Strona główna Działy Hobby kamerka z HDD

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    hammer18
    Participant

pytanie do znajacych sie bardziej lub mniej, co sadzicie o kamerce z twardym dyskiem model JVC GZ-MG37 ,oczywiscie ma sluzyc tylko do amatorkich zapiskow!! mialem kiedys do czynienia produktami JVC i napewno w ciagu kilku lat podskoczyla na wyzszy poziom ze sprzetem!!
    jesli ktos mial do czynienia z tym modelem badz podobnym bede wdzieczny za kazda wypowiedz!

Malgon
    Participant

Chyba nie do narodzin potomka ?? 😀
    chociaz niektorzy lubia … 🙂

p.s. ile zostalo?? 2tyg ???
    Trzymamy kciuki.

dafunkonline
    Participant

JVC zawsze kojarzyło mi się z jakością…
    nie wiem kto teraz się za tym logiem kryje…
    poszukaj na jakimś forum o kamerach…

kocham twarde dyski w kamerach !!

TIGER
    Członek

Witam,
    Mam jedna z takich kamerek model troche starszy MZ-20MG. Ogolnie mowiac jestem zadowolony,nie ma zadnej filozofii w nagrywaniu,robi dobrej jakosci filmy(ciagle nagrywam w najwiekszej jakosci),W sumie nawet nigdy nie zapelnilem polowy dysku(20Giga).Jest program do montazu,wiec mozna zrobic plytke dvd.
    Zoom optyczny 25- wystarczajacy,w tym twoim modelu pewnie jest troche wiecej,prawdopodobnie 32,ale to nie robi zbyt duzej roznicy.
    Jedyna wada w mojej,nie wiem jak w tym wyzszym model- to brak automatycznej iluminacji-co znaczy ze w ciemniejszcych warunkach wychodza ciemne filmy,nawet wbudowana lampa nie pomaga za bardzo-jest zbyt slaba0,wiec nastepnym razem bede na to zwracal bardziej uwage. Ale ogolnie jestem zadowolony,

sorro8
    Członek

ja taka starsza tez kupilem jakis czas temu dla chrzesniaka i bawilem sie nia jakis tydzien i powiem ze nawet fajny sprzecik za stosunkowo niewygorowana cene dysk w zupelnosci wystarcza, z ta lampa to niestety prawda nie jest rewelacyjna ale ma latwy interfejs wiec dziecko w wieku 10 lat sobie nawet z nia radzi. Do amatorskich filmow polecam (no i porownaj rozmiary tej kamery z innymi nagrywajacymi na plytki)

hammer18
    Participant

Malgon w sumie to o potomku mysle, ale nie chodzi o same narodziny 😀 tylko o wszytskie momenty jej zycia od narodizn :))

zostalo 3tyg ale do walentego chce juz urodzic 8);)

dzieki za swoje spostrzezenia,po ciemaku chyba nie ebde nagrywal a pozatym tak jak pisalem to niema byc nic profesjonalnego 🙂

to niema co sie zastanawiac faktycznie sprzet nie jest drogi i mysle ze wart swojej ceny!
    jeszcze raz dzieki

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.