Strona główna Działy Hyde Park Kosmetyczka w Leeds

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Thorgal29
    Członek

Czesc

Mam krotkie pytanie, czy ktos nie zna dobrej i w miare taniej kosmetyczki. Moja dziewczyna chcialaby pojsc ale nie wiley gdzie poszukac.

pozdrawiam
    Kamil

ulamek
    Członek

czesc witam obawiam sie ze bedzie miala problem bioraac pod uwage przyzwyczajenia nabyte z polski , mianowicie tu sie wszystko robi na akord i kosmetyczka ma przeznaczony czas na dany zabieg co nie zawsze umozliwia dokladne wykonanie pracy np czyszczenia wiec gdzie nie pojdzie tak samo zostanie obsluzona a co do techniki to ciezko powiedziec oni robia wszystko schematycznie wiec nic tylko testowac , niech dziewczyna sie zapyta w light center
    pozdrawiam

Agnieszka_77
    Participant

w leeds na south parade 13-14 (IV pietro) jest the central college of health and beauty…tam mozna sobie pojsc i wybrac zabieg, w zwiazku z tym, ze dziewczyny sie ucza jest taniej. Jest porzadnie. Wiem bo wlasnie skonczylam ten college.

fatamorgana
    Participant

No wiesz, Niesia. Po skończeniu takiego czegoś, to już nie powinno Ci się nudzić… 😆 😆 😆 😉
    A już myślałem, że ktoś potrzebuje tym razem POLSKIEJ kosmetyczki.
    To już byłby skandal… 🙂

P.s. Jak dobrze że nasze panie trafiają do różnych ciekawych miejsc, kończą różne kursy i college… 🙂

ela1981
    Participant

Na Oldfield Lane (Wortley) jest kilka gabinetow kosmetycznych, nie kozystalam, ale widze czesto przez okno, ze atmosfera mila, pogaduszki, ploteczki, herbatka – wiec napewno nie potraktuje dziewczyny hurtowo, porownania cen nie mam, ale studiujac cennik moge stwierdzic, ze nie jest tak tragicznie.

Agnieszka_77
    Participant

Fata…ale ja dopiero wczoraj dostalam wyniki egzaminow..wiec jeszcze mi nudno, zanim skocze na nail station…no wlasnie- nikt nie potrzebuje polskiej pani od paznokci? :):)

Marta Klecz
    Członek

Paznokci nie bardzo ale kosmetyczke….bardzo chetnie…
    Paznokcie mam krotkie…
    Aha no i masaz oh yeah…znam jednego masazyste-zrobil wlasnie szkole- czy kurs jakis tam…

Agnieszka_77
    Participant

Maaaaarta…a ja to moge zrobic tak, ze bedziesz miala dlugie :)…i lapki wymasuje…

Marta Klecz
    Członek

Bardzo chetnie- tyle ze w dlugich nie moge grac….na pianinku

Ale zapamietam jak bede szla na imprezke jakas wazna to moze sie skusze…
    moze czyjes zareczyny….(?)moze………….

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.