Strona główna Działy Hobby Rozpoczynamy cykliczne wyjazdy krajoznawcze! (2007)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 196)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Uffff!!!!
    No było że jadę do Walii… 🙂
    I nic. Znaczy byli chętni, ale jakoś nigdy na August Bank Holiday się nie mogą pozbierać….. 😆

Skoro jednak pilicie, to :
    Prawdopodobnie ostatni wyjazd jaki organizuję: bo więcej nie będzie jak… 😕

[b:e2f385ed57]Niedziela 31.08.
    Wyjazd na wybrzeże wschodnie
    Wyjeżdżamy 7:30 spod Polskiego Centrum w Leeds![/b:e2f385ed57]

Kto się pisze? I kto ma auto?
    Od razu mówię, że ja już miejsc nie mam…
    ZAPRASZAM!

Lista:
    1. Fata (auto)
    2. Andrzej
    3. Prekursor
    4. Samirahini
    5. Wojtek (auto)
    6. Staszek
    7. Damian
    8. Tobiasz
    i? 🙂

fatamorgana
    Participant

I było bardzo fajnie!
    Kto nie zdecydował się- ma czego żałować, bo wprawdzie rano i w południe mgła trzymała się wybrzeża, ale za to dzięki temu mieliśmy niepowtarzalne afekty wizualne. 😆 🙂 😀
    Wycieczka zakończyła się akurat przed nadejściem deszczu.
    Udział wzięli wszyscy z listy zgłoszeń.
    🙂 Filey Brigg zdobyte ponownie- Ścieżką Straceńców, tym, razem przy bardzo dalekim odpływie, doszlismy naprawdę w samo morze.
    Wszędzie tam towarzyszyły nam rozgwiazdy.

Dziękuję wszystkim za udział i dobre towarzystwo. 🙂

[b:cd8cc216d2]Był to niestety OSTATNI grupowy Wyjazd Forumowy [/b:cd8cc216d2][/size:cd8cc216d2]jaki organizowałem. 🙁

[b:cd8cc216d2]Wszystkim uczestnikom jacy od początku wraz z nami jeździli chciałbym serdecznie podziękować i życzyć samych udanych wycieczek, oraz wielu wielu wspaniałych wrażeń…
    😀 Miło było z wami przebywać i poznawać ciekawe miejsca.
    Cieszę się, że sporo osób dzięki tym wyjazdom poznało nowych znajomych, [/b:cd8cc216d2]sporo takich kontaktów do dziś się utrzymuje.

Pozdrawiam.

jacek-jestem
    Participant

Dzieki Fata.
    Wyjazdy były super! Będzie mi ich brakować.

Powodzenia !!!

ewuski
    Participant

Chyba temat definitywnie umarl. Albo duch w narodzie 🙁

Gdzie sie podzialy… taamte wycieczki…

Ktos w ogole jeszcze chce jezdzic?

fatamorgana
    Participant

Tak i nawet mam chętną, którą kieruję do Ciebie… 🙂
    Ja nie mam za bardzo jak i kiedy jeździć, a poza tym, jestem tu tylko na trochę, żeby jedną robotę dokończyć.

Pozdrawiam

Netka
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Tak i nawet mam chętną, którą kieruję do Ciebie… 🙂
    Ja nie mam za bardzo jak i kiedy jeździć, a poza tym, jestem tu tylko na trochę, żeby jedną robotę dokończyć.

Pozdrawiam

kogo miales na mysli? 😈

ewuski
    Participant

Ok. W kazdym razie, jesli ktos ma ochote na wycieczki, to zapraszam do zglaszania sie do mnie na priva.
    Ja bede organizowac wypady – moze nie co tydzien, ale czesto. Pierwszy jutro.
    Pozdrawiam

lonwi
    Participant

Ja w sumie chetnie bym sie wybral cos pozwiedzac.

kadwa
    Participant

Jak cos to dajcie znac, tez jestem chetna na zwiedzanie.

gines73
    Participant

Pomysł fantastyczny 😀 ja z bratem tez piszemy sie na takie wypady -moze nie za kazdym razem ale w miare finansow czesto,posiadamy wlasny samochod tak ze pewnie z reguly jakies dwa miejsca wolne sie znajda dla chetnych-mam tylko jedna kwestie lub zapytanie mam nadzieje ze beda to wypady krajoznawcze dla relaksu i wypoczynku a nie grubo zakrapiane alkocholem ?sam nie wylewam za kolnierz ale fajnie by bylo przy takich wypadach uzywki zostawic w domu,pozdrawiam Gines73

[img:5262962690]http://www.leeds-manchester.pl/forum//upload_img/miniaturki/IMG_49c952ee0ad5f5702.jpg[/img:5262962690]

fatamorgana
    Participant

Pytanie raczej powinno brzmiec- czy wyjazdy, które sie [u:6e2708cb33]odbyly[/u:6e2708cb33] byly zakrapiane.
    Odpowiedz brzmi- nigdy.
    Nawet jakby chetni byli, to nie mielismy na to czasu, bo program byl zawsze wypelniony po brzegi. 😆 😉

A co do wyjazdów, które sobie byc moze (oby) zorganizujecie, to nie wiem czy je zakropicie- sie okaze. 🙂

fatamorgana
    Participant

Póki co, przygotowuję dla was szczegółowy poradnik co warto i trzeba zobaczyć w Kornwalii.
    Daleko tam trochę, ale za to jest jeszcze sporo miejsc, gdzie można się obyć bez tłumów (inaczej niż na wybrzeżu Yorkshire czy w Lake District).
    Spędziłem tam jesienny, listopadowy tydzień, zaliczając chyba wszystkie krajobrazowe atrakcje.
    Warto nawet wziąść urlop, żeby choć ten jeden jedyny raz to zobaczyć.

Z moich oględzin wszystkich regionów Wyspy, ciekawych turystycznie i krajobrazowo (w Szkocji, Walii, Anglii), właśnie Szkocję i Kornwalię uważam za najlepsze.
    Sa tam rzeczy niepowtarzalne….
    [img:3c3f20f4e0]http://img229.imageshack.us/img229/5142/pict0128abl6.jpg[/img:3c3f20f4e0]

[img:3c3f20f4e0]http://img201.imageshack.us/img201/2856/pict0411avf7.jpg[/img:3c3f20f4e0]

[img:3c3f20f4e0]http://img228.imageshack.us/img228/7228/pict0218alf3.jpg[/img:3c3f20f4e0]

Elus:)
    Participant

JESTEM NA TAK!! FANTASTYCZNE FOTKI

One-eyed Tommy
    Członek

no wyglada to zajebiscie. szkocje napewno odwiedze w te wakacje. Fata a jak zalatwiales sprawe z noclegami? jakies tanie hoteliki czy spanie w samochodzie? …ewentualnie pod chmurka 😉 jesli jakies schroniska/hotele itp drogo wychodzilo w tamtych okolicach za nocke?

gines73
    Participant
Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 196)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.