Strona główna Działy Hyde Park wkurzony

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Rafels
    Członek

ja mialem problem a jakis cham usunal moj post–dzieki!!!!

fatamorgana
    Participant

No faktycznie, co za cham!!!
    http://www.leeds.pl/forum/viewtopic.php?t=2778

Teraz nie pozostaje Ci nic innego, tylko przeprosić tego chama, skoro najpierw piszesz, a potem ewentualnie myślisz…
    I nie zapomnij sprawdzić godziny tego posta, bo okaże się że to nie tylko Twój własny, ale w dodatku- jak to sam osobiście zrobiłeś po moim przypomnieniu- przeniesiony do tego działu…
    W dodatku znalazłem jeszcze taki sam w Śmietniku…

Jak więc widzisz, chamstwo u nas podwójne… 😆 😆 😆

Rafels
    Członek

a to przepraszam(jednak musze dodac ,ze zostalem pouczony o niewlasciwym miejscu zamieszczeniu posta,a jak zauwazylem istnieje tam post podobny do mojego -konkretnie z prosba o zlota raczke-na ktorego odpowiedziales i nie kierowales go do smietnika

Rafels
    Członek

ale jakby bie bylo moja wiadomosc powedrowala do smietnika-heh-dobre to forum

shapeshifter
    Członek

nie da sie zdjac simlocka z 6630 – da sie wgrac polskie menu za sprawa zmiany product code – ale simlocka sie zdjac nie da – sa jakies ploty ze ktos moze wyniesc kody z 3 itp – ale to pewnie sciema – zdejmuja simlocka po zakonczeniu kontraktu albo wymianie telefonu i taki telefon radze kupic – zreszta wystarczy wejsc na ebay i tam jest pelno 6630 z simlockiem i jedna strona z unlock 6630.

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Rafels wrote:

a to przepraszam(jednak musze dodac ,ze zostalem pouczony o niewlasciwym miejscu zamieszczeniu posta,a jak zauwazylem istnieje tam post podobny do mojego -konkretnie z prosba o zlota raczke-na ktorego odpowiedziales i nie kierowales go do smietnika

Owszem, ale Twój został skierowany do Śmietnika [b:9dbec47b2f] jako dubel[/b:9dbec47b2f] a nie jako post właściwy, bo tenże masz właśnie tutaj w Hobby, więc się nie martw.
    A poza tym napisałem, że nie mamy tu stróża 24 h/dzień, aby sprawdzał i przesuwał na okrągło posty, zatem ów "cham" nie jest w stanie spełniać życzeń.
    Weż pod uwagę, że nie zawsze muszę każdemu napisać w temacie co powinien zrobić, czasami wystarczy poza forum do właściwej osoby dać sygnał…

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.