Strona główna Działy Hyde Park O kobietach lepiej cos napisac

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

No jak dla mnie wydaje sie to jak najbardziej sluszne i wyznajemy z mezem zasade : Kto gotuje nie zmywa. I zdecydowanie wole gotowac 🙂 🙂 🙂

znam ta zasade tez sie jej trzymamy z zona i tez wole gotowac, ale zdarza mi sie bardzo czesto zmywac lapkami,nie w zmywarce!zmywarka moglaby byc ok ale nie dla 2 osob 🙂

ela1981
    Participant

A ja i gotuje i zmywam 🙁 , ale wiecie czego nienawidze robic – prasowac, to jest dla mnie masakra, stoisz w miejsu i machasz reka i gapisz sie w jeden punkt, brrrrrrrr dlatego prasuje tylko swoje ubrania.

Sandgirl
    Członek

Ja tez nie znosze prasowac!!!…. Ale na szczescie moj M. lubi, wiec nie mam z tym problemu heheh 😀
    A niedawno sie dowiedzialam, ze moja mama tez tego nie znosi… 😛

Marta Klecz
    Członek

ja prasowac wlasnie lubie meskie koszuke…
    nie lubie swoich koszul- bo maja wyciecia na cycki i mi sie marszczy…
    i spodni na kant tez nie umiem

hammer18
    Participant

hehe tak kobiety sie wypowiadaje ale doloze ze tez nie przeopadam za prasowaniem koszul naszczescie mojej zonie to nie przeszkadza wiec 8) jest ok!

chudzi
    Participant

a ja tam lubię prasować i zmywać
    nie ma nic bardziej relaksującego niż sterta brudnych statków w zmywaku i jakieś szanty w tle…

chudzi
    Participant

a tak w ogóle to przepraszam, że się nie przedstawiłam: chudzi jestem
    i jestem nowa na forum
    całkiem ciekawie rozwijają sie tu czasem dyskusje…

7sisters
    Participant

Witam więc pięknie.

Nie lubię zmywać, prasować a szczególnie odkurzać. W ogóle nie lubie prac których efekt nie jest widowiskowy i długotrwały (tu przemawia wrodzona próźność), uwielbiam za to naprawiać wszystko co zepsute, choćby miało to być przepychanie zatkanej kanalizacji. Myślę że wiąże się to z samczym instynktem panowania 😉 , w tym wypadku nad przedmiotami.

Sandgirl
    Członek

Hehe 7Sisters… ja tez wole naprawiac rozne sprzety niz… wczesniej wymienione prasowanie… no, zmywac nawet lubie… gotowac jakos ostatnio nie gotuje, ale nawet lubie… sprzatac jak musze to jeszcze… 😛
    w ogole zawsze mialam wrazenie ze jakas niekobieca jestem 😛

monika2
    Członek

Prasowanie, zmywanie, gotowanie mi nie przeszkadza.
    Natomiast nie cierpie !!! obierac ziemniakow… i dlatego prawie ich nie jadamy.

Malgon
    Participant

MOnika
    Zatem polecam mlode albo gotowanie w mundurkach (do sledzi w smietanie najlepsze mmmm ) 🙂

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    monika2 wrote:

Natomiast nie cierpie !!! obierac ziemniakow… i dlatego prawie ich nie jadamy.

Zaproponuje to samo co Malgon.Doloze tylko,ze pieczone ziemniaki kocham nadbosko a zwlaszcza te w grubej skorze(mundurdkach).Jesli np.masz maly piekarnik to mozesz dokupic sobie niedrogo taki elektryczny piekarniczek do pieczenia ziemniaczkow.Wiec na co czekasz?Kupuj i smakuj do woli! 8)

cheeky girl
    Participant

a co ma zrobic kobieta, ktora nie ma mezczyzny w domu…??????

albo ma prace, gdzie musi zmywac naczynia non-stop? kiedys pracowalam w kawiarni, gdzie musialam zmywac, sprzatac i paprac sie w chemikaliach na okraglo..i jedyny mezczyzna do pomocy to byl gej przewrazliwiony na punkcie czystosci…
    oni to wiedza jak utrzymac czystosc 😆

dafunkonline
    Participant
    ”cheeky wrote:

a co ma zrobic kobieta, ktora nie ma mezczyzny w domu…??

właśnie niedawno rozmawiałem o tym z Montse…
    wystarczy iść na promocję do Tesco!!!
    buy 1 get 1 free !!!
    i wtedy masz dwóch chłopaków w domu.. jeden sprząta, drugi bałagani 😀

kocham bałaganić
    a jeszcze bardziej kocham nie sprzątać kiedy już nabałaganię !!!
    😀

zmywanie, pranie, prasowanie i obieranie ziemniaków… powinny wchodzić w skład plag egipskich …
    zmywanie jeszcze ujdzie w tłoku.. bo nie ma nic lepszego jak satysfakcja z umytych naczyń.. nawet jeśli jest ich caaaaała sterta !
    pranie.. niby mechaniczna czynność, ale i tak trzeba to włożyć, ustawić tym pierdutnikiem na wskazany numer, drugim grzechotutkiem ustawić coś tam, włączyć bambulator na ekonomiczne zużywanie wody, nastawić stycznik węzełkowy na ikonę podobną do… (kuźwa znowu moszna… na serio ! poszedłem specjalnie sprawdzić…), poczekać od pół godziny do dwóch, wyjąc i wysuszyć.. nie wspominam o wsypaniu proszku i wlaniu płynu do prania… tylko do cholery jasnej dlaczego nie ma jednego standardu ? dlaczego zawsze inaczej się wszystko ustawia w każdje pralce.. dlaczego przegródki na płyn do płukania, proszek i odplamiacz są zawsze w innych miejscach ? nigdy nie wiem gdzie co mam wsypać lub wlać 👿

prasować na szczęście nie umiem, więc nie muszę… a obieranie ziemniaków ??? żadnego problemu dla mnie nie ma jesli chodzi o tę czynność…
    choć rzeczywiście wolę zajadać się kartofelkami w mundurkach.. przypomina mi to harcerskie wycieczki i obozy 😀
    kocham podglądać druchny w kąpieli !!!
    mmmm…. rozmarzyłem się…. te szare spódniczki i getry… 😀

Sandgirl
    Członek

mi sie ziemniaki w mundurkach z dziecinstwem kojarza.. mhmmm 🙂 pychotka 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.