Strona główna › Działy › Hyde Park › Nowe kontakty poznajmy sie ;P:P:P
hahahahahahahaha podrywam SpokoBoyzz jaklkolwiek sie zwierz, nie wlewaj sobie nie mam ochoty podrywac kogo towjego pokroju.Wiec powodzenia w pisaniu bajek, bo podobnie jak reszta na tym forum to jedyne co Ci w zyciu wychodzi.Wstyd dla WLKP
a moge spytac co Tobie Iwonko w zyciu wychodzi ?
Moze przedstaw nam sie z jakiejs wybitnie dobrej strony 🙂 z checia poznamy twoje atuty …
hahahahahahahaha podrywam SpokoBoyzz jaklkolwiek sie zwierz, nie wlewaj sobie nie mam ochoty podrywac kogo towjego pokroju.Wiec powodzenia w pisaniu bajek, bo podobnie jak reszta na tym forum to jedyne co Ci w zyciu wychodzi.Wstyd dla WLKP
Nie wiem dlaczego prezentujesz postawe Pandy wypuszczone z komory deprywatacyjnej?Moze nie dawno nauczylas sie mowic,pisac i czytac? 🙄
Przestancie LUDZIE!
Dziewczyna ma 16cie lat!
Jak ja tyle mialam chodzilam lysa i wszystkich zaczepialam…
yyy to jedno sie zmienilo, a to drugie gorzej… no ale dajcie juz spokoj dobrze.
Iwona- tu chyba nie znajdziesz fajnych kumpli w swoim wieku…
Ani w twoim wieku….
aNi tacy znowu fajni….
Moze poszukaj sobie teenagers in Leeds jakiejs stronki, co?
Marto droga.
Ja nie musze sobie przypominac jak to bylo jak ja mialam nascie lat.
mam swiezsze doswiadczenie i czasem potrafie dogadac z nastolatkami. Mialam z nimi wiekszy kontakt przez kilka lat niz z doroslymi (taki zawod -45min z mlodzieza, z nauczycielami 5-10 min w przerwie) i z checia poznalabym gdyby podejscie Iwonki odrobinke zmienic ….
Pozdrawiam anyway.
Przestancie LUDZIE!
Dziewczyna ma 16cie lat!
Jak ja tyle mialam chodzilam lysa i wszystkich zaczepialam…
yyy to jedno sie zmienilo, a to drugie gorzej… no ale dajcie juz spokoj dobrze.
Iwona- tu chyba nie znajdziesz fajnych kumpli w swoim wieku…
Ani w twoim wieku….
aNi tacy znowu fajni….
Moze poszukaj sobie teenagers in Leeds jakiejs stronki, co?
Marta ale Ty nie zaczepialas aby usilnie kreowac sie na mega madry towar.Kazdy bunt jest swietny ale chyba az tak nie bylas madrze zbuntowana co?Ja takze mialem swoj czas w ktorym biegalem po dachach rzucajac dachowkami,demolowalem zlom na porosyjskich bazach wojskowych,podpalalem wszystko co przyszlo mi do glowy np.mixujac saletre z cukrem.Ale wszystko robilem z glowa.W odpowiednim miejscu,odpowiednim czasie tak aby nikogo i siebie na nic nie narazic!!!A tak na marginesie to przeciez nikt nie napisal ,ze szalona szesnastka ma kisiel w "glowie"! 8)
Malgorzato,
Nie wiem dlaczego ten post wzielas do siebie.
Ja nie watpie w to ze jestes urodzona nauczycielka i kochasz to co robisz.
yyy kochasz nauczanie. I chcesz to robic.
I agresywnosc nie jest w twojej naturze.
Tak trzymaj!
Krnabrna iwonko napisz nam ciekawskim jak wyglada zycie prawdziwej Polskiej szesnastki z krwi i kosci!Jak to z wami szesnastkami teraz jest?
-co czytanie?
-co jadacie?
-co ogladacie?
-gdzie wychodzicie?
-co sadzicie o swiecie i o swojej Ojczyznie?
-jak sie macie z Rodzina?
-jak sie macie ze zwierzetami?
-czy sporty uprawiacie?
-czy piszecie na murach albo piszecie poezje?
-czy gracie w karty czy na playstation?
-czy pomagacie rodzinie?
Pisz i pokaz nam ,ze jestes nie waska!!!
ha !
a ja kocham bunt w wieku 16 lat…
a nawet gorzej.. kocham bunt przez całe życie !
rewolucyjo moja, tyś mym paliwem i pokarmem !!!
znaczy się kocham strawę duchową
i ziemniaki też kocham…
i ja tez rewolucje kocham…
bez rewolucji nie bylibysmy tu…
cywilizacji by nie bylo…..
no nie na naszym poziomie napewno.
poza tym podobala mi sie szczegolnie jedna rzecz jak powiedziala iwonka…i za to ja lubie…a jak jestescie ciekawi to na priva 🙂
Dziecko po ja cholerne bazgresz do mnie priva wypisujac dziwne rzeczy szkoda i przykio mi ze jestes tak bardzo zakompleksiona osobka ,ale rozumiem ze to ten wiek.dlatego wybaczam i przestan dasac sie na wszystko i wszystkich.ok. 🙁 🙁 🙁 😉
ahh to narewolucjonowala sie Iwonka …
ahh dajcie jej luzu mlodzi lubia krzyczec ci starsi tez wiec badzmy wyrozumiali …
ta dyskusja do niczego nie prowadzi jedynie do pouczania sie nawzajem a czy to ma sens ? 😕
PEACE !!!
dafunkonline lubie twoje cholernie fajne podjescie 🙂
Pozdrowka
ahh to narewolucjonowala sie Iwonka …
ahh dajcie jej luzu mlodzi lubia krzyczec ci starsi tez wiec badzmy wyrozumiali …
ta dyskusja do niczego nie prowadzi jedynie do pouczania sie nawzajem a czy to ma sens ? 😕
PEACE !!!
dafunkonline lubie twoje cholernie fajne podjescie 🙂
Pozdrowka
Co jeszcze kochasz dafunkonline? Zawsze masz takie nastawienie do wszystkiego? Czy nie robisz tego troszke na pokaz? Troche to przeslodzone… Spokoboyxxx nie jestes jedynym, ktorego Iwonka zaczepiala na priva..; mnie tez podrywala 😀
Co jeszcze kochasz dafunkonline? Zawsze masz takie nastawienie do wszystkiego? Czy nie robisz tego troszke na pokaz? Troche to przeslodzone…
na pokaz… no jasne.. chcę zaimponować forumowiczom… miłością… jestem w takim nastroju po prostu.. od czasu do czasu pomarszczę czoło (nie mylić z moszną) ale zaraz wraca mi to szaleństwo miłości..
wolę kochać niż nienawidzieć..
a skoro u kogoś wywołuje mdłości miłość.. to już jego sprawa…
kocham cię kukła !!!
i nie jest to pretensjonalna miłość…
wierz mi…
po prostu kocham wszystko (prawie) ostatnio… wiem, ze kiedyś to się skończy, ale chcę mieć jakieś miłe wspomnienia… jak kochałem.. jak bardzo…
kogo…
eeech młoda… kocham cię ..
i mosznę kocham też !
😀
buziak !