Strona główna › Działy › Hyde Park › DRAMAT w "NU" na ostatniej imprezie.
Aż przykro pisać o tym…
W ostatni piątek, na pierwszej w tym roku imprezie Polish Party w klubie "NU" (w The Light), doszło do skandalicznego i dramatycznego zdarzenia.
Grupka "januszów" najpierw przystawiała się po swojemu (czytaj po wieśniacku) do dziewczyn, potem doprowadziła do odurzenia jakimiś prochami młodą i ładną polską dziewczynę, a potem…trzech typów (zwykłych łajdaków jak widać) namówiło dziewczynę do wyjścia, a następnie ją zgwałcili w jakimś samochodzie i to tuż obok "NU"…
Jeszcze chyba takiego chamstwa nie mieliśmy w "NU". Bywało już tam wcześniej nieciekawie czasami (post "Stampede w NU"), ale to już przechodzi pojęcie do czego zdolni są "nasi rodacy" (zwani januszami, choć w tym wypadku ubliżylibyśmy Januszom, ponieważ te typy są chyba najgorszym rodzajem emigrantów jaki przyjechał do Leeds.
I czego się spodziewać po takich ludziach?
Podobno dziewczyna nie jest pewna czy zeznawać , choć kamery musiały coś zarejestrować gdy wychodzili z klubu.
Takie łotry powinni pójść do pierdla na kilkanaście lat i nie miec żadnej taryfy ulgowej. Dziewczyna powinna wskazać ich wszystkich palcem, żeby dostali za swoje.
Nie wiadomo, czy tam nie wchodzi w grę zastraszanie.
Podobno było sporo narkotyków na tej imprezie…
I chyba dranie coś jej dosypali.
Jak się dowiemy więcej, napiszemy.
A jeszcze nie tak dawno wszyscy się tam dobrze bawiliśmy…
Impreza już raz miała być skończona, ale organizatorzy wierzyli, że przyjdą normalni ludzie się pobawić . Przyszło tym razem min. już nie bydło, ale hołota zwyczajna jak widać.
Pytanie, czy to zdarzenie nie wbije gwoździa do trumny tej jedynej masowej i regularnej, polskiej imprezie w Leeds? 😡 😡 😡 😡 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 😕 🙁
jak juz pisalam na shotboxie ….
normalnie szczyt wszystkiego …. patologia, patologia, patologia
raczej moja opinia o Nu od samego poczatku nie byla zbyt pozytywna jednak to szczyt wszystkiego … nie wiem co powiedziec
szkoda mi jednak organizatorow, ktorzy starali sie zrobic cos fajnego, pozytywnego dla Poloni …
moze jednak powinno to wygladac nieco inaczej, moze nie powinna ta impreza byc az tak masowa, w moze by skupic sie na jakis konkretnych stylach muzycznych, badz tematycznych i zawezyc liczbe uczestnikow.
to straszne co sie stalo
a poszkodowana powinna zeznawac, nie bac sie i wierzyc ze sa ludzie ktorzy jej uwierza i w razie czego obronia.
Chetnie bym skopala d**** tym gnojom
takiego rodzaju gnojki są poniżani nawet w więzieniu.. to byłaby najlepsza kara dla nich – więzienie… za gwałt niszczą psychicznie, znęcają się, po prostu nie dają żyć, niestety system penitencjarny izoluje takich gwałcicieli, SW próbuje ukryć przed skazanymi tych ludzi…czasem się udaje a czasem nie…
… w sumie nie mam nic przeciwko temu żeby ich zabić.. gdyby to była moja dziewczyna, siostra, kuzynka… nawet powieka by mi nie drgnęła przy trywialnej tracheotomii tych troglodytów…zardzewiałą finką
choć wolałbym się nad nimi poznęcać zanim doszło by do zejścia
Ahh dafunkonline widze ze masz podobne podejscie jak ja …
ja to w ramach znecania najchetniej pocielabym im jaja tepa, i zardzewiala zyletka … i tak az by sie wykrwawili na smierc !!!
Brak slow !!! gnojkom bym wycial i kazal zjesc!!!
A jak slysze o prochach to sie we mnie GOTUJE 👿
Mam nadzieje ze dostana za swoje
Nie znam szczegółów zajścia, ale przeraża mnie okrucieństwo bijące z waszych postów… 😕
V-tec a czy przy takich wyzej opisanych okolicznosciach jest jakas taryfa ulgowa ???? 😕 😯
Brak slow !!! gnojkom bym wycial i kazal zjesc!!!
A jak slysze o prochach to sie we mnie GOTUJE 👿
Mam nadzieje ze dostana za swoje
Pewnie mnie zjecie, ale zastanow sie co to da?
Delikwent taki powinien miec przysadzone odszkodowanie wyplacone ofierze, pokrywajace koszty opieki lekarskiej, psychologicznej oraz nawiazke.
Jezeli nie ma z czego zaplacic, licytuje sie majatek. Gdyby tego tez bylo malo, facet powinien miec potracane z pensji/zasilku, podobnie jak alimenty.
Jezeli nie da sie niczego wyegzekwowac, a delikwent nie przejawia checi do wspolpracy, zastosowalbym bardzo humanitarna czapeczke, bo nie ma sensu trzymac trutnia na garnuszku podatnikow. Ma to te zalete ze na niektorych moze zadzialac mobilizujaco.
Okrucienstwo tylko werbalne, w przeciwienstwie do tamtego, realnego, okrucienstwa ludzi pozbawionych jakichkolwiek skrupulow. przygotowali to z zimna krwia, wspolpracujac ze soba z koordynacja godna lepszej sprawy. V-Tec, jestem Mediatorem z natury ale z tej samej natury nie jestem nim i nie chce byc, gdy mam lub mialbym miec do czynienia z takimi kreaturami. Moze inaczej bym to widzial – w leb, na ziemie, kajdanki i do zobaczenia za bardzo dlugo. Oczywiscie powinna to zrobic Policja – nie popieram bezprawia i samosadow.
Kiedy okradna Ci zone lub corke, znajoma – niewazne – bedziesz wsciekly. Jak jednak czulbys sie i co czulbys, gdyby ja zgwalcilo trzech zwyrodnialcow?
… wtedy pewnie także wołałbym żeby sprawców w okrutny sposób zamordować. Nie wiem nigdy nie byłem w takiej sytuacji. Ale z tego co wiem wyżej wypowiadający się zwolennicy robienia z d*p tych chłopaków jesieni średniowiecza nie zaliczają się do krewnych ofiary…
Kiedyś była w Yorku podobna sprawa, najpierw był to zbiorowy gwałt przez Polaków, im dłużej wyjaśniano sprawę tym więcej było wątpliwości, więc wstrzymajmy się może póki co z wbijaniem na pal…
No dobrze ale mowimy teraz potencjalnie o okrotnym gwalcie ..
owszem ani nie jestesmy bliskimi ani rodzina pokrzywdzonej ale mozemy sobie to wyobrazic jak okrotny czyn to jest i tu na forum piszemy tylko swoje opinie co by bylo gdybym….
wiec kazdy z nas ma prawo potepiac tego typu czyny…
osobiscie wszystkich bym rozszarpal a potem bym mogl to odsiedziec 😈 😈 😈 😈 😈
Na pohybel Skur*****om! 👿
To jakaś tłumiona agresja wychodzi na wierzch w tym wątku? Wystarczy wskazać odpowiedni obiekt a już dyszymy żądzą zemsty? Rzeczywiście chodzi o ukaranie winnych tego ohydnego zajścia, czy o wyładowanie własnych lęków i frustracji? I nie bierzcie tego do siebie, sam nie jestem wolny od podobnych uczuć. Tylko się zastanawiam – dlaczego nikt z nas (z częściowym wyjątkiem 7sis) nie powiedział ani słowa o współczuciu dla ofiary, za to każdy ma dużo do powiedzenia o sprawcach. A niektóre padające tu propozycje wybaczcie, są dużo bardziej przerażające swoim okrucieństwem niż gwałt. Naprawdę gotowiście odpłacić za zbrodnię jeszcze ohydniejszą zbrodnią?
tak fakt nie ktore teksty sa przerazajaca,ale mysle ze to wszystko przychodzi do glowy myslac o dziewczynie ktora spotkala taka tragedia!!a myslac o tym na mysl przychodzi kto to zrobil i kazdy poprostu konczy na ostanim ogniwie tej sprawy!!wiesz mozna by duzo pisac mogla tam nieisc nie pic, mogla nie zadawac sie z obcymi, mogla uwazac od kogo i co bierze,ale to nie o to chodiz ma miala prawo do wszystkeigo w granicy zdrowego rozsadku tak jak i oni tylko oni przekroczyli granice!tak jak ktos tu napisal kazdy mysli jakby faktycznie zdarzylo sie komus bliskiemu czy znajomemu!!!