Strona główna Działy Hobby Mechanik

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    dafunkonline
    Participant

szukam dobrego – ZAZNACZAM – DOBREGO – mechanika..
    mój znajomy musi coś w aucie zrobić i był już u kilku abgielskich partaczy… nie dosyć, że zdarli kasę to jeszcze nic nie naprawili !

fatamorgana
    Participant

Masz wiadomość. 🙂
    Zaznaczam: dobrą wiadomość… 🙂

koukla
    Participant

He he, brakuje slowa "polskiego" mechanika

anka_p_1985
    Participant

moj chlopak jest bardzo dobrym mechanikiem. napisz co dokladnie potrzeba. co nie dziala to dam mu znac

dafunkonline
    Participant

u mnie hydraulika chodzi ok… smarowanie ok… nawet komputer nie szwankuje choć ma swoje napady ..
    a co do auta to… to nie moje auto 😀

kocham napady szału !

Capricorn
    Participant

Moi współlokatorzy chętnie podejmują się napraw samochodów. Wszystko oczywiście zależy od usterki gdyż czas i dostęp do warsztatu niestety ograniczony. Chłopaki mają dużo doświadczenia, odpowiednich narzędzi, program do wykrywania błędów w komputerze nowych aut oraz wiele cierpliwości i zamiłowania do tej pracy. Jest problem z autem dzwońcie. Rozsądne i bardzo konkurencyjne ceny. 07724962727-Michał i 07756264476-Grzegorz( próbować o różnych godzinach).

fatamorgana
    Participant

Skoro juz podałes ich numery tel. to nie namawiaj już na priva…:lol:
    Reklama zrobiona.

Tylko niech się nie bawią w naprawy poważniejsze, bo nie mając kanału i większej ilości narzędzi, mogą nie wydolić.
    Kolega ostatnio musiał na siłę "zaoszczędzić" i pojechał do takiego fachmana z Polski, który miał zwykły lewar i jedną małą skrzynkę z narzędziami jak się okazało. Dłubał, dłubał i nic nie wydłubał, ale kasę wziął, no bo przecież "robił".
    Chęc dorobienia to sprawa wyłącznie prywatna- danego naprawiacza, ale możliwości naprawy to sprawa ważniejsza z punktu widzenia potrzebującego.
    Nie lepiej polecić jakiś zaprzyjaźniony warsztat?
    Polacy potrafią, ale nie tylko.

Capricorn
    Participant

Mechanicy o których pisałem to fachowcy ❗ Kanału co prawda jeszcze do dyspozycji nie mają, ale mają podjazdy. Do tej pory reklamacji nie było i nie było również klienta któremu by nie naprawili auta ze względu na brak narzędzi czy z innego powodu. A klientów jest nie mało. Zwłaszcza z Leeds… 😀

burto
    Participant

ostatnio słyszałem o jednym dobrym, jutro napiszę jak sie nazywa

Slawomir
    Członek

Spróbuj popytać znajomych gdzie oddają samochody, wtedy trafisz do sprawdzonego mechanika

RoboCoP
    Członek

Ja niestety nie znam żadnego mechanika 😛

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.