Strona główna Działy Hyde Park Rastafarianie

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    olo wrote:

Wygląd nie świadczy o człowieku fata.

(Sugerujesz że tak oceniam ludzi?) 😯 😯 😯
    To akurat wiem od dawna, bo zbyt wiele z ludźmi miałem do czynienia.
    Z bardzo różnymi ludźmi. 🙄

Baggins
    Participant

Dziwny ten watek bez ladu i skladu, jakby ktos niezle najarany pisal….. Ja sobie zajaram czasem, wlosy scialem zanim dredy zdarzylem zapuscic, ale popracowac czasem tez popracuje w przeciwienstwie do rastamanow. Choc lubie ich raczej

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

czasem tez popracuje w przeciwienstwie do rastamanow.

😉

olo
    Członek

Fatamofrgana ja nie oceniam jak ty oceniasz tylko z wypowiedzi na to mi wychodziło 🙂

Zloty koncerty puby a na nich , w nich rastafaraj gdzie szukać dokładniej? Widzę nazwy a nie adresy 😛 Niestety sama nazwa nie wystarczy do zlokalizowania lokalu komuś z poza miasta.

Malgon co i jak z tym festiwalem w tym roku? Mnij więcej kiedy on się odbywa i gdzie?

Nie chce mi się do Wrocławia aż lecieć zeby sie z rasta powyginać na danceflorze, a w mieścinie mojej brak tego typu muzycznych uniesień.

Co do palenia-palę.

Malgon
    Participant

olo wrote:

Fatamofrgana ja nie oceniam jak ty oceniasz tylko z wypowiedzi na to mi wychodziło 🙂

Zloty koncerty puby a na nich , w nich rastafaraj gdzie szukać dokładniej? Widzę nazwy a nie adresy 😛 Niestety sama nazwa nie wystarczy do zlokalizowania lokalu komuś z poza miasta.

Malgon co i jak z tym festiwalem w tym roku? Mnij więcej kiedy on się odbywa i gdzie?

Nie chce mi się do Wrocławia aż lecieć zeby sie z rasta powyginać na danceflorze, a w mieścinie mojej brak tego typu muzycznych uniesień.

Co do palenia-palę.

W zeszlym roku byl to sierpien … na swiezym powietrzu w parku.
    Muzyka caly dzien.

Podaje stary link z forum co bys mogl sobie doczytac wiecej.

http://www.leeds.pl/forum/viewtopic.php?t=1800&highlight=

A ponadto reggae koncerty czasem grane sa w klubach takich jak the Wardrobe. Przynajmniej my tam bylismy na Abysinians w zeszlym roku. Spoko klimat!!

Pozdrawiam.

gwiezdnychopak
    Participant

jesli szukasz ciekawych miejsc to polecam west indian center (10 Laycock Place, Leeds, LS7 3JA) 3 lutegoi zbliza sie sub dub i jeszcze jakis sound system niestety nie pamietam ale mozna oczywiscie sprawdzic ta impreza to naprawdec ciekawe doswiadczenie graja reggae dub itp taki jakiego na plycie niestety nie da sie uslyszec w drugiej sali jungle dnb itp impreza trwa do 5 rano mniej wiecej od 23 geste chmury spowijaja sale choc narkotykow wnosic nie wolno a na rozgrzeweczke 300 m dalej pub skinners arms (Sheepscar St North Leeds LS7 3AF) gdzie mozna napic sie piwka i spalic gibona w doborowym towarzystwie lokalsow przy muzyce reggae oczywiscie jedyny mankament to to ze czulismy sie z kolegami troche nieswojo bo bylismy jedynymi bialymi ale wszyscy sa spokojni wiec luz
    pozdro

olo
    Członek

OK OK OK
    Kto się wybiera na SubDub do West Indian Center w sobotę?
    Kto może mi powiedzieć jak sie tam dostac z dworca PKP 😉 Jakiś autobus czy coś w tym stylu? Czy może TAXI? Jeżeli TAXI to mniej więcej jaki to koszt?
    Wiecie mapa wszystkiego nie mowi : 😉
    Ja się raczej wybieram z jedną taką więc jak by ktoś chciał się udzielić i w drodze nam towarzyszyć zapraszamy 🙂

Prekursor
    Członek

olo wrote:

OK OK OK
    Kto może mi powiedzieć jak sie tam dostac z dworca PKP 😉 Jakiś autobus czy coś w tym stylu? Czy może TAXI? Jeżeli TAXI to mniej więcej jaki to koszt?
    Ja się raczej wybieram z jedną taką więc jak by ktoś chciał się udzielić i w drodze nam towarzyszyć zapraszamy 🙂

Ja sie nie wybieram raczej bo bede pral wtedy moj latajacy dywan! 8)
    Wsiadasz w autobus nr 2,3,3A z City Centre ktory jedzie w strone Chapeltown.Na Chapeltown Road wysiadz przy Northern School of Contemporary Dance.Jak opuscisz autobus pytaj sie kogos bo klub jest doslownie 400m od tej szkoly.Jak bedziesz mial dalej obawy to pisz na priv a ja Ci narusuje mapke. 8)

Pozdrocmoki

Wiecej info o party na http://www.subdub.co.uk !

Malgon
    Participant

Z tym ze najblizszy przystanek 2/3 w okolicy dworca jest 7min piechota (naprzeciwko Marketu) lub do gory deptakiem (na rogu New Briggate i Headrow) wiec jak nie znasz Leeds proponuje moze jednak taksowke , ktora wyjdzie nie duzo drozej od biletow autobusowych. Taksowka – ok 7f., a bilety 3f. (2 osoby)

Prekursor
    Członek

Malgon wrote:

Z tym ze najblizszy przystanek 2/3 w okolicy dworca jest 7min piechota (naprzeciwko Marketu) lub do gory deptakiem (na rogu New Briggate i Headrow) wiec jak nie znasz Leeds proponuje moze jednak taksowke , ktora wyjdzie nie duzo drozej od biletow autobusowych. Taksowka – ok 7f., a bilety 3f. (2 osoby)

😯 Czemu ja o tym zapomnialem…przeciez oni sa z Paryza! 8)

Malgon
    Participant

olo wrote:

OK OK OK

hmmm chyba sie wybierzemy 🙂

Prekursor
    Członek

Malgon wrote:

hmmm chyba sie wybierzemy 🙂

Fiu fiu!Emeryten party bedzie? 😀

Malgon
    Participant

Preeeeeeki nie przeginaj 😉

olo
    Członek

Prekursor wrote:

😯 Czemu ja o tym zapomnialem…przeciez oni sa z Paryza! 8)

?

Że niby TAXI? 😉

olo
    Członek

DZięki za info 🙂

Jeżeli się zdecydujecie piszce tu albo na priva, to moze sie spotkamy 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.