Strona główna Działy Hyde Park Salsa w Leeds

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    ewuski
    Participant

o wlasnie tam kiedys bylam, ale chyba w sobote. bardzo fajny kurs tanca i impreza
    dzieki mila 😉

Capricorn
    Participant

Niestety nie było mi dane podpisać listy obecności na ani mru mru, ale w Faversham bioderkami kręciliśmy do 3:00. Nie było tak już tak cudownie jak w marcu, ale ciągle atmosfera sięgała zenitu. Był pokaz capoeiry i samby oraz uliczna samba po zamknięciu lokalu !!! I właśnie ten końcowy fragment imprezki chyba najbardziej mi się podobał: muzyczka z samochodu, tłum na środku ulicy i zdenerwowani kierowcy, którym nikt nie pozwalał przejechać. Takie małe dirty dancing na ulicy. Jak naładuję baterię w aparacie to może wstawię kilka zdjęć.

ewuski
    Participant

dowiedzialam sie troche:

lekcje mambo i salsy sa co tydzien w srody w klubie nu, a sama salsa we wtorki w Townhouse.
    te we wtorki chwilowo byly przeniesnione do nu, dlatego gonia akurat nie tarfilysmy 😕

obie imprezy zaczynaja sie od lekcji tanca, a po nich jest impreza.

niestety party w Atrium skonczyly sie jakies 2 tyg. temu 🙁
    inne noce salsowe sa tylko okazjonalnie, ale mam nadzieje byc na biezaco o nich informowana, wiec bede sie dzielic kazdym niusem

bardzo prosze o info, [b:bf404bd98b]kto sie pisze na przyszly wtorek lub srode na lekcje i potancowe?[/b:bf404bd98b] 🙂
    koszt kazdej imprezy to ok. £5

ewuski
    Participant

monik – jesli chcesz sie do nas przylaczyc to oczywiscie zapraszamy!

cheeky girl
    Participant

Ewuski ja tez chce isc, ale moge tylko we wtorek.. 😉 😉

gonia
    Participant

ja sie pisze … mam nadzieje ze tym razem wypali …
    Ewuski sprawdzisz przed samym pojsciem czy aby napewno to sie odbywa?
    czy moze ja mam sprawdzic?
    w kazdym badz razie ja sie pisze na wtorek

ewuski
    Participant

odbywa sie na pewno w przyszly wtorek, juz potwierdzilam, w townhouse

w takim razie gonia i cheeky jestesmy umowione 🙂

jesli ktos jeszcze to dac znac prosze

ewuski
    Participant

mala poprawka:

salsa dzisiaj, czyli wtorek, i kazdy nastepny, odbywa sie w Sports Cafe, The Headrow (rog Park Row), Leeds
    poczatkujacy godz. 8:15
    wstep 5 funtow

idziemy na zwiady 🙂

drezlajf
    Participant

siemanko,
    a tak troche co do capoeiry, gdzie mozna sobie posmigac?
    jak bylem jakis czas temu w polsce to gdzies mi cos wpadlo w oko, tu sie jeszcze nie spotkalem niestety..
    jak ktos cos wie to prosze o jakies namiary bo chetnie sobie podylam..
    hehe
    dzieki

Capricorn
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    drezlajf wrote:

siemanko,
    a tak troche co do capoeiry, gdzie mozna sobie posmigac?
    jak bylem jakis czas temu w polsce to gdzies mi cos wpadlo w oko, tu sie jeszcze nie spotkalem niestety..
    jak ktos cos wie to prosze o jakies namiary bo chetnie sobie podylam..
    hehe
    dzieki

Trenujemy w soboty o godzinie 13:00, w środy o 19:00 oraz w czwartki w Bretton o 18:30. Treningi odbywają się w Wakefield w hali Lightwaves Centre przy bus station. Kilka osób dojeżdża z Leeds więc mogę Cię skontaktować. Treningi prowadzi polak, instruktor Piriquito. Grupa jest już spora bo ponad dwudziestoosobowa. Atmosfera jest naprawdę super. Polecam i zapraszam. Pierwszy trening za darmo.

Btw. Może byłeś we Wrocku i widziałeś roda na rynku, bo festwal capo sie odbywał tam w długi weekend…?

ewuski
    Participant

ha! BYLO SUPER!
    gonia, zdawaj egzaminy i dolaczaj koniecznie!
    bardzo fajnie poprowadzona lekcja, ja na pewno ide na nastepne za ok. 2 tyg.
    mam tez nadzieje, ze niedlugo jakas prawdziwa noc salsowa bedzie w leeds, to bedzie mozna naprawde poszalec 😀

flicker128
    Participant

witam:) czy jeszcze jest ktos z polskich salseros w Leeds chetnych do potanczenia?

i moze ktos sie orientuje w jakich knjapach obecnie jest grana muzyka latino 🙂

ewuski
    Participant

Wg moich informacji najblizsza impreza salsowa bedzie w niedziele 29 lipca, potem dopiero we wrzesniu:

The Salsaholics Sunday Social – Last one before September – 29 July 2007
    Nu Bar, The Light, The Headrow, Leeds
    Guest DJ Lubi – great music, dancers and great dance floor – what more do you need???

Generalnie w Nu sa Salsa Nights w ostatnia niedziele miesiaca.

pzdr

flicker128
    Participant

hejka:) wczoraj bylam w knajpie 'viva cuba’ kirkstallRD , Leeds, w soboty od okolo11 pm do 3 am leci muzyczka latino 🙂

przyjemnie , ludzie bardzo mili:) ktos reflektuje? nast sobota rowniez zapowiada sie pod rytmem latino:)

ewuski
    Participant

ekstra, ale potanczyc tez mozna?
    A co to za muzyczka? salsa czy latino w stylu Enrique, Ricky Martin lub Aguilera? 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.