Strona główna Działy Hobby Windows XP

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    bzyku21
    Participant

mam problem 🙁 czy ktos mi pomoze??dzis chcialem wgrac od nowa Windowsa tz mam go w kompie czyli chcialem go wgrac od nowa i zawsze to robilem tak:przy starcie windowsa pisalo mi zeby wcisnac F10 (recovery)i tam juz wiedzialem jak dalej a dzis poprostu mi sie niada tak wlaczyc niewiem dlaczego moze dlatego ze zrobilem partycje dysku kiedys i to cos zaszkodzilo?lub wgralem Windows Vista Beta 2 ?? niewiem prosze o pomoc niewiem jak dojsc zebym go zrestartowal calego jak to juz kiedys robilem jednym przyciskiem czyli f10.mysle ze ktos mi pomoze lub program jest jakis do tego w necie lub cos nom czekam na pomoc bardzo dziekuj 🙂

sorro8
    Członek

jesli recovery ci nie idzie to moze spruboj wgrac windiwsa od nowa czyli wrzuc plytke przy jej pomocy usun starego i wgraj go na nowo

Sandgirl
    Członek

dokladnie… jak masz windowsa na jednej partycji a reszte na innej (tego viste itp), to format zrobic dysku i czysta instalke windowsa.
    Moze byc tez tak (imho 😳 ), ze moze dysk jest uszkodzony i dlatego nie chce sie bootowac, bo sektor gdzie jest windows jest uszkodzony….

bzyku21
    Participant

nom wiesz niemam windowsa zawsze jak mialem jakis problem to wlasnie robilem recovery system i potem wgrywalem wszystko na nowo a teraz niewiem co moze dysc uskodzil sie lub cos bo niechce mi sie wciasnac recovery system przy strarcie a np jest tez litera F1 ustawienia to ida a F10 za nic niechce chyba musze wgrac od nowa widowsa ktorego pierwszem usze zakupic bo niemam chyba w necie??dziek iza pomoc i moze ktos cos jeszcze mi jakos moze pomoc?? 🙁

dafunkonline
    Participant

pisałem ci na priv, ale nie odpowiadasz…
    sprawdź skrzynkę !!!

Sandgirl
    Członek

Wszystko w necie jest 8)

dafunkonline
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Sandgirl wrote:

Wszystko w necie jest

oszalałaś mysza..
    szukałem ścieżki dźwiękowej serialu "Ośmiornica" (Ennio Morricone) i nie ma .. nawet na torrencie i na ruskich ftp’ach

więc prosze nie kłamać !!!
    :p

Sandgirl
    Członek

Hehehe… a ja chyba znalazlam 😛 limewire sprobuj 😉
    A wczesniej mialam na mysli winxp rzecz jasna 😉
    My mamy chyba 4 czy 5 kopii (jak szukalam win2k to sie znalazly 😛 ).

dafunkonline
    Participant

całą ścieżkę dźwiękową ? czy tylko namiastkę w postaci pięciu mp3 ?

bo jakoś nie chcę wierzyć…. serio ?

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.