Strona główna Działy Hobby basen, silownia, salna

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    lewa
    Participant

Witam.
    Poszukuje jakiegos centrum gdzie mozna poplywac, skorzystac z silowni, salny itp. Jesli znacie jakies fajne miejsca to prosze podajcie adres i jak jest to mozliwe ceny takich przyjemnosci.
    Z góry dziekuje i pozdrawiam.

HardcoR
    Participant

Czy naprawdę tak trudno użyć wyszukiwarki na tym forum????

http://www.leeds.pl/forum/viewtopic.php?t=2357&highlight=basen

Pytanko było już kiedyś zadane i autor dostał odpowiedz – od miesiąca chyba sie nic nie zmieniło wiec nie wiem po co pytać ponownie.

Gienia
    Participant

Co to sałna?

hammer18
    Participant

niewiesz co to salna ?? 😯 😯 😯 😉

dafunkonline
    Participant

sauna … ruska bania… turecka łaźnia…
    pokrzywy i goła dupa 😀

cheeky girl
    Participant

zalezy gdzie mieszkasz?
    ja chodze do Scott Hall Sports Centre, niedaleko Chapel Allerton. maja tam basen, czysto ale woda za ciepla. koszt: £3.40. silownia bardzo dobrze wyposarzona, z dobra wentylacja. trzeba sie pierwsze umowic na tzw. 'induction’ (wprowadzenie) z instrukotorem, koszt: £8.50 za 'induction’ i 2 kolejne wejscia. a potem £3.40.
    maja tez aerobik, cwiczenia dla pan, itp.
    Adres: Scott Hall Road LS7 3DT. tel. 01132457549

hammer18
    Participant
    ”cheeky wrote:

zalezy gdzie mieszkasz?
    ja chodze do Scott Hall Sports Centre, niedaleko Chapel Allerton. maja tam basen, czysto ale woda za ciepla. koszt: £3.40. silownia bardzo dobrze wyposarzona, z dobra wentylacja. trzeba sie pierwsze umowic na tzw. 'induction’ (wprowadzenie) z instrukotorem, koszt: £8.50 za 'induction’ i 2 kolejne wejscia. a potem £3.40.

hehe bylem na takim "induction"i instruktor sie zapytal ze ejst jakas maszyna ktorej nie znam? :):):)i przeszlismy sie po silowni dla sciemy zeby ktos tam widzial ze opowiada mi o maszynach smiechu warte 🙂 aczkowleik niemial bym ochoty wysluchiwac tego wszystkiego

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hammer18 wrote:

”cheeky wrote:

zalezy gdzie mieszkasz?

hehe bylem na takim "induction"i instruktor sie zapytal ze ejst jakas maszyna ktorej nie znam? :):):)i przeszlismy sie po silowni dla sciemy zeby ktos tam widzial ze opowiada mi o maszynach smiechu warte 🙂 aczkowleik niemial bym ochoty wysluchiwac tego wszystkiego[/quote]

w moim przypadku bylo inaczej…nauczylam sie jak cwiczyc na roznych maszynach, nikt nas nie obserwowal. moze gdybys im powiedzial od razu, ze juz byles na silowni to by ci dali spokoj i pozwolili po prostu cwiczyc? 😀 😀

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ”cheeky wrote:

hammer18 wrote:

”cheeky wrote:

zalezy gdzie mieszkasz?

hehe bylem na takim "induction"i instruktor sie zapytal ze ejst jakas maszyna ktorej nie znam? :):):)i przeszlismy sie po silowni dla sciemy zeby ktos tam widzial ze opowiada mi o maszynach smiechu warte 🙂 aczkowleik niemial bym ochoty wysluchiwac tego wszystkiego[/quote]

w moim przypadku bylo inaczej…nauczylam sie jak cwiczyc na roznych maszynach, nikt nas nie obserwowal. moze gdybys im powiedzial od razu, ze juz byles na silowni to by ci dali spokoj i pozwolili po prostu cwiczyc? 😀 :D[/quote]

wszedlem i instruktor swierdzil ze nie musi mnie 8) oprowacac ale takie sa wymogi i dlatego grzecznosciowo zrobilismy rundke po silowni :D:D:D

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.