Strona główna Działy Praca Praca w budownictwie: potrzebne informacje (karta cscs/cpcs)

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 91)
  • Autor
    Wpisy
    azkeel
    Participant
    bonias
    Participant

http://www.contract-uk.com tu jest jedna z agencji tez wszystko zalezy jako kto bo sa specjalistyczne np tylko dla elektrykow 😀 powodzenia

ufcio
    Członek

hey czy moze ktos wie jak zabukowac egzamin na karte cscs.mam strony ale posredniczace ktore pobieraja oplaty.czy zna ktos nr tel lub strone prosze o przeslanie.dziekuje wszystkim za uwage i pomoc. 💡

rutsen2
    Członek

CITB-Construction Skills Head Office Kings Lynn-Nurfolk PE31 6RH–Tel.08706004020—ja znam taki ale robiłem to juz dosc dawno-powodzenia!

Mateusz17
    Członek

Zrob tak jak Ja;) idz tam gdzie sie zdaje i zabukuj.Ja mialem tyle szczescia ze odrazu zdawalem,wiec lepiej byc przygotowanym

Alex159753
    Participant

Hello,

Actually this is very good information. So if we are planning to do a course accredited by the CIOB, what are the options out there? are there any reputed online colleges that does it? and how are their validity in the construction industry ?

Thanks in advance
    Alex

lalalatawiec1
    Participant

Hejo, mam pytanie, rozważam wyjazd do UK i myślę o pracy na budowie, ale nie mam doświadczenia, jak tam teraz z zatrudnieniem? Po brexicie dalej są opcje? czy idzie recesja i jest coraz trudniej? może lepiej w inną strone świata się udać?

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 91)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.