Strona główna Działy Hyde Park Davos !!!

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    GAWEL
    Participant

http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/sa-tam-wszyscy-oprocz-polski,863800,2943#skipAdnews
    …tak teraz widzimy jak blizniacy olewaja mozna powiedziec swiat … bo po co tam jechac my takie mocarstwo!!! … a wiem nikt im nie wytlumaczyl co to takiego !!!
    Stwierdzam ze kaczki sa najlepsze … kulinarnie 😉 ➡

Marta Klecz
    Członek

ja p…
    czy Polska zawsze bedzie krajem burakow?????
    Czy zawsze bedzie mnie cholera strzelala…czytajac takie nowinki..?

HardcoR
    Participant

[quote:7d88bafddc]
    czy Polska zawsze będzie krajem burakow?????
    [/quote]

Ano tak długo jak kaczki beda u władzy to niestety bedzie bo powszechnie wiadomo ze kaczka najlepiej czuje się w buraczkach 😛

I tu niestety widząc "dziadostwo" obecnej władzy – bo inne rzady jakie byly takie były, lubiłem je mniej lub bardziej ale przynajmniej starały sie jako-tako reprezentować Polskę na arenie międzynarodowej.

A Panowie Kaczyńscy widać maja wszystkich w d… , zamykają się na Świat w tym ciemnogrodzie zwanym Polską i knują co by tu jeszcze popsuć.

Im dłużej przyglądam się temu co się dzieje w Polsce, tym bardziej się upewniam że decyzja o wyjeździe była słuszna.

v-tec
    Członek

A ja się nie martwię że kaczor nie pojechał do Davos, ponieważ:
    nie miałby ja się tam porozumieć (przypominam że ten używający tytułu profesora człowiek nie zna angielskiego)
    swoją niezręcznością tylko robiłby obciach (a nuż nazwałby jakąś panią prezydent małpą w czerwonym albo w jakiś inny równie pieszczotliwy sposób)
    a co najważniejsze inni przywódcy musieliby się za mocno schylać i nabawiliby się chorób kregosłupa 🙂

Sandgirl
    Członek

Hehe, albo by sie pomylili i nie tego blizniaka zapowiedzieli 😛
    Coraz lepiej sie w tym kaczolandzie dzieje… 🙁

fatamorgana
    Participant

Chciałem tylko coś wspomnieć….ale… v-tec już to napisał… 🙂 😀

GAWEL
    Participant

Prawda jest chyba banalna … koniec "okresu godowego" 💡
    dla niezorientowanych u politykow wystepuje co 4 lata ❗
    …. a do nowych wyborow …. oooo long 😉

GAWEL
    Participant

http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=8313
    …. znowu jestesmy reprezentowani przez … no wlasnie obciach 👿

dafunkonline
    Participant

a czego ty się spodziewasz po zawoaluowanych brunatnych koszulach

koorva !!
    jak ja nienawidze naszego rządu |!
    miotacz płomieni w sejmie to za mało !

kocham płonących kaczyńskich 😈

Robson
    Członek

Jak by na to nie patrzeć, nie pojechał nikt i to jest plama na całej lini w polskiej polityce zagranicznej.
    Nie moge patrzeć na to co politycy robią z polską. Tu w angli widze, że ludzie chyba kochają swój kraj bo wieszają flagi, wożą je w samochodach – takie miniaturowe, emblematy na kapciach, kolczykach itd. W polsce ktoś taki, był by uważany za jakiegoś przewrotowca i jakiegoś skrajnie anty czy pro, ale na pewno nie jak normalnego człowieka.
    Widze że w polsce cały czas jest "polowanie na czarownice" i "ander konstrakszyn", gospodarka leży, zus łupie na równo z pospolitymi oszustami. Nie, nie chce narzekać ale bedąc tu widać różnice, że można inaczej. Ale po co ja to pisze jak wszyscy o tym wiecie.
    Pozdrawiam

fatamorgana
    Participant

Piszesz to, bo jak wielu z nas pragniesz normalności w swoim kraju, a tej nie ma…
    I to nas boli. Dlatego o tym mówimy.
    🙁 😕 👿

GAWEL
    Participant

Zgadza sie chcemy NORMALNOSCI!!!! …a z odleglosci lepiej widac wstystkie potkniecia i gafy pseudo politykow !!!!
    Dafunk teraz w modzie sa swetry rozpinane 😕
    http://www.pardon.pl/artykul/861/monachium_o_nas_bez_nas
    …a to zostawiam bez komentarza!!!!

dafunkonline
    Participant

[quote:1811fb1256]Ale usłyszałam dziś jeszcze głupsze usprawiedliwienie. Autorem był niezastąpiony poseł Gosiewski, który na falach jednej ze stacji radiowych objaśniał autorytatywnie, że jesteśmy dziś zajęci bardzo ważną dla Polski wizytą pana Barroso.

Wszyscy są zajęci szefem Komisji Europejskiej. Biedny Barroso pewnie się nie spodziewał takiego zainteresowania swoją osobą. Zważywszy, że przyjechał do Polski z wizytą niejako prywatną – bo na zaproszenie Business Centre Club – miał dziś zdumiewająco pełne ręce roboty. Witali go nie tylko premier z prezydentem, ale także wielka nieobecna ostatnich dni – minister Fotyga.[/quote]

😕

gosiewski.. trzeci bliźniak ?
    a teraz sie przyznać : kto głosował na tych kretynów ?

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.