Strona główna Działy Hyde Park Zdawal ktos z Was tutaj testy na prawo jazdy?

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    zakkwylde1
    Członek

Czesc. Za 2 tygodnie podchodze tutaj do testu teoretycznego. Wybralem jezyk polski. Czy ktos z Was byl juz na takim tescie tutaj majac opcje j.polskiego? Podzielcie sie wrazeniami jesli ktos mial okazje zdawac. Pozdrawiam

siwyrb
    Członek

test jest prosty, najbardziej wkurzala mnie ta druga czesc. Przez te udogodnienia podchodzilem dwa razy i za trzecim zdalem.Powodzenia 😀

Lukaszkol
    Participant

może ktoś z was posiada adres strony www angielskiego "ośrodka egzaminowania kierowców" ewentualnie namiar na ten w Leeds z góry dziękuje pozdrawiam

zakkwylde1
    Członek

Hej. Adres stronki o ktory prosiles http://www.dvla.gov.uk. Wchodzisz w dzial driver information i tam masz informacje o testach itp. Pozdrawiam

Marta Klecz
    Członek

Ja zdalam za 3cim razem teorie, i za drugim praktyke.
    za duzo kasy sie na to wydaje…najlepiej jak ktos znajomy uczy jezdzic….a ktos kto zdal test podpowie czego nei rozbic i co robic…

Lukaszkol
    Participant

jakbyś mogła to napisz co mam zrobić na tym teście a czego nie;) jak wygląda ten egzamin i ile to kosztuje dzięki za odpowiedz pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.