Strona główna Działy Hyde Park przytulanie za darmo… :)

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ewuski
    Participant

zobaczcie co ludzie w manchesterze wymyslili:
    http://www.forum.naszmanchester.co.uk/viewtopic.php?t=944
    do zdjec koniecznie przeczytajcie koment viggena na dole!

moze cos takiego by zrobic u nas??

pzdr :):)

Mediator
    Członek

Ewuniu, ten pomysl nie jest oryginalny – bodaj w Stanach jest taki pan, ktory przytula na podobnej zasadzie – bylo o tym glosno. Ale to nie ma znaczenia. Ciekawostka – nikomu nie szkodzi. Osobiscie moglbym przytulac ale tylko z prawnikiem obok, zeby potem nie zalapac sie na oskarzenie o molestowanie albo ze w trakcie przytulenia szepnalem do ucha propozycje niestosonwa. jestesmy w Anglii. Nie takie rzeczy sie tu juz dzialy. Jak zwykle przesadzam – w takich sprawach zawsze przesadzam :))

Pozdrawiam Cie serdecznie

ewuski
    Participant

nie twierdze, ze to oryginalny pomysl, wiem, ze to wymyslil jakis gosc, myslalam, ze w australii, ale nie pamietam dokladnie,
    gdzies posialam link do info o genezie imprezy, wiec niestety nie zamiescilam w moim poprzednim poscie (ale jak znajde, to na pewno przekaze)

domyslalam sie, ze moze to byc w ten sposob odebrane i wcale Ci sie nie dziwie, ale zauwaz, ze tamta impreze robila glownie mlodziez, wiec watpie, zeby komus z nich ktos zarzucil molestowanie (nie slyszalam przynajmniej nic takiego, a o imprezie dowiedzialam sie od bezposredniego uczestnika)

uwazam, ze pomysl jest fajny, spontaniczny i wywoluje przyjazne skojarzenia

mysle, ze za bardzo czasem probujemy wszystko sformalizowac i odbierac na powaznie: struktury, tworzenie komisji, szufladkowanie, dyskusje, a potem kazdy rozchodzi sie do siebie i zyje wlasnym zyciem, moze czasem warto zrobic cos spontanicznego i bez jakiegos 'szczytnego’ celu, ale po prostu, dla satysfakcji i bycia razem?

ela1981
    Participant

ostatnio taki "dzien przytulania" odbyl sie w kilku polskich miastach

GAWEL
    Participant

Fajnie ! … a gro przytulalo sie na"niedzwiedzia" mysle ze na misia byloby lepiej 😉
    tylko z umiarem prosze http://wiadomosci.onet.pl/1487578,11,item.html
    …no no 😈

Sandgirl
    Członek

Jakbym takie cos zobaczyla, to bym kolesia szerokim lukiem ominela… zgodze sie z mediatorem, ze przytulanie to chyba ze z prawnikiem przy boku 😉
    Przytulac to ja sie moge do mojej mamy, mojego chlopaka… a nie jakiegos obcego gostka… moze on jakas chorobe ma i bym sie zarazila… 😛

To nie dla mnie…

Mediator
    Członek

Jak powiedzalem, zawsze przesadzam, gdy chodzi o swego rodzaju ostroznosc. Ale to dlatego, ze widze mozliwe, choc trudne do przyjecia czy nawet niewiarygodne scenariusze. Przyklad – chlopak przytula mloda dziewczyne, ktora ma duzo mniej lat niz to na ile wyglada i w dodatku jest czlonkinia grupy etnicznej, ktorej przynaleznosc religijna absolutnie wyklucza kontakt z obcym mezczyzna. Dziewczynka sie przytulila, tatus wniesie oskarzenie. Sami widzicie, ze przesadzam. ewunia ma racje – to bylo chyba jednak w Australii. jednak jego akcja to bylo cos niesamowitego. Ta, o ktorej ty piszesz Ewo, jest sympatyczna ale mysle, ze nie wywola nic wiecej poza chwilowym zaskoczeniem i zostanie potraktowana jako dobry zart. Nie mam nic przeciwko takim pomyslom.

Kaliko
    Participant

Ja lubie sie przytulac ale nie szczegolnie do obcych mi osob. Nie bardzo rozumiem czemu maja sluzyc takie akcje. Jednak nie jestem jakas zdecydowana przeciwniczka, w koncu to zawsze mozna sie usmiechnac widzac cos, takiego na ulicy. Procz tego nie wiem dlaczego ludzie uwazaja, ze nie ma juz nic za darmo. Ja uwielbiam Anglie wlasnie za to, ze tu jest tak mnostwo rzeczy za darmo. Szybka milosc, sex,wszelkie emocje, usmiech i wogole. Nie istotne ile trwaja sa za darmo:)

dafunkonline
    Participant

a ja z chęcią poprzytulam się !!!

bo kocham przytulanie 😀

serio !

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.