Strona główna Działy Hyde Park Kto jeszcze w Anglii

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Baggins
    Participant
    Wojtek
    Członek
    fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

http://sport.onet.pl/0,1248762,1485423,wiadomosc.html

Serdecznie powitac 😕

O ja pier…!!!
    Znowu taki wstyd!!! Kaczory i Lipce bodaj byście się pod ziemię zapadli, ludzie bez zasad i honoru!!!
    Anglik powiedział bardzo trafne i niestety bolesne dla nas słowa…

ela1981
    Participant

hmmm i na podstwie takich informacji powstaje wizja Polski i Polakow w innych krajach, niedobrze, bardzo niedobrze.

fatamorgana
    Participant

Może chociaz ta nasza polska restauracja nieco poprawi wizerunek…
    Wiadomo wszędzie politycy i działacze to często takie mendy, które myślą o sobie, ale to co najlepsze z danego kraju łagodzi złe notowania i wieści.

Malgon
    Participant

Czy ja moge miec malutka prosbe 🙂 by kopiowac i wklejac tekst (oprocz/zamiast) linka … ??
    Moze to wam sie wydac dziwne ale najciekawsze artykuly (jak mniemam ten Bagginsa wlasnie) sa na stronach blokowanych przez firmowych IT 🙁

Dziekuje from the mountain.

idolPL
    Participant

http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/wstrzasajaca-afera-w-szpitalu-mswia,870963,2943

ten pan, to chyba nie… on bardziej jako psuj wizerunq:(

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

Czy ja moge miec malutka prosbe 🙂 by kopiowac i wklejac tekst (oprocz/zamiast) linka … ??
    Moze to wam sie wydac dziwne ale najciekawsze artykuly (jak mniemam ten Bagginsa wlasnie) sa na stronach blokowanych przez firmowych IT 🙁

chyba Malgon nie zostalas zrozumiana bynajmniej przez idola 😉

idolPL
    Participant

hammer18 wrote:

Malgon wrote:

chyba Malgon nie zostalas zrozumiana bynajmniej przez idola :wink:[/quote]

toć w linku jest temat informacji Wink

mądrej głowie dość w dwie słowie Wink
    😛

Malgon
    Participant

hammer18 wrote:

Malgon wrote:

chyba Malgon nie zostalas zrozumiana bynajmniej przez idola :wink:[/quote]

no najwidoczniej, ehhh, no trudno, wszystkiego miec nie mozna 😉
    i pewnie to from the mountain wplynelo na niezrozumienie 😉 heh

7sisters
    Participant

Powiedzcie mi co jest takiego hanbiacego w fakcie ze byly sportowiec pracuje na swoje utrzymanie? Jak ktos nie pomyslal o swojej przyszlosci kiedy robil kariere to juz trudno. Jestem przeciwny grabieniu podatnikow zeby tworzyc jakies ochronki dla bylych sportowcow.

blackeddy
    Participant

[b:adde08eb9d]fatamorgana napisał:[/b:adde08eb9d]
    [quote:adde08eb9d]Znowu taki wstyd!!! Kaczory i Lipce bodaj byście się pod ziemię zapadli, ludzie bez zasad i honoru!!![/quote]

http://sport.onet.pl/0,1248762,1486284,wiadomosc.html

[b:adde08eb9d]specjalnie dla Malgon[/b:adde08eb9d] (fragment artykułu)
    [quote:adde08eb9d]Wiedziałam, że wszyscy będą mnie namawiać na powrót do uprawiania mojej dyscypliny, a ja chciałam mieć to już za sobą. Pan minister Lipiec dał mi szansę na powrót, dostałam stypendium do końca grudnia, ale ja nie chciałam już wracać. Urwałam kontakty, pozmieniałam numery telefonów. Chciałam zakończyć pewien etap w swoim życiu i rozpocząć nowy. Chcę teraz żyć tak, jak żyją normalni ludzie. Postanowiłam znaleźć sobie pracę. Wyjechałam do Anglii i teraz zrozumiałam, jak moja mama musi ciężko pracować, aby zarobić na chleb.[/quote]

Miło wiedzieć, że nie za wszystko zło na tym świecie odpowiadają Kaczory. I widać, że ma dziewczyna charakter.

Marta Klecz
    Członek

Jedni stawiaja na itelektualny rozwoj inni na sport.
    Laska jest byla olimpijka i nei ma kwestii ze powinna miec jakies mozliwosci w Polsce.
    No zeby wyjezdzac do UK i pracowac w smieciach za 5.50 lub nie wiele wiecej. Sorry ale ….to chyba jakies nieporozumienie….

Uxbridge
    Członek

No nie wiem, silna jest, zrobi za dwóch. Może zasługiwać na znacznie wyższą stawkę.

ela1981
    Participant

W pierwszym artykule porazilo mnie, ze Agata "musi zarabiać na życie, sortując śmieci w Anglii" – dlaczego nie zostanie trenerem czy nauczycielem w=f w podstawowce. Ale jesli tak chce, jest to jej wybor i trzeba to szanowac – nie brzmi to hanbiaca aczkolwiek mnie troche zszokowalo w pierwszym momencie.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.