Strona główna Działy Hobby zawieszenie wladz PZPN

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    hammer18
    Participant

http://ekstraklasa.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8695617&kat=1740&rfbawp=1169237976.803

wiecie brak mi slow, niewiem czy dobzre ale to pokazalo ze listek ja i cala reszta siedzi nie dla dobra sportu narodowego tylko dla dobra prywatnych portfeli 😈 😈 😈

ehhhh

fatamorgana
    Participant

To było jasne od tak dawna, że …tytuł powinien brzmieć "Powieszenie"! 😆 😡 😛 😛 😛

GAWEL
    Participant

Moim zdaniem teraz te posuniecie bylo idiotyzmem!!!! 😡
    Bo teraz FIFA postawi nas do kata ❗ bo rzad nie moze ingerowac w sprawy zwiazku!!! A przeciz trwaja eliminacje ME!!!
    jak sie kaczory i towarzycho nudzi to niech popatrza na psa co robi w takiej sytuacji 💡 ….. 😈

olszak
    Członek

Kolego Ty chyba nie wiesz o czym mowisz… bylo to bardzo dobre posuniecie bo z czarna mafia listka inaczej sie poprostu nie da , to sa kolesie kolesi ktorych trzeba bylo odciac od koryta wlasnie takim ruchem jaki wykonal Lipiec . A co do odsuniecia nas od rozgrywek miedzynarodowych to moze wyjsc nam tylko na dobre bo np. kluby w tej w chwili na arenie europejskiej nie istnieja a jesli w rok albo dwa z pomoca panstwa oczysci sie srodowisko pilkarskie w polsce po poworocie moze zaczna wkoncu cos znaczyc i o cos walczyc . POZDRO

BRAWO MINISTER SPORTU !

hammer18
    Participant

tzn ja mam mieszane odczucia co do posuniecia tego, dokaldnie listek za wygrana by dieal jak i jego kolesie,wiec mysle trzymam kciuki zeby wszystkoposzlo ok jak dlamnie to nawet za 5 lat moga wrocic aby to poskutkowalo i zaczelo sie dziac w polskiej pilce pozytywnie!!!

GAWEL
    Participant

Po czesci masz racje!!! Tylko mi powiedz KTO ma zreformowac polska pilke ❓ Ja obawiam sie ze to bedzie podobna zmiana "barw" jak w Orlen … przyjda nowi a za nimi ich koledzy!!!! tego sie nie uniknie poniewaz w Polsce wszedzie jest polityka!!!! Wiem ze zmiany i rozbicie istniejacego ukladu w PZPN bylo konieczne tylko jak slysze nadzor komisaryczny to wybacz … jakos mi sie zle kojazy!!!
    Czy to wyjdzie nam na dobre ? OBY !!! a pozyjom to uwidiom 😈

Sandgirl
    Członek

Oni sie powinni wszyscy zawiesic…
    Mam na mysli rzad etc.
    Wg mnie jak nas troche nie bedzie na arenie miedzynarodowej, to chociaz przez kilka lat posmiewiska z siebie nie bedziemy robic…
    … ale ja sie nie znam na pilce noznej 😛

GAWEL
    Participant

Poszperalem zdeka w necie i … wychodzi na to ze z ta zmiana barw w PZPN mialem racje … ponoc na rewolucje sie nie zanosi ❗
    czyli umarl krol niech zyje krol … czyzby Czarnecki i koledzy ❓

Gienia
    Participant

Jesli ma to pomoc polskiej piłce nawet kosztem zawieszenia to dobrze sie stało,oby nastepna ekipa która dostanie sie do koryta nie była taka sama a jak słysze o jakichs Czarneckich którzy z piłka za duzo wspólnego nie maja a wiecej z polityka to lepiej nie bedzie

GAWEL
    Participant
    hammer18
    Participant

no czekamy na wiesci co zadecyduje fifa i uefa 😕 😕 😕

v-tec
    Członek

Fifa i uefa zapowiedziały póki co że nie uznają nowych władz związku.
    Jeszcze brakuje żeby wykluczyli naszą reprezentację z ME akurat teraz kiedy po raz 1szy od dawna chłopaki mają realną szansę się zakwalifikować… wpadniemy z deszczu pod rynnę… 🙁

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.