Strona główna › Działy › Hobby › Rozpoczynamy cykliczne wyjazdy krajoznawcze! (2007)
Na razie lista wygląda tak:
w nawiasie komu wtedy pasuje (w zależności w jaki dzień to będzie.)
-Montse (sobota)
-Agnieszka77
-Magda19
-Koukla (+chłopak?)
-kurde , same kobity!
-Hardcor
-Andrzej Obserwator (niedziela)
-no i ja zapewne…
A gdzież są tak chętne pozostałe forumowiczki?
Na początku taka radość, ale ja czekam na zgłoszenia !
Jak na razie dwa auta. Ale jak Koukli nie spasuje, to trzeba będzie zaprosić kogoś z furą do udziału.
Pogadam z MK bo on lubi jeździć w towarzystwie kobiet, (zresztą one też lubią jego towarzystwo).
Niech się oderwie w końcu od tych swoich Exceli…
😀 😉 😆 😉
Czekam na ewentualne kolejne zgłoszenia.
V-tec nie pojedzie, bo się znów sianem wykręci jak znam życie… 🙁 8)
Zaraz zaraz…
[b:bae7fb1071]A gdzie jest PREKURSOR[/b:bae7fb1071]????????????????????? 😯 ❓ ❗
Zapraszam na Glenrycka Preki… 😀
Chlopak i jego kolega, tak wiec bedzie wolne miejsce (lub dwa). Niestety jak mowilam pierwszy wybrany termin mi nie odpowiada 🙁
Malgon- mamy nie zapomniec o Tobie czy o WAS?
a ty tez jedziesz ?? 😆
Nas nas …
malzonek na forum nie figuruje wiec pisze w swoim imieniu.
hmmm bez obrazy ale faktycznie same baby ?? 🙂
Wg faty Koukla jedzie w dniu chlopaka tak ???
kurcze to troche poczeka, do wrzesnia .. 🙂
ojacie, jestem na liscie….no to pojade 😛
Malgon- To zalezy czy wy jedziecie 😉
Fata masz już 4 panie chętne… mały harem 😆
zainteresowaniem kobiet zawsze ciesza sie jednostki najbardziej aktywne – to prawda stara jak swiat 😉
zreszta schemat jest calkiem znajomy: panowie w czasie wolnym odpoczywaja (czytaj: nudza sie), a panie dzialaja 😆 panowie oszczedzaja, a panie ciesza sie zyciem 🙂
ciesze sie, ze jestem kobieta 😀
No to teraz "jednostka aktywna" powie co nas czeka.:)
Wyjazd w sobotę, o godzinie 8:30 ( tym razem jeszcze pośpicie…) z Leeds. Oznacza to że do tej godziny ma być skompletowany skład, wszyscy już w samochodach, zatem dojazd do punktu zbiorczego – który podam jak otrzymam od wszystkich rejon zamieszkania- musi nastąpic wcześniej (ta uwaga kierowana jest zwłaszcza do Agi77 !).
Uaktualniona lista wygląda nastepująco:
-Montse
-Magda 19
-ja (auto)
-Hardcor
-Ewuski (auto)
-jej kolega
No reszta! Zbierać się tam te laski z pierwszych postów!
Mamy jeszcze 2,3 miejsca.
Potem zamykamy listę.
No chyba że się zjawi ktoś z pojazdem i bedą jeszcze chętni.
A jak nie to nie płakać, bo to dopiero początek i w kolejnych terminach pojadą pewnie inni.
Następny wyjazd w niedzielę dla odmiany… najprawdopodobniej 18.03.
Teraz uwaga!
Wyjeżdżamy na wschodnie wybrzeże.,
Będzie pewnie wiać na klifach, więc niech mi nikt nie bierze jedynie sweterka i cieniutkich bucików.
Ubrać się należy jak na sportowo, ale kurtki i solidniejsze adidasy są wskazane. Żadnych pantofelków itp. Dziewczyny, wy tam się nie strójcie za mocno, bo to nie impreza. te najlepsze ciuchy niech zostaną w domu- będzie parę okazji do przybrudzenia sobie butów, więc i spodniom się oberwać może…
😆 🙂
W planach: plaża, chodzenie po rozmiękłym podłożu, mokrym najprawdopodobniej, a że w tym kraju lubi padać więc niech każdy weźmie to pod uwagę. (tylko nie brać parasola przypadkiem! kurtka z kapturem, albo dobra czapa z daszkiem).
Dresy dozwolone 😆 🙂 😀
Powrót planowany na godz. ok. 20:00-20:30.
Trasa obejmuje odcinek wybrzeża pomiędzy Bridlington a Scarborough, albo (wg. warunków) pomiędzy Scarborough, Whitby a Staithes na północy.
Po drodze też będzie coś niecoś…
Pozdrawiami do soboty.
Teraz poproszę uczestników oprócz Ewuski o podanie mi namiarów na rejon zamieszkania. Hardcor i Aga 77 dojadą gdzieś do centrum najlepiej, tam zostaną "zapakowani" do wnętrza pojazdu…i wywiezieni w nieznane (jak sądzę… 😆 😉 ).
Magda19 dołączy w Tadcaster.
Ostateczne rzeczy ustalimy dzień przed i tuż przed wyjazdem.
Radzę zabrać jakieś kanapki i termosik z piciem, mały plecaczek (taki polski, jak na ulicy wskazany- żadnych torebek:evil:).
Jakby ktoś pytał: jedziemy turystycznie, zatem nie ma sensu co rusz gdzieś stawać bo kogoś suszy i zgłodniał nagle.
A potem nie ma kłopotu wpaść do jakiejś knajpki na coś ciepłego, czy jakieś "fish&chips"…
Pozostały dwa dni, a tymczasem ani widu ani słychu od panien: Yennefer, Kaśki i Eweliny222. CIIIISZA….
Ubyła jedna osoba, więc na chwilę obecną skład ma…raptem osób 4
TYLKO 4 (plus Ewuski i kolega), a Ewuski zaznacza, że jak nie będzie min. 7 osób, to nie jedzie z nami.. (do jej auta zabrałby się jeszcze ktoś).
Także bardzo napalone (na wyjazd) dziewczyny- czekam na was…
Magda19 wsiada ostatnia i …wysiada pierwsza.
Zbiórka nr. 1 – dla tych z miasta bez samochodu (hardcor i może jeszcze ktoś) przy przystanku gdzie wyjeżdżają z dworca autokary National Express (New York Street) o 8:20 w sobotę…
Zbiórka nr. 2- (daj Boże…by Ewa pojechała) na stacji benzynowej przed ASDA na Killingbeck, na York Road- czyli w kierunku wyjazdu.
Pozdrawiam i oczekuję ostatnich zgłoszeń! (kurczę, gdzie te tłumy chętnych?) 🙄 🙁
I weźcie coś na głowę (bo tam często wieje…) 😆
Ewuski zaznacza, że jak nie będzie min. 7 osób, to nie jedzie z nami..
❓ 😯
Ciekawe podejście, Ewuski jedzie dla wycieczki jako takiej czy dla podbicia frekwencji (ale wtedy to raczej miałaby jechać jak za mało chętnych będzie…) 😉
V-tec, mam szczegółowo tłumaczyć co z Ewą ustaliłem/rozmawiałem???
Każdy ma swoje własne cele i nie musi akurat z nami jechać. A skoro chce to tym lepiej, choć musi to mieć też jakiś sens.
Napisz do niej jak masz jakieś ale. 🙂
Może by tak skupić się na samym wyjeździe a nie podejściach?
(Jak ktoś nie jedzie, albo nie ma nawet zamiaru to po co komentuje?)
😯 ❓ 💡
Fata nie bulwersuj się ta kwestia mnie zaciekawiła i tyle, nie musisz się z niczego tłumaczyć 😉
Fata czy ty przpadkiem nie bierzesz wszystkiego zbyt powaznie i do siebie….?
btw udanej wyprawy 🙂
Założyłem temat dotyczący wyłącznie [b:cfb704b502]wyjazdów[/b:cfb704b502] a nie dyskusji o czyimś podejściu…
Tak, mam zwyczaj wszystko traktować i brać poważnie.
To o wiele lepsze niż być mało poważnym.
Pozdrawiam i dziękuję za życzenia. 🙂
A mi bezmózdzy nieletni Synowie Albionu znowu pocięli kabel od neta i nim się udało to naprawić, to mamy już sobotę i z braku kontaktu wycieczka mnie ominęła 👿 👿 👿 😥
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr…