Strona główna Działy Hyde Park O kobietach lepiej cos napisac

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    dafunkonline
    Participant

ty mi tu o dzieciństwie nie gadaj tylko załatwiaj jakiegoś ftp’a dla Ennio Morricone !!! 😀

montse
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dafunkonline wrote:

właśnie niedawno rozmawiałem o tym z Montse…
    wystarczy iść na promocję do Tesco!!!
    buy 1 get 1 free !!!
    i wtedy masz dwóch chłopaków w domu.. jeden sprząta, drugi bałagani 😀

Przydałby mi się sprzątacz ponieważ mogę robić bałagan samemu. 😳

dafunkonline wrote:

kocham bałaganić
    a jeszcze bardziej kocham nie sprzątać kiedy już nabałaganię !!! 😀

Co zdarzyło się twojej innej połowie? ktoś już kupił go? 🙁
    Jaka szkoda 🙂 😉

Marta Klecz
    Członek

Racja z pralkami! Ja tez nigdy nie wiem gdzie sypac i gdzie nalewac….
    I sypie do obu pozniej sie blokuje, tzn robi taki glut co go trzeba skrobac, wylawiac…czyscic…
    Oczywiscie ja tego nie robie….

poza tym zapachy…jak zapach jest nei taki, to mnie od razu na wymioty bierze,
    wracajac do pralki to jak mi pierze i suszy, w calym domu unosi sie zapach proszku, i mam wrazenie ze mam mydlo w ustach i tez mi sie niedobrze robi….

yyy chyba odbieglam od tematu
    zarazsobei pomysla zem bulimijka…

Sandgirl
    Członek

dafunk, juz ci pisalam, daj maila… albo skype’a… to ci wysle to co mam (jakies 9 kawalkow chyba)….

A co do pralki, wrzucam wszystko i wybieram opcje najbardziej wg mnie pasujaca… zwykle to jest bawelna, 60 stopni… i git.
    Oczywiscie kolorow nie bede mieszac, tak jak mi kiedys M. wrzucil biala podkoszulke i sie zrobila jasno niebieska 😛 i tak ze jeszcze ladnie wyglada 😉

Hihi, jak sie ciesze ze nie musze prasowac 😛

Shaman
    Członek

Sandgirl wrote:

A co do pralki, wrzucam wszystko i wybieram opcje najbardziej wg mnie pasujaca… zwykle to jest bawelna, 60 stopni… i git.
    Oczywiscie kolorow nie bede mieszac, tak jak mi kiedys M. wrzucil biala podkoszulke i sie zrobila jasno niebieska 😛 i tak ze jeszcze ladnie wyglada 😉

Hihi, jak sie ciesze ze nie musze prasowac 😛

Ja mysle ze M. zrobil to celowo bo jak Ty mu wszystkie rzeczy na 60stopni pierzesz to wspolczuje…
    Nawet prac trzeba z golwa…

Sandgirl
    Członek

’Wszystko’ to znaczy to co akurat mam do prania..
    swoich bluzek nie piore w pralce, bo farbuja 😛
    wiem jak sie pierze, z tym nie ma problemu. Nigdy mi jeszcze nie wyszlo cos takiego jak jemu 😛 a wszystko czyste i pachnace 😛

Ide sie polozyc, bo sie najadlam jak nie wiem :mrgreen:

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.