Strona główna › Działy › Hobby › Simlock z trójki?????
mam pytanie jak najtaniej i najprosciej sciagniac simlocka z trójki????? 😈
niestety muszę cię zmartwić – jeśli jest to nokia na BB5 to masz przerąbane (ale jeśli to DCT to mogę ci ściągnąć simlocka z każdej takowej nokii za darmo !!!)
w Polsce około 300 złotych kosztuje
http://bestgsm.pl/online_unlock.html
ale jesli telefon nie jest lewy.. kradziony czy znaleziony to możesz spytac w salonie "trójki"
albo można też w salonie phone for you.. czasami jakiś spec chce sobie dorobić i zaoferuje ci takową usługę za mniejsze pieniązki niż w Polsce..
jesli nie wyjeżdżasz z kraju albo masz kartę na Trójkę to poczekaj do wakacji.. ceny zejdą
a w ogóle to podaj model telefonu !
300 złotych??? Pamiętam we Wrocławiu na giełdzie robili na miejscu za 30.
300 złotych??? Pamiętam we Wrocławiu na giełdzie robili na miejscu za 30.
zalezy z jakich telefonow, biorac pod uwage kiedy byles we Wroclawiu to pewnei byly to nokie 3310 :))) po znajomosci robili to za 10 a ja mam do dzi program gdzie sciagac mozna za free 8) 😉
zalezy z jakich telefonow, biorac pod uwage kiedy byles we Wroclawiu to pewnei byly to nokie 3310 :)))
Może i były no to co z tego? Wtedy to był aktualny model i robili to za 30 to nie widzę powodu dla którego nie mieliby dziś robić tego w tej samej cenie na takich telefonach jakie teraz są.
niestety muszę cię zmartwić – jeśli jest to nokia na BB5 to masz przerąbane (ale jeśli to DCT to mogę ci ściągnąć simlocka z każdej takowej nokii za darmo !!!)
w Polsce około 300 złotych kosztuje
http://bestgsm.pl/online_unlock.htmlale jesli telefon nie jest lewy.. kradziony czy znaleziony to możesz spytac w salonie "trójki"
albo można też w salonie phone for you.. czasami jakiś spec chce sobie dorobić i zaoferuje ci takową usługę za mniejsze pieniązki niż w Polsce..
jesli nie wyjeżdżasz z kraju albo masz kartę na Trójkę to poczekaj do wakacji.. ceny zejdąa w ogóle to podaj model telefonu !
Co do BB5 to tez juz mozna sobie kupic kod.
Niestety cena moze byc odstraszajaca dla niektorych (360 PLN)
http://simlock.techtronic.pl/
Dla zainteresowanych powiem ze moge wgrac polaka do dowolnej nokii BB5
Wiecej informacji na priv.
Pozdrawiam
hammer18 wrote:zalezy z jakich telefonow, biorac pod uwage kiedy byles we Wroclawiu to pewnei byly to nokie 3310 :)))
Może i były no to co z tego? Wtedy to był aktualny model i robili to za 30 to nie widzę powodu dla którego nie mieliby dziś robić tego w tej samej cenie na takich telefonach jakie teraz są.[/quote]
chodzi oto ze to byly proste modele z programami nie bylo problemow z kablami komp-tel tez nie bylo problemow, wiec ceny byly konkurencyjne,teraz sa problemy,pamietam w swoim czasie ze przez pewien okres na nokie 6630 w calej Polsce nie sciagali simlockow a jak pojawil sie ktos kto byl w stanie to zrobic to chcial bagatela 500zl i to nie ejst zart pracowalem w firmie gdzie obracalismy roznymi telefonami i taki byl przypadem ze autoryzowany przedsatwiciel nokii nie byl wstanie sciaganac simlocka!! wiec ceny czasem odstraszaja niestesty ale jak telefonow jest sporo a sima sciaga jeden czlowiek to ma prawo ciaganac ile wlezie 😉 8)
v tec.. no widzisz .. jak się ktoś nie zna to potem zdziwienie 😀
stare modele za darmo można odblokować bo są na DCT 2, 3 lub 4, a programów do tego od cholery..
teraz algorytmy do unlock code na modelach z BB5 są drogie … bo są i koniec…
jeśli mówi ci coś nick Dejan to nie muszę nic tłumaczyć…
Criz…a co komu z tego, ze wgrasz polskie menu ? simlock nadal zostaje…
:/
trzeba czekać – ot co !
Może i się nie znam, nie wiem co to za model BB5 nigdy nie widziałem ale widzę że koledzy wiedzą, mniejsza z tym. Nie specjalnie mnie interesuje ściąganie blokad bo kupuję komórki na e2save.com i one są bez simlocków przekładam sobie simkarty bez żadnych kombinacji 😀
To moze wiecie gdzie zdjac sima z nokii5300 w t-mobile
pytam pakusow na markecie i mowia ze nie maja jeszcze softa do tego
a na necie czytam ze mozna sciagnac kodem
WIEC PYTANIE U KOGO TO MOZNA ZROBIC 🙄
LUB KTO TO ZROBI ❗
Bo nie mam pojecia o simlock-ach
Ano właśnie….Ciekaw byłem czy ktoś wspomni o ciemniejszych kolorem skóry specach z Sunday Marketu, bo jest ich tam od cholery i znają się nawet nieźle…
Warto o nich pamiętać, bo często na pewno wiedzą więcej niż chłoptaś w garniturku w salonie operatora…
🙂 😉
[b:4d4749eef1]hammer[/b:4d4749eef1]
[b:4d4749eef1]BetOn[/b:4d4749eef1]
akurat modele wymienione przez was 6630 i 5300 są na platformie BB5… jest to coś w rodzaju systemu operacyjnego telefonu
w Polsce około 300 pln to kosztuje… w każdym razie nie schodzi poniżej trzech stów..
fata !!
nie ściągają… już sparawdziłem…
tzn mówią, że ściągną, ale nie dają gwarancji a 25 funtów musisz zapłacić.. no to wiadomo co to za biznes 😀
A ja ściągnąłem…o to dość dawno.
Mój kolega również…
Trzeba wiedzieć do kogo iść. 😉
z BB5 ???
😯 😯 😯
z Vodafone sćiągają w autoryzwoanym serwisie za 20 funtów…
a mi chodzi o sieć "3" (wysłałem do nich maila, ale niestety 150 funtów to więcej niż 300 PLN w Polsce :D)