Strona główna Działy Hobby Kino

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Agnieszka_77
    Participant

ej….a idziemy jutro do kina????

dafunkonline
    Participant

ok

to do jutra .. pa

Dzieju
    Participant

Jasne co powieszz na "The Last King of Scotland" ?? 🙂

dafunkonline
    Participant

no i ?
    stałem pod kinem już od 9:00
    nikogo nie było…
    wy sobie chyba sobie jaja robicie

ja sobie wypraszam.. ja jestem artystą !!!

😀

Agnieszka_77
    Participant

dupa tam…internet mi uciekl wczoraj i myslalam, ze nie idziemy do kina, wiec sobie trzy filmy z wypozyczalni zabralam, jak ktos ma popcorn to bedzie mile widziany..tylko mi zadnych toffi paskudztw nie przynosic!

idolPL
    Participant

co tam kino, co tam dvd…

torrenty moi mili, torrenty 😉

Prekursor
    Członek

Znajdźmy jakieś lokum i zróbmy małą sesję z filmami!
    Ja mam ochotę na Stanley’a Kubrick’a.Odyseje obie mam,mechaniczną pomaranczę też,pełny magazynek właśnie ściągam.A może macie Lśnienie,Doktor Strangelove lub Ścieżki chwały? 🙄

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Prekursor wrote:

Odyseje obie mam…

Domyśliłem się już wcześniej po twoim podpisie 🙂

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    idolPL wrote:

co tam kino, co tam dvd…

No ale bez przesady, w domu ludzie umieraja, zreszta wyjscie do kina ma swoj (inny) klimat.

dafunkonline
    Participant

idolPL wrote:

co tam kino, co tam dvd…

http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=330590

😀
    kocham mojego win’a

idolPL
    Participant

<Zdawali sobie sprawę z tego, że ich działalność jest niezgodna z prawem. Często przyznawali, że słyszeli o działaniach policji, zabezpieczeniach komputerów i konsekwencjach karnych. Mieli jednak nadzieję, że ich to nie spotka – powiedziała Renata Laszczka-Rusek z biura prasowego komendy wojewódzkiej policji w Lublinie.>

i w tym się różnimy, bo ja sobie tej sprawy nie zdaje, co czyni mnie niewinnym w świetle prawa, nie wiem co to jest ale jest:)
    i tej wersji się będę 3mał, Wysoki Sądzie…

Prekursor
    Członek

ela1981 wrote:

No ale bez przesady, w domu ludzie umieraja, zreszta wyjscie do kina ma swoj (inny) klimat.

Hmm… w domu się nie umiera!W domu przeżywa się najwięcej w swoim życiu! 8) Zresztą nie ma co porównywać domu z kinem.W kinie nie zrobisz tego co możesz zrobić w domu z przyjaciółmi no chyba ,że masz własne kino! 8)

Prekursor
    Członek

dafunkonline wrote:

kocham mojego win’a

Uwielbiam moje [b:b65d583445]Xubuntu[/b:b65d583445]! 😛

idolPL
    Participant

Co do wieczorq filmowego, to mam kolekcję oryginalnych płyt dvd z polskim lektorem (ponad 75 filmów) więc jak najbardziej:) 😀

dafunkonline
    Participant

Prekursor wrote:

Uwielbiam moje [b:ecbc380225]Xubuntu[/b:ecbc380225]! 😛

preki latasz na ubuntu ?
    ja mam kubuntu (xubuntu chyba troszkę mniejsze wymagania ma i widziałem u kumpla xubuntu na starym kompie .. robiło to to za firewalla 😀

ale w sumie to chyba jeden z lepszych linuxoow… o ile nie najlepszy

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.