Strona główna Działy Hyde Park OSTR- koncert i opinie

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

1. Sprawa pierwsza- nie offtopujemy, temat dotyczy wyłącznie koncertu, ew. samego wykonawcy.
    2. Niech mówią najpierw ci co byli, zwłaszcza że sporo osób widziano na sali.
    3. Jak ktoś nie był a żałuje, proszę aby zaczekał z opiniami na koniec.
    Dziękuję.

A teraz pozdrowienia…
    🙂 😉

[img:9e755e6639]http://img167.imageshack.us/img167/8577/ostrliveleeds1001pozdrouv0.jpg[/img:9e755e6639]

Tekst brzmi:
    [b:9e755e6639]"Pozdrowienia dla całej Polonii w Leeds i na całych Wyspach, 100 lat + wytrwałości z dala od bliskich".[/b:9e755e6639]

Wypada podziękować co niniejszym czynimy.
    Koncert potrwał jakies 1,5 godziny i był naprawdę udaną imprezą, zwłaszcza, że sam OSTR- czyli Adam Ostrowski był zaskoczony "niesamowitą i zaje..ą" ATMOSFERĄ na sali.
    Myslę, że wszyscy powinni być zadowoleni.
    Pierwszy koncert hip-hopowy w Leeds stał się faktem i jest kolejnym punktem na plus dla nas, czyli widzów bo dopisaliśmy a wszystko przebiegało bez zakłóceń.
    Reszta w materiale reporterskim.
    Dziękujemy i pozdrawiamy.
    Następna impreza- koncert w Hi-Fi już za miesiąc!
    🙂 💡

sorro8
    Członek

mi sie bardzo podobalo. Udane przedsiewziecie oby wiecej takich imprez pozdro

Dzieju
    Participant

Jestem pod duzym wrazeniem, mimo ze nie slucham hip-hopu. Swietny DJ, a OSTRy wie jak rozruszac towarzystwo….

Kmycic
    Participant

Ja jestem wlasnie z tych co lubia, a zaluja, ze nie byli…

😀

fatamorgana
    Participant

No ja też byłem i mi się podobało…(prywatnie). 🙂

Prekursor
    Członek

Zaloze sie ,ze na koncert Polskiego [b:6aa6a5314b]Skalpel’a[/b:6aa6a5314b] jak i [b:6aa6a5314b]Robotobibok’a[/b:6aa6a5314b] nikt by nie przyszedl!!! 👿

dafunkonline
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Prekursor wrote:

Zaloze sie ,ze na koncert Polskiego [b:f89da71302]Skalpel’a[/b:f89da71302] jak i [b:f89da71302]Robotobibok’a[/b:f89da71302] nikt by nie przyszedl!!! 👿

chyba żartujesz..
    robotobibok rox !!!

skalpela nie znam z koncertów.. ale chętnie posłuchałbym na żywo

a znasz "Ludzi" z trójmiasta ?
    albo "Snowman" z Poznania ?

albo coś z zupełnie innej beczki – Ścianka .. przypuszczam, że to znasz na bank

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

dafunkonline wrote:

chyba żartujesz..

mam nadzieje ,ze zartuje 🙄
    Sek w tym,ze stawiam na niska frekwencje!Ale przyznam sie,ze lubie sie mylic!

dafunkonline wrote:

a znasz "Ludzi" z trójmiasta ?
    albo "Snowman" z Poznania ?

Nie znam ale poszukam i poznam

dafunkonline wrote:

Ścianka

Bardzo dobra muzyka z Polski ale to nie moj garnitur i parasol dzwiekow.
    Aczkolwiek takze polecam!

dafunkonline
    Participant

Prekursor wrote:

Sek w tym,ze stawiam na niska frekwencje!

na pewno ktoś się znajdzie.. w Poznaniu na koncercie obiboka był pełen dziedziniec… a musisz wiedzieć, że w tym mieście króluje techno i wszyscy jeżdżą na manieczki 😕

więc myślę, że nie będzie tak źle i robocik odwiedzi leeds żeby zrobić przyjemność fanom… 😀

kocham robić przyjemność 😀 (i to nie fanom)

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.