Strona główna Działy Finanse splacam dlug

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    tomala_x
    Członek

moge miec karte kredytowa z barclaysa a normalne konto w lloydsie ???
    splacam dlug w barclays i po splaceniu mam otryzmac nowa karte kredytowa .a obecnie mam konto w LLoydsie ,zywkle podstawowe konto.
    zalozmy ze wezme pieniazki z karty kredytowej to pozniej barclays wezmie pieniazek do lloydsa ??? jeszli oczywiscie nie mam konta w barclasie ?

7sisters
    Participant

Nie da się jaśniej?

Możesz mieć konto w jednym banku a kartę w innym, nie ma przeszkód. Reszty pytania nie rozumiem więc Ci nie odpowiem.

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

A ja rozumiem tyle że zamiast do powinno być od:

tomala_x wrote:

zalozmy ze wezme pieniazki z karty kredytowej to pozniej barclays wezmie pieniazek OD lloydsa ???

Odpowiedź: tylko jeżeli im każesz. To się nazywa direct debit.

Jeżeli nie zleciłeś direct debitu sam musisz zadbać o to żeby pieniążek trafił do barclaysa i musi to się stać zanim upłynie data podana na statemencie, w przeciwnym wypadku dopiszą ci Ł12 kary.

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.