Strona główna Działy Hyde Park E-Gazeta

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Uxbridge
    Członek

GW pełne wydania ze wszystkimi dodatkami. Można oglądać na ekranie, wydrukować lub odsłuchać.
    http://gazetawyborcza.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx
    Po rejestracji za darmo przez trzy dni. Potem trzeba zdaje się zaprenumerować.

v-tec
    Członek

Uxbridge zdaje się że nie trafisz tu na czytelników wyborczej 🙂
    Ja ze swojej strony jeszcze raz polecę polskie tygodniki (normalne papierowe) w sklepie w ośrodku polskim przy parafii, całkiem aktualne i w atrakcyjnych cenach! (tylko nie wykupcie wszystkiego bo nie będę miał czego czytać 🙂 )

Marta Klecz
    Członek

v-tec
    akurat wyborcza – jedyna gazeta dla mnie…
    jeszcze jak nie wiedzialam o co chodzi….
    teraz tez nei wiem o co chodzi ale to inna para kaloszy…

dafunkonline
    Participant

dlaczego nie znajdzie ? ja czytuję wyborczą…
    a co to ? żydo masoneria ? czy co ?

a poza tym w gazecie jest prawie (parawie !) to samo co w tok.fm !
    opinie i dyskusje na żywo…
    no i zawsze dopieprzą jakimś jinglem 😀
    kocham "..wszystko jedno.."

to tez jest niezłe

Uxbridge
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Ja ze swojej strony jeszcze raz polecę polskie tygodniki (normalne papierowe) w sklepie w ośrodku polskim przy parafii, całkiem aktualne i w atrakcyjnych cenach! (tylko nie wykupcie wszystkiego bo nie będę miał czego czytać 🙂 )

No to tu http://www.egazety.pl/sklep.jsp macie większość tygodników dostępnych elektronicznie w prenumeracie. Taniej niż w kiosku w Polsce i wychodzić z domu nie trzeba.

v-tec
    Członek

Lubię internet, ale jeśli chodzi o gazetę to zdecydowanie wolę trzymać papierową w ręku. Lepiej się czyta, oczy nie bolą, no i nie trzeba angażować się w prenumeratę, kupujesz wtedy kiedy masz ochotę. Fakt że trzeba wyjść z domu, ale to tylko na zdrowie wychodzi 😀

Uxbridge
    Członek

Ja też wolę papierową, ale tu nie mam kiosku 🙁 I nawet nie wiem gdzie w Man mógłbym kupić. A nawet wtedy nie miałbym kiedy pojechać (ew. w weekend). A prenumerować nie trzeba. Można zamówić pojedynczy egz.

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.