Strona główna Działy Hyde Park Program w Radiu BBC LEEDS dla Poloni w West Yorkshire

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    djpivo
    Participant

Witam wszystkich

Mam zaszczyt poinformowac ze powstaje program dla poloni zamieszkujacej Leeds i okolicach.
    Bedzie to audycja skierowna dla Polakow zamiekszukjaca West Yorshire a w programie:
    polska muzyka, informacje z polski, informacje lokalne (Leeds i okolice), zycie w Anglii itp.

Niebawem wiecej szczegolow co gdzie kiedy i jak czesto – badzcie czujni

Jestesmy juz po rozmowach z wladzami radia. Kazda mniejszosc narodowa ma swoj program, badz nawet radiostacje – czas i na nas!

Pozdrawiam i do uslyszenia nie tylko w internecie 😉

fatamorgana
    Participant

Brawo!
    Nareszcie…
    Ponad pół roku temu pisaliśmy, że nie ma nas w mediach w Yorkshire. Teraz już jesteśmy i będzie nas coraz więcej.
    🙂 😀
    Piotrek, widzę że nareszcie się zarejestrowałeś. Też brawo.
    Witaj na forum Leeds.pl 😀 😀

tomasz-leeds
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Brawo!
    Nareszcie…
    Ponad pół roku temu pisaliśmy, że nie ma nas w mediach w Yorkshire. Teraz już jesteśmy i będzie nas coraz więcej.
    🙂 😀
    Piotrek, widzę że nareszcie się zarejestrowałeś. Też brawo.
    Witaj na forum Leeds.pl 😀 😀

Witam ja Ciebie Prezydent Kaczynski na uchodzstwie(czytaj fatamorgana) 😀 😀 🙄

Baggins
    Participant

[quote:0ee694dcd6] Witam ja Ciebie Prezydent Kaczynski na uchodzstwie(czytaj fatamorgana)[/quote]

Heh, juz sie nie moge doczekac replyow

fatamorgana
    Participant

A po co i komu? 😕 ❓

dafunkonline
    Participant

Fata.. dla miłości !!!

bo kochaniem wyzwolisz w sobie pokłady pozytywnej energii, którą odpowiednio kierując możesz np wypalić lasek brzozowy albo przesunąć poloneza atu

ja np siłą miłości przełączam kanały w TV..
    czasami udaje mi się nawet spłuczkę uruchomić.. i to wszystko tylko z czystej miłości 😀

kocham tę miłość…

sprawdź fata spłuczkę.. bocoś nie mogę jej ruszyć.. 😉

fatamorgana
    Participant

A ja wiem skąd wytrzasnąłeś ten kawałek obrazu…
    Widziałem go dzisiaj w całości. I nie dziwię się, że tylko tyle wstawiłeś. Reszta wygląda dość karykaturalnie… 😆 😀 😉
    Pozdrowiania dla Ciebie Dafunk i dla Twej miłości. 😉

dafunkonline
    Participant

a właśnie…
    montse znowu odgadła tytuł i autora obrazu..
    czas zmienić na następny !
    siup !
    kocham naleśniki z bananem, mleczkiem kokosowym i cynamonem 😀

fatamorgana
    Participant

Montse zgadła, bo ma cały album ze zdjęciami tych obrazów. A ja widziałem dzisiaj ten album… 😆

djpivo
    Participant

No i stalo sie! Juz w najblizszy piatek udaje sie na nagranie pierwszego programu w jezyku polskim w siedzibie BBC w Leeds. Pierwsza emisja pilotazowa bedzie miala swoja premiere jako PODCAST (w internecie) pozniejsze emisje programow winny ukazac sie na antenie radia (on air)
    Trzymajcie kciuki – pozdrawiam….

jackyl
    Participant

i co z tymi audycjami?

pozdrawiam 🙂

fatamorgana
    Participant

Będą będą, ale jak to Anglicy, wdrażanie nowych rzeczy postępuje u nich delikatnie mówiąc wolno, a poza tym nie można oczekiwać, że tylko nami się będą zajmować.
    Kolejne nagranie już 5.03, czyli w poniedziałek najbliższy… 🙂

jackyl
    Participant

dzieki, a mozna sciagnac gdzies poprzednia? szukalem na stronie bbc, wprawdzie w ten sam weekend, w ktory mialo byc nagranie, ale bez skutku..

fatamorgana
    Participant

Tego na razie nie wiem, ale się myślę dowiem.

Sandgirl
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Będą będą, ale jak to Anglicy, wdrażanie nowych rzeczy postępuje u nich delikatnie mówiąc wolno, a poza tym nie można oczekiwać, że tylko nami się będą zajmować.
    Kolejne nagranie już 5.03, czyli w poniedziałek najbliższy… 🙂

A o ktorej godzinie?…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.