Strona główna Działy Hyde Park LEEDS.PL ma już 2000 użytkowników! Z tej okazji…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Właśnie gdy piszę, zostały dwie osoby do równej liczby.
    Szkoda że większa część nie bierze udziału, nie pisze, nie wypowiada się, ale jednak ci wszyscy anonimowi ludzie przeciez nie rejestrują się po to, aby niczego nie przejrzeć, nie przeczytać. Niektórzy zabierali głos dopiero po miesiącach, mimo że znają ten adres bardzo dobrze.
    Miejmy nadzieję, że wysokie standardy jakie jednak niewątpliwie posiadamy, będą nadal trzymane przez obecnych jak i nowych forumowiczów. A nowych zapraszamy i każdy jest mile widziany. (za wyjątkiem buraków, czy chamów)…

Dwa i pół roku, masa czasu i poświęconej uwagi, włożony wysiłek, pieniądze i dużo dużo cierpliwości. A przez ten czas wszystko rosło, rosło i rozwijało się.
    MK, czyli nasz Marcin, ma głowę do prowadzenia tego wszystkiego- trzeba mu to oddać. Hołubi i dba o ten serwis jak o swe dziecko.
    I nieustannie go jakoś ulepsza, mimo że nie wszyscy to widzą od razu.
    Ale…

Nie było by takiej strony, takiego- zmienianego kilkakrotnie – image’u i nie byłoby jeszcze wielu wielu rzeczy na tej stronie, gdyby nie nasz niezastąpiony ADMIN, czyli [b:214344d23e]Kwiatek[/b:214344d23e].
    Darek przez cały ten czas pracuje od strony technicznej i czuwa nad tym aby z jednej strony wrzucać szybko materiały oraz całą tę kupę zdjęć na przykład, ulepszać stronę i graficznie ją poprawiać, zaś z drugiej strony pilnuje aby nadmiar viagry z sieci (spamerzy!) nie zaśmiecał nam forum… 🙂 😆 😉
    Opracowuje reklamy, dobiera grafikę do treści zw. z Leeds i artykułami, a ostatnio stworzył przecież specjalną podstronę na rzecz WOŚP w Leeds.
    Wykonał świetną robotę- zresztą, mało kto wie, ale byliśmy na pierwszym miejscu na liście stron internetowych poświęconych sztabom WOŚP za granicą.
    Tym dwóm panom teraz i przy takiej okrągłej okazji składam wyrazy uznania i szacunku za CAŁOKSZTAŁT. Nie dość że jesteście porządni i uczciwi to jeszcze dzięki wam opinia o Polakach idzie w górę.
    [b:214344d23e]Chłopaki! Poznań, rodzice i forumowicze z Leeds.pl mogą z was być dumni. [/b:214344d23e]:D
    Robiliście, robicie i nadal pewnie będziecie robić kawał dobrej roboty- ku naszemu wspólnemu pożytkowi!
    Dziękuję! 🙂 (gdzie ja bym tyle pisał jakby nie Wy?) 🙂 😀 😉
    Myślę, że inni mają podobne zdanie.

Prekursor
    Członek

To teraz nic innego nie pozostaje niz na wojskowo(galowo) sie ubrac koniecznie w berecie: http://www.allegro.pl/item159870275_wojskowy_beret_granatowy.html
    albo takiej czapce http://www.allegro.pl/item158802717_szydelkowe_czapki_nowe_wzory_.html !
    Do tego w dlonie wziasc swiety koc na ktorym bedzie wlasno recznie zrobiony Tort przez glownego redaktora naczelnego Leeds PL,zasalutowac i wreczyc medal oddreczycieli ciemiezonych leni jednych,niesamodzielnych terrorem na obczyznie wykonany z Platyny i Azbestu!!! 8)

Na koniec prztup trojnozny zakonczony wyskokiem z rozbiegu z finalem w zderzeniu pirackich klat Zubrow tudziez Turow wojownikow!!!

v-tec
    Członek

No i czemu kłamiesz? 1,999 a nie 2,000

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Zostaw Go!Przeciez dobrze chcial!!! 8)

dafunkonline
    Participant

yuppi !!!!!!!!!!

kocham 2000 !!!

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Czemu psujesz okazję v-tec?:o
    Post jest na forum na długo, więc w trakcie rejestracji 2000 użytkownika ma swoją ważność. Trzeba go skasować jak się zarejestruje 2001?
    Żeby tacy jak Ty nie marudzili, jest napisane WYRAŹNIE ile było w momencie wrzucenia postu… 😕 🙂

sorro8
    Członek

A jak! nawet czterech tysiecy zycze co ja mowie osmiu (dzieki za stronke chlopaki a zwlaszcza za FORUM) tzrymajcie sie cieplo

fatamorgana
    Participant

Dopiero było 1999 i 2000 a już jest 2014…
    Przyrost naturalny – czyli normalna kolej rzeczy.
    Ale szybko podskoczyło, nie ma co… 🙂

Juliusz S?owacki
    Participant

przyrost naturalny większ niż w Polsce 😉

v-tec
    Członek
    ”Juliusz wrote:

przyrost naturalny większ niż w Polsce 😉

W Polsce to teraz chyba właśnie mały jest…

Ale powiedzcie mi jak to jest że z tych ponad 2,000 tylko kilkunastu forumowiczów regularnie pisuje (nie PiSuje!! 😉 ), jest pewna grupa tych którzy zadają 1 konkretne pytanie i znikają po uzyskaniu (lub nie) odpowiedzi, a cała reszta milczy…

Wiem że magia liczb działa, ale ja proponowałbym 'weryfikację’ użytkowników polegającą na automatycznym kasowaniu tych którzy nie byli aktywni przez np. 3 miesiące.

Marta Klecz
    Członek

jestem za
    i za kasowanie starych tematow tez…zwlaszcza tych bezsensownych powtarzajacych sie…
    Trzeba w koncu zrobic porzadek

ela1981
    Participant

3 miesiace to chyba zly pomysl, z pol roku moze
    sama bylam nieobecna na forum z 1,5 miesiaca bo bylam mocno zajeta a wieczorami juz nie chcialo mi sie nawet odpalac kompa, ale pamietalam
    kasowanie tematow – chyba ze tych skrajnie glupich, bo przeciez kazdy stary watek to np. baza danych

v-tec
    Członek

Widzę że fata coś kombinuje bo było już ponad 2,000 userów a teraz jest mniej. Pewnie po to żeby można było 2 raz obchodzić 2,000 😆

KwiateK
    Participant

v-tec wrote:

Widzę że fata coś kombinuje bo było już ponad 2,000 userów a teraz jest mniej. Pewnie po to żeby można było 2 raz obchodzić 2,000 😆

Nie fata, tylko ja. Nie kombinuje, tylko usuwa konta spamerskie… Zaleglo nam sie kilku natretntych sprzedawcow viagry i podrabianych rolexow.
    Ale juz niedlugo znowu bedzie 2000. Znowu swietowanie, szampan, fajerwerki, polnagie tancerki.. 😉

dafunkonline
    Participant

KwiateK wrote:

polnagie tancerki..

nareszcie !

kocham półnagie .. nawet tancerki !
    😀
    od pasa w górę !

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.