieszczamy takie informacje.
    Czyżby były niewidoczne, nieczytelne?
    Dokładny rozkład autobusów to samo…

Asix
    Participant

Tak sie zastanawiam drogi fatamorgano, kiedy Ci się znudzi. I podziwiam, że za każdym razem Twójj post wygląda inaczej. Ja chyba przygotowałabym sobie szablon i za każdym razem go wklejała…

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Przeciez ten serwis to nie same forum.

Fata wyluzuj bo zaczynasz robić gafy.
    Czyżby ci nerwy puszczały ❓

😈

dafunkonline
    Participant

najlepiej będzie wklejać linki do tematów, w których owa odpowiedź sie znajduje…

z tym, że mi sie nie chce szukać 😀

kocham kiedy mi się nic nie chce 😀

100%polak
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    rudy_691 wrote:

jakie linie lotnicze smigaja z lotniska Leeds/Bradford ?

Każde lotnisko ma swoja witrynę na której jest wyjaśnione – jak,skąd,dokąd
    a także jakie linie..
    http://www.lbia.co.uk/contacts-usefulcontacts.php

Jesteś zza Yorku – od dzisiaj 😮 kursuje nowa linia autobusowa YORK – LEEDS BRADFORD AIRPORT
    http://www.yorkaircoach.com/

fatamorgana
    Participant

Asix wrote:

Tak sie zastanawiam drogi fatamorgano, kiedy Ci się znudzi. I podziwiam, że za każdym razem Twójj post wygląda inaczej. Ja chyba przygotowałabym sobie szablon i za każdym razem go wklejała…

Inaczej byś Asix pisała, gdybyś to Ty jeździła (na swój koszt!), przygotowywała materiał do publikacji, starała się go jak najbardziej przystępnie zrobić, opisać i wstawić w stałą kolumnę, a potem…czytała tego typu pytania jak powyżej.
    Naprawdę.
    Uwierz.
    Najłatwiej to siedzieć przed kompem i narzekać na Fatę, ale zbierz choć część tych danych które my tu pozbieraliśmy i staraj się to ludziom podać w prosty sposób na tacy.
    Po co?
    Żeby było dla ludzi. Skoro w Polsce umieją korzystać z tego co tu mamy, to tutaj nie?
    Zamiast tworzyć stereotyp, że ja się zawziąłem na nowych którzy nie umieją sobie radzić z prościutkimi sprawami, może pomyśl że czasami lepiej komuś wyjdzie na zdrowie jak się raz nauczy pomyśleć i zwyczajnie wziąść to, co dla niego jest już przygotowane.
    Nowi dobrze wiedzą czy ja im jestem naprawdę niechętny czy nie.
    Prawda jest też i taka, że okazuje się wiele razy, że ci którzy mają "takie" niepotrzebne problemy z wyszukaniem czegoś, co otwiera się po dwóch, trzech kliknięciach nie mają żadnych problemów z ładowaniem dzwonków z netu, wysyłaniem MMS-a, korzystaniem z zaawansowanych funkcji komórek, i jeszcze sporo innych, do czego zwyczajnie trzeba już nieco użyć głowy i nauczyć się tego, nie mówiąc o ilości ruchów dłońmi.
    Wiesz co to oznacza? Myślę że wiesz, bo myślisz i chcesz myśleć.
    Pozdrawiam. 🙂

Asix
    Participant

Hmm…
    Fama o leeds.pl poszła. Sporo ludzi wie o tym serwisie, a ze względu na charakter dyskusji – także o forum. Nic więc dziwnego, że ludzi przybywa, często tych z jednorazowym problemem. Nie możesz zakładać, że poszukujący jakiejś informacji, bedzie wczytywał się w serwis, achiwum. Ty zrobiłbyś inaczej, ale nie wychowasz takiego tłumu.
    Robisz to na swój koszt – też wiele razy dokładałam do jakiegoś interesu, po to, żeby w ogóle wypaliło, nierzadko dla własnej satysfakcji.
    Zróbcie płatne smsy czy coś tam, które będą utrzymywać działalność portalu i olewaj to, co Cię drażni. I zobaczysz wtedy, komu zależy.

rudy_691
    Członek

nie no super…odpowiedz jakbym byl jakims 10 letnim niedojebem…tylko ze ja mam 24 lata…jestem moderatorem i adminem na wlasnym forum…i jakos nie ciagnie mnie do sciagania dzwonkow z netu…jedynym powodem dla ktorego to napisalem bylo to ze chcialem uslyszec wypowiedzi ludzi a nie wczytywac sie w kolejny website z zajebista wyszukiwarka lotow…jakbym chcial wyszukiwarki to bym sobie sam znalazl…ktos mi podal linka do tego forum a ze to forum o Leeds to walnalem tego posta tutaj bo jak juz mowilem bardziej mnie interesuja opinie ludzi, moze jakas porada ktora linia z leeds dobra bo chyba na piechote do Polski nie wracacie, co nie ? w kazdym badz razie dziex za pomoc…

v-tec
    Członek

Wybacz ale jak zadajesz takie pytanie jak zadałeś to nie spodziewaj się poważnych odpowiedzi, skoro reklamami jet2 oblepione są wszystkie autobusy. A to że nie jesteś z Leeds to do tutejszych nie dociera, oni myślą że za ostatnim przystankiem autobusu miejskiego mieszkają smoki 🙂
    Jakbyś zamiast wydawać tygodniówkę na dzierganie się wybrał się odwiedzić naszą metropolię to nie musiałbyś wyskakiwać z takimi pytaniami. Ale próbuj dalej 😉

rudy_691
    Członek

silnie v-tec nie wiem o co ci chodzi…to ze qrwa ktos sie chce czegos dowiedziec szybko a nie chce mu sie grzebac po calej stronie to zle ? jak juz pisalem interesowaly mnie opinie ludzi…whoj niewazne…wqrwia mnie to ze zeby cos sie na tym forum dowiedziec to trzeba miec ze 200 postow i byc tu od roku… a tygodniowo troszke wiecej udaje mi sie wyciagnac niz 150 funa…

ewuski
    Participant

jakie pytanie, taka odpowiedz rudy.

jesli nie chce Ci sie szukac po forum, to przynajmniej wysil sie troche, zeby zadac pytanie, na ktore chcesz dostac odpowiedz. bo Twoje pytania brzmialy

[quote:562f9c21af]jakie linie lotnicze smigaja z lotniska Leeds/Bradford ?[/quote]
    [quote:562f9c21af]jak sie dostac na lotnisko z dworca kolejowego w Leeds ?[/quote]

na te pytania znajdziesz setki odpowiedzi w necie, nie trzeba sie specjalnie wysilac. chciales porad, trzeba sie bylo zapytac np. 'ktore linie polecacie?’ bylaby zupelnie inna gadka.

jak slowo daje, mam czasem dosyc siedzenia przed kompem i tez lubie oszczedzac czas, ale nie tworze infantylnych postow
    to, ze jestes adminem i zadajesz takie pytania, to tylko gorzej o Tobie swiadczy.
    i bynajmniej nie bronie nikogo, tylko chce czasem podyskutowac na jakies bardziej zroznicowane tematy niz 'jak znalezc prace, jak dojechac, jak znalezc mieszkanie’.

redakcjo, blagam wrzuccie prosze ten temat do smietnika, bo tylko niepotrzebnie drazni.

fatamorgana
    Participant

rudy_691 wrote:

i…to ze qrwa ktos sie chce czegos dowiedziec szybko a nie chce mu sie grzebac po calej stronie to zle ? jak juz pisalem interesowaly mnie opinie ludzi…whoj niewazne…wqrwia mnie to ze zeby cos sie na tym forum dowiedziec to trzeba miec ze 200 postow i byc tu od roku… a tygodniowo troszke wiecej udaje mi sie wyciagnac niz 150 funa…

Szkoda czasu na nerwy kolego.
    Nikt Ci źle nie życzy, ale skoro Ci zależało na szybkości, to jako admin chyba wiesz, że nie można zakładać natychmiastowej odpowiedzi.
    Założymy się, że szybciej byś sam znalażł?
    Sprawdziłem ile kliknięć potrzeba aby dostać się do odpowiedniego linku o transporcie w Leeds.
    Dokładnie dwa. I masz transport w Leeds na talerzu.
    Kolejne dwa i jesteś w rozkładzie jazdy- dokładniutkim.
    Ile czasu zajmują 4 kliknięcia?
    Sporo krócej z przeczytaniem niż napisanie jednej linijki tekstu.
    A żeby było ciekawiej…
    Do tego nawet nie trzeba się zarejestrować na forum, nie mówiąc już o żadnych postach i długości bycia na forum. Nie jarzysz?
    Jeśli jesteś dojrzałym człwiekiem to to rozumiesz, a jeśli nie za bardzo to będziesz wypisywał dalej teksty w stylu iwonki 16 czy jej podobnych.
    Można być wqu…m, ale jednocześnie kulturalnym- o ile się potrafi.

A poza tym, to pozdrawiam i życzę miłego administrowania- czasami też więcej krótkiego zastanowienia- gdy w grę wchodzi jedynie kilka kliknięć.
    Trzym się.

olo
    Członek

Dobra dobra.
    Wy tu gadu gady o szukaniu na forum a opcja "Szukaj" jakoś dziwnie nie wychodzi mi poza rok 2007.
    I jak to szukanie ma się odbwać?
    Może to ja coś mieszam i nie wiem jak to zrobić ale szukałem czegoś o tym koncercie Myslovitz w Leeds i nie potrafi mi się to odszukać.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.