Strona główna Działy Finanse Zasiłki w Anglii

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    kunegunda
    Participant

z doswiadczenia wiesz ?

sandra26
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

z doswiadczenia wiesz ?

Tak:)

kunegunda
    Participant

a przynajmnie duze pole masz ❓

sandra26
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

a przynajmnie duze pole masz ❓

No jasne, duże pole widzenia i widzę, że byś się świetnie sprawdził:D

kunegunda
    Participant

oj chyba nie bo niemasz tam pola do popisu 😆

sandra26
    Członek

kunegunda wrote:

oj chyba nie bo niemasz tam pola do popisu 😆

Do popisu, to mam długopisy, ale mogę Ci też pióro pożyczyć:), a wtedy Twoja ręka napewno zacznie działać sprawniej, bo chyba tylko jedną wystukujesz literki:)

kunegunda
    Participant

mmm a poco mi dlugopis do pisania na kompie?

sandra26
    Członek

kunegunda wrote:

mmm a poco mi dlugopis do pisania na kompie?

No właśnie, a tak długo nad tym się zastanawiałeś:D

kunegunda
    Participant

bo caly czas mowisz zeb czytac ze zrozumieniem, a cieszko zrozumiec po co komus dlugopis do pisania na kompie

sandra26
    Członek

kunegunda wrote:

bo caly czas mowisz zeb czytac ze zrozumieniem, a cieszko zrozumiec po co komus dlugopis do pisania na kompie

Sprawdzałam Twoją spostrzegawczość:D I dłuuugo musiałam czekać;)

kunegunda
    Participant

hmmm to albo spostrzegawczosc albo czytanie ze zrozumieniem

sandra26
    Członek

kunegunda wrote:

hmmm to albo spostrzegawczosc albo czytanie ze zrozumieniem

I jedno i drugie Kunegundzia, bo jak się jest spostrzegawczym, to i rozumie się czytany tekst:)

kunegunda
    Participant

oooo od kiedy? to jakas twoja nowa teza ?

tereska2012
    Członek

takich jak ty powinni na papier toaletowy przerobic!!!!na jaki temat nie wskoczysz na forum masz problem ,wszedzie wypowiadasz swoje malo interesujace zdanie.Tak naprawde ani jeden raz nie odpisales czlowiekowi z sensem poprostu nie masz pojecia o niczym .Nalezysz do grupy tych ludzi ktorzy tak strasznie zawstydzaja nasz kraj.Tak dokladnie odszczekuj sie bo co na prawde poradzisz? mozesz najwyzej zaszczekac wszystkich jaki ty to madry jestes i wszystko wiesz(bo tak najlatwiej) a tak naprawde kazdy juz wie jaki z ciebie typ polaka wsapnialego rodaka ktoremu troche lepiej i nie umie zrozumiec drugiego!!ale wiesz jest takie stare przyslowie"Pan Bog nie rychliwy ale sprawiedliwy!"i na ciebie przyjdzie czas ze dostaniesz kiedys po dupie i wtedy sam pomyslisz ze przydalaby ci sie czyjas pomoc!pomysl wtedy o ludziach ktorym tak serdecznie i milo doradzasz chociaz nawet nie masz pojecia o tych tematach!bo to tematy dla normalnych ludzi nie dla idiotow!
    wiem prawda jest brutalna ale coz spojrz czasem w lustro…..
    i powiedz sobie szczerze jaki jestes beznadziejny
    kazdy o tym juz wie nie musisz wszystkim udowadniac swojeje wielkosci
    bo to poprostu kompleks mniejszosci niestety tak idealnie na twoim przykladzie widoczny< nawet w nastepnej odpowiedzi!milego dnia

nitka
    Członek

Hej.
    Czy ktos z was moze wie cos wiecej o tzw.kredycie uniwersalnym? Czytalam artykul tu macie http://twojeuk.com/artykuly,pierwsze-protesty-przeciwko-reformie-zasilkow,72.html
    Pozdrawiam 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.