Strona główna Działy Hobby Walentynkowe Wesołe Miasteczko na Elland Road.

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Walentynkowe Wesołe Miasteczko od niedawna stoi i działa za stadionem przy Elland Road w Leeds.
    Potrwa do 18.02.
    Zapraszają wszystkich a zwłaszcza rodziców z dziećmi.
    W sobotę to im współczułem, bo wiało, lało i gwizdało, ale mimo tego widziałem, że kolejka nawet się kręciła i mało tego- nawet byli w niej ludzie!

W składzie i na wyposażeniu jest min. Diabelski Młyn, kolejka napowietrzna, i sporo innych "zabawek"…
    Ta kolejka nawet nieźle wygląda… Podobna jest w Chorzowie i musze przyznać, że niezła jazda!!! Gwizda w uszach że hej!
    😆 😆 8)

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Walentynkowe Wesołe Miasteczko od niedawna stoi i działa za stadionem przy Elland Road w Leeds.
    Potrwa do 18.02.
    Zapraszają wszystkich a zwłaszcza rodziców z dziećmi.
    W sobotę to im współczułem, bo wiało, lało i gwizdało, ale mimo tego widziałem, że kolejka nawet się kręciła i mało tego- nawet byli w niej ludzie!

W składzie i na wyposażeniu jest min. Diabelski Młyn, kolejka napowietrzna, i sporo innych "zabawek"…
    Ta kolejka nawet nieźle wygląda… Podobna jest w Chorzowie i musze przyznać, że niezła jazda!!! Gwizda w uszach że hej!
    😆 😆 8)

wlasnie mielismy sie wybrac wsobote chociaz na spacer tam gdyz zona uwielbia karuzele ale niemoglaby i tak jezdzic a ja nie cierpie karuzeli potym jak sie najezdzilem na karuzeli w Hamburgu brrr !!!!ale wsobote jednak pogoda nie pozwolila 🙁 moze wta sobote dopisze

Roxi
    Członek

Dziwny jest ten kraj 🙂

fatamorgana
    Participant

O tak. Potwierdzam. Nawet bardzo dziwny… 😡 😛 😈

Shaman
    Członek

dla chetnych zawarcia znajomosci z armia chavow polecam goraco innym zycze spokojnych wieczorow

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Shaman wrote:

dla chetnych zawarcia znajomosci z armia chavow polecam goraco innym zycze spokojnych wieczorow

Nie wiem po czym wnosisz, ze az cala armia tam bedzie. Ja tam zamierzam sie wybrac w sobote dla frajdy dziecka, fakt w walentynki to bylby dziwny plan.

Shaman
    Członek

ja niczego nie "wnosze" droga elu tylko stwierdzam fakty

hammer18
    Participant

bylem na festival River w Bedford i musze stwierdzic ze bylo chavow bezowych i czarnych takie grupki po 10-15 osob no i musze stwierdzic ze bylo roboty 😈 ale pozatym klimat byl ok!!wiec w sobote rowniez zabieram zone i pedzimy chociaz popatrzec 🙂

koukla
    Participant

Polecam jak najbardziej. Bylam wczoraj i naprawde jest super 😀 Mysle, ze kazdy moze tam znalezc cos dla siebie i swoich pociech. Sa karuzele, na ktore nie odwazylam sie wejsc, niestety tchorz ze mnie. Sa samochodziki, kolejki, zamki strachow a jak ktos jest dobry w strzalki to moze naprawde wygrac niezle maskotki (olbrzymich rozmiarow), nalezy tylko dokladnie zapoznac sie z regulami gry, bo kazdy ma inne..

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.