Strona główna Działy Hyde Park Typowe-Nietypowe?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fairy
    Participant

Temat ten kieruje zarowno do panow, jak i do pan. Chcialabym, abyscie przytoczyli swoje wlasne doswiadczenia. Od jakiegos czasu zastanawiam sie, czy wszyscy mezczyzni sa tak rozkojarzeni i zapominalscy, jak moj, ktory nastawia budzik na 8.00, podczas, gdy dzien wczesniej powiedzialam mu, ze ide do pracy na 6.00. Ma on tyle pozytywnych cech, za ktore go kocham, ale niestety jego rozkojarzenie jest niejednokrotnie frustrujace.
    Napiszcie, jak to jest z Wami, lub z Waszymi Panami.
    Pozdrawiam!

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fairy wrote:

Temat ten kieruje zarowno do panow, jak i do pan. Chcialabym, abyscie przytoczyli swoje wlasne doswiadczenia. Od jakiegos czasu zastanawiam sie, czy wszyscy mezczyzni sa tak rozkojarzeni i zapominalscy, jak moj, ktory nastawia budzik na 8.00, podczas, gdy dzien wczesniej powiedzialam mu, ze ide do pracy na 6.00. Ma on tyle pozytywnych cech, za ktore go kocham, ale niestety jego rozkojarzenie jest niejednokrotnie frustrujace.
    Napiszcie, jak to jest z Wami, lub z Waszymi Panami.
    Pozdrawiam!

Witaj w klubie zyjacych z rokojarzonymi 😉 😉 niecierpie spoznialstwa rozkojarzenia i zapominalstwa 😀 😀 😀 nie jestem idealem (a moze jestm 8) ) ale ceche doprowadzaja mnie do bialej goraczki!!!podobnie jak u Ciebie mam wspaniala zona ktora kocham ale czasem sie kreci ze hoho a to telefonu zapomni a to portfela ,biletu itp.myslalem ze to takie kobiety sa 🙂 ale mam takieg brata hehe 😉 staralem sie z tym walczyc ale chyba musze sie przyzwyczaic!!

wiec odpowiadam na pytanie u nie ktorcyh jets to typowe 😀 😀 😀

blackeddy
    Participant

Może chciał poleżeć przy tobie dłużej.

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    blackeddy wrote:

Może chciał poleżeć przy tobie dłużej.

nie moze tylko napewno a zona mysli ze juz rozkojarzony 😉 ahhhh te kobiety

fairy
    Participant

Tak mi sie tez wydaje, ze bylaby to walka z wiatrakami 🙂
    Staram sie tlumaczyc, ze powinien skupiac sie bardziej na tym, co robi, ale niestety sukces odniesiony w jednej sprawie powoduje, ze kolejna rzecz umyka mu gdzies z pamieci. Sigh…

7sisters
    Participant

Kiedy chodziłem do szkoły, na weekendy wracałem do domu. Zawsze w poniedziałek rano wyjeżdżałem z domu i jechałem w stronę miasta gdzie była moja uczelnia. Kiedyś miałem do załatwienia coś w innym mieście, zupełnie w przeciwnym kierunku. Wyjechałem z domu i… zorientowałem się dopiero pod uczelnią że pojechałem w złą stronę!

Teraz bardziej się pilnuję ale i tak zdarza mi się zapomnieć o rozmaitych rzeczach.

Juliusz S?owacki
    Participant

Rozkojarzenie, ciężka sprawa ale pamięć absolutna też jest czasem uciążliwa. Gdy zawsze się wszystko pamięta i w domu i w pracy i po upojnej nocy, choć chciałoby się czasem zapomnieć 😉 a wszyscy wiedzą że ty zawsze, wszystko pamiętasz.

Więc może czasem dobrze coś zapomnieć ❓ 🙄 😉

hammer18
    Participant

Julek i jak nic przyznaje Ci racje i masz piwo 8)
    znam to zawsze wszystko pamietam jesli kogos o cos poprosze to jest o zapomnialem/am ,ja pamietam i robie jak ktos o cos poprosi!!ale ostatnio zeby pokazac ludzim takim zakreconym jak to sie czlowiek czuje,bo czasem mam wrazenie ze to jest ignorowanie, to sam tak robie z pelna premedytacja ohhh zapomnialem,ale mimo wszystko te moje sumienie na wiele takich wybrykow mi nie pozwala 🙄
    znam takich co bardzo czesto o dlugach zapominaja 😉 ciekawe czy to roztargnienei czy …. hehe

ela1981
    Participant

fairy wrote:

Od jakiegos czasu zastanawiam sie, czy wszyscy mezczyzni sa tak rozkojarzeni i zapominalscy, jak moj, ktory nastawia budzik na 8.00, podczas, gdy dzien wczesniej powiedzialam mu, ze ide do pracy na 6.00.

A jak czesto zdarza sie wam wstac w nocy i z panika szukac budzika???
    Kilka tygodni temu obudzilam sie w sobote o 4!!! rano i narobilam rabanu mezowi, ze zaspal do pracy, bylam w jakims szoku bo nic do mnie nie docieralo.
    A ile razy w ciagu dnia slyszycie albo sami mowicie: gdzie sa klucze od samochodu, gdzie te dokumenty przeciez tu je polozylem (miesiac temu i na stole w jadalni), nie widzialas mojego zegarka, zadzwon na moja komorke bo nie wiem gdzie zostawilem 🙄

Marta Klecz
    Członek

a moj wrzucil brudne skarpety do smieci zamiast do kosza z brudnymi ciuchami 🙂
    a kiedys zostawil wozek przy samochodzie bo skads wracalismy, wozek kilka godzin sobie tak na dworzu….
    ale na cale szczescie maja mnostwo innych cehc za ktore nie mozna nie kochac…prawda?

fairy
    Participant

W przypadku mojego Pana dochodzi jeszcze problem grania w gry komputerowe i spedzania nad ta czynnoscia dosc znaczacej ilosci czasu. Czasem wydaje mi sie, ze myli swiat rzeczywisty ze swiatem gier…

ela1981
    Participant

fairy wrote:

W przypadku mojego Pana dochodzi jeszcze problem grania w gry komputerowe i spedzania nad ta czynnoscia dosc znaczacej ilosci czasu. Czasem wydaje mi sie, ze myli swiat rzeczywisty ze swiatem gier…

A to akurat typowe, kazdy facet musi miec jakies hobby jak nie gry to internet, jak nie sport to samochod, jak nie fotografia to bukmacherstwo lub inne majsterkowanie. Nie ma co sie denerwowac, jak sie jedno wyeliminuje to lapia sie za drugie, bo by przeciez z nami babami niewytrzymali . 😆

Capricorn
    Participant

ela1981 wrote:

fairy wrote:

A to akurat typowe, kazdy facet musi miec jakies hobby jak nie gry to internet, jak nie sport to samochod, jak nie fotografia to bukmacherstwo lub inne majsterkowanie. Nie ma co sie denerwowac, jak sie jedno wyeliminuje to lapia sie za drugie, bo by przeciez z nami babami niewytrzymali . :lol:[/quote]

Dobrze, że są jeszcze dziewczyny ,które to rozumieją. Twój chłop to ma szczęście…, o ile nie jest to szczęście w nieszczęściu 😀 Sorewicz 8)

Amstaff
    Participant

Ja się czasami dziwię jak moja żona ze mną wytrzymuje ……U mnie nie ma dnia kiedy o czymś zapomnę przekręce ….taki zakrętas ze mnie 😆

No i też lubię gry 😉

hammer18
    Participant

ela1981 wrote:

fairy wrote:

A to akurat typowe, kazdy facet musi miec jakies hobby jak nie gry to internet, jak nie sport to samochod, jak nie fotografia to bukmacherstwo lub inne majsterkowanie. Nie ma co sie denerwowac, jak sie jedno wyeliminuje to lapia sie za drugie, bo by przeciez z nami babami niewytrzymali . :lol:[/quote]

ela albo wszytskiego po troszku 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.