Strona główna Działy Hobby Rozpoczynamy cykliczne wyjazdy krajoznawcze! (2007)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Na razie lista wygląda tak:
    w nawiasie komu wtedy pasuje (w zależności w jaki dzień to będzie.)
    -Montse (sobota)
    -Agnieszka77
    -Magda19
    -Koukla (+chłopak?)
    -kurde , same kobity!
    -Hardcor
    -Andrzej Obserwator (niedziela)
    -no i ja zapewne…

A gdzież są tak chętne pozostałe forumowiczki?
    Na początku taka radość, ale ja czekam na zgłoszenia !
    Jak na razie dwa auta. Ale jak Koukli nie spasuje, to trzeba będzie zaprosić kogoś z furą do udziału.
    Pogadam z MK bo on lubi jeździć w towarzystwie kobiet, (zresztą one też lubią jego towarzystwo).
    Niech się oderwie w końcu od tych swoich Exceli…
    😀 😉 😆 😉

Czekam na ewentualne kolejne zgłoszenia.
    V-tec nie pojedzie, bo się znów sianem wykręci jak znam życie… 🙁 8)

Zaraz zaraz…
    [b:bae7fb1071]A gdzie jest PREKURSOR[/b:bae7fb1071]????????????????????? 😯 ❓ ❗
    Zapraszam na Glenrycka Preki… 😀

koukla
    Participant

Chlopak i jego kolega, tak wiec bedzie wolne miejsce (lub dwa). Niestety jak mowilam pierwszy wybrany termin mi nie odpowiada 🙁

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

Malgon- mamy nie zapomniec o Tobie czy o WAS?

a ty tez jedziesz ?? 😆

Nas nas …
    malzonek na forum nie figuruje wiec pisze w swoim imieniu.

Malgon
    Participant

hmmm bez obrazy ale faktycznie same baby ?? 🙂

Wg faty Koukla jedzie w dniu chlopaka tak ???
    kurcze to troche poczeka, do wrzesnia .. 🙂

Agnieszka_77
    Participant

ojacie, jestem na liscie….no to pojade 😛

Marta Klecz
    Członek

Malgon- To zalezy czy wy jedziecie 😉

ewuski
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Fata masz już 4 panie chętne… mały harem 😆

zainteresowaniem kobiet zawsze ciesza sie jednostki najbardziej aktywne – to prawda stara jak swiat 😉

zreszta schemat jest calkiem znajomy: panowie w czasie wolnym odpoczywaja (czytaj: nudza sie), a panie dzialaja 😆 panowie oszczedzaja, a panie ciesza sie zyciem 🙂
    ciesze sie, ze jestem kobieta 😀

fatamorgana
    Participant

No to teraz "jednostka aktywna" powie co nas czeka.:)

Wyjazd w sobotę, o godzinie 8:30 ( tym razem jeszcze pośpicie…) z Leeds. Oznacza to że do tej godziny ma być skompletowany skład, wszyscy już w samochodach, zatem dojazd do punktu zbiorczego – który podam jak otrzymam od wszystkich rejon zamieszkania- musi nastąpic wcześniej (ta uwaga kierowana jest zwłaszcza do Agi77 !).
    Uaktualniona lista wygląda nastepująco:
    -Montse
    -Magda 19
    -ja (auto)
    -Hardcor

-Ewuski (auto)
    -jej kolega

No reszta! Zbierać się tam te laski z pierwszych postów!
    Mamy jeszcze 2,3 miejsca.
    Potem zamykamy listę.
    No chyba że się zjawi ktoś z pojazdem i bedą jeszcze chętni.
    A jak nie to nie płakać, bo to dopiero początek i w kolejnych terminach pojadą pewnie inni.

Następny wyjazd w niedzielę dla odmiany… najprawdopodobniej 18.03.

Teraz uwaga!
    Wyjeżdżamy na wschodnie wybrzeże.,
    Będzie pewnie wiać na klifach, więc niech mi nikt nie bierze jedynie sweterka i cieniutkich bucików.
    Ubrać się należy jak na sportowo, ale kurtki i solidniejsze adidasy są wskazane. Żadnych pantofelków itp. Dziewczyny, wy tam się nie strójcie za mocno, bo to nie impreza. te najlepsze ciuchy niech zostaną w domu- będzie parę okazji do przybrudzenia sobie butów, więc i spodniom się oberwać może…
    😆 🙂
    W planach: plaża, chodzenie po rozmiękłym podłożu, mokrym najprawdopodobniej, a że w tym kraju lubi padać więc niech każdy weźmie to pod uwagę. (tylko nie brać parasola przypadkiem! kurtka z kapturem, albo dobra czapa z daszkiem).
    Dresy dozwolone 😆 🙂 😀

Powrót planowany na godz. ok. 20:00-20:30.
    Trasa obejmuje odcinek wybrzeża pomiędzy Bridlington a Scarborough, albo (wg. warunków) pomiędzy Scarborough, Whitby a Staithes na północy.
    Po drodze też będzie coś niecoś…

Pozdrawiami do soboty.
    Teraz poproszę uczestników oprócz Ewuski o podanie mi namiarów na rejon zamieszkania. Hardcor i Aga 77 dojadą gdzieś do centrum najlepiej, tam zostaną "zapakowani" do wnętrza pojazdu…i wywiezieni w nieznane (jak sądzę… 😆 😉 ).
    Magda19 dołączy w Tadcaster.
    Ostateczne rzeczy ustalimy dzień przed i tuż przed wyjazdem.
    Radzę zabrać jakieś kanapki i termosik z piciem, mały plecaczek (taki polski, jak na ulicy wskazany- żadnych torebek:evil:).
    Jakby ktoś pytał: jedziemy turystycznie, zatem nie ma sensu co rusz gdzieś stawać bo kogoś suszy i zgłodniał nagle.
    A potem nie ma kłopotu wpaść do jakiejś knajpki na coś ciepłego, czy jakieś "fish&chips"…

fatamorgana
    Participant

Pozostały dwa dni, a tymczasem ani widu ani słychu od panien: Yennefer, Kaśki i Eweliny222. CIIIISZA….
    Ubyła jedna osoba, więc na chwilę obecną skład ma…raptem osób 4
    TYLKO 4 (plus Ewuski i kolega), a Ewuski zaznacza, że jak nie będzie min. 7 osób, to nie jedzie z nami.. (do jej auta zabrałby się jeszcze ktoś).

Także bardzo napalone (na wyjazd) dziewczyny- czekam na was…
    Magda19 wsiada ostatnia i …wysiada pierwsza.
    Zbiórka nr. 1 – dla tych z miasta bez samochodu (hardcor i może jeszcze ktoś) przy przystanku gdzie wyjeżdżają z dworca autokary National Express (New York Street) o 8:20 w sobotę…
    Zbiórka nr. 2- (daj Boże…by Ewa pojechała) na stacji benzynowej przed ASDA na Killingbeck, na York Road- czyli w kierunku wyjazdu.

Pozdrawiam i oczekuję ostatnich zgłoszeń! (kurczę, gdzie te tłumy chętnych?) 🙄 🙁
    I weźcie coś na głowę (bo tam często wieje…) 😆

v-tec
    Członek

fatamorgana wrote:

Ewuski zaznacza, że jak nie będzie min. 7 osób, to nie jedzie z nami..

❓ 😯
    Ciekawe podejście, Ewuski jedzie dla wycieczki jako takiej czy dla podbicia frekwencji (ale wtedy to raczej miałaby jechać jak za mało chętnych będzie…) 😉

fatamorgana
    Participant

V-tec, mam szczegółowo tłumaczyć co z Ewą ustaliłem/rozmawiałem???
    Każdy ma swoje własne cele i nie musi akurat z nami jechać. A skoro chce to tym lepiej, choć musi to mieć też jakiś sens.
    Napisz do niej jak masz jakieś ale. 🙂
    Może by tak skupić się na samym wyjeździe a nie podejściach?
    (Jak ktoś nie jedzie, albo nie ma nawet zamiaru to po co komentuje?)
    😯 ❓ 💡

v-tec
    Członek

Fata nie bulwersuj się ta kwestia mnie zaciekawiła i tyle, nie musisz się z niczego tłumaczyć 😉

gonia
    Participant

Fata czy ty przpadkiem nie bierzesz wszystkiego zbyt powaznie i do siebie….?
    btw udanej wyprawy 🙂

fatamorgana
    Participant

Założyłem temat dotyczący wyłącznie [b:cfb704b502]wyjazdów[/b:cfb704b502] a nie dyskusji o czyimś podejściu…
    Tak, mam zwyczaj wszystko traktować i brać poważnie.
    To o wiele lepsze niż być mało poważnym.
    Pozdrawiam i dziękuję za życzenia. 🙂

idolPL
    Participant

A mi bezmózdzy nieletni Synowie Albionu znowu pocięli kabel od neta i nim się udało to naprawić, to mamy już sobotę i z braku kontaktu wycieczka mnie ominęła 👿 👿 👿 😥
    Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.