Strona główna Działy Hyde Park polski koncert hip-hopowy w Leeds!

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 46)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Fata widze rzeczywiście popszczykałeś się z Martą nie na żarty bo czepia się ciebie jak pijawka żyda. No co tam było między wami wykrztuście bom naprawdę ciekawy 😉

Wychodzi z niej drugie "ja" po prostu… Nie czytacie jej bloga?
    I odpłaca wrednością za życzliwość, bo inaczej tego nazwać nie umiem.
    Cóż, przywykłem że nawet dobrzy znajomi potrafią wszystko zepsuć co dobre. Żeby tylko jeszcze mieć chociaż jeden racjonalny powód…
    Teraz pewnie będzie wojna, ale ja mam to gdzieś, bo szkoda mi cennego czasu na jakąś Martusię. Są znacznie ciekawsze rzeczy do roboty, niż leczenie czyichś kompleksów.
    MK wyraźnie poprosił, żeby nie robić tego, co Marta właśnie zrobiła.
    No ale skoro ona MUSI…

fatamorgana
    Participant

Hammer, wytłumacz jej żeby skończyła.
    Pełno ludzi było!
    Na mój gust, to albo wywalić wszystkie posty nie na temat stąd, albo zacząć nowy temat- tylko o koncercie.
    🙄 ❗

hammer18
    Participant

wiesz jest dorosla ja nie bede nikomu nic tlumaczyl 😉 bardziej od Waszego wrrrr interesuje mnie temat koncertu mimo ze nie lubie wykonawcy, nastepny moglby byc w dogodniejszym terminie mysle ze duzo komu bardziej by pasowal weekend,czy mi sie wydaje??(egoistycznie podchodze hehe 😀 ) ale co tam!! sporo znajomych bylo wiec sie dowiem od hip hopowcow o klimacie 🙂 ale skoro mowisz ze bylo fajnie to ok to zapewne organizator bedzie planowal nastepne koncerty i dobrze!!!

fatamorgana
    Participant

No więc organizator już zaplanował, za miesiąc kolejny koncert.

Muszę Ci powiedzieć, że OSTR bardzo MILE mnie rozczarował!
    A raczej zaskoczył pozytywnie- co się rzadko zdarza na tym świecie (patrz posty powyżej 😉 ).
    Sam już nie wiem czy lepsze wrażenie zrobił koncert, czy rozmowa z Adamem (OSTR-ym). 🙂
    W sumie szkoda, że nie było Marty, zobaczyłaby jaka prawda z tymi jej kamizelkami, czapkami i polarami… A o bajkach trochę dziś było na koncercie.
    😕 😆 😆 😆

hammer18
    Participant

[quote:c4ed180700]czy rozmowa z Adamem (OSTR-ym).
    [/quote]

moze pojde nastepnym razem hehe 😉

czy to jeszcze ejst owiane tajemnica czy sam juz wiesz kto jets zaplanowany nastepny czy ten o ktorego prosil lud ?? 🙂 8)

fatamorgana
    Participant

WWW czy WWO…

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

WWW czy WWO…

😀 😀 😀 tak tak WWO no to damy rade 8)

Marta Klecz
    Członek

Fata moze Ciebie w koncu wyrzucimy za to wyrzucanie co???
    Waznialski
    poza tym MK nie prosil mnie o dozywotnie przyznanie ci immunitetu stary
    Chyba sobie zarty stroisz

Uxbridge
    Członek

Fata, przykro mi to pisać, ale uważam że przesadziłeś. Uwagi Marty może i były złośliwe ale to nie powód żeby odpowiadać w sposób naprawdę krzywdzący. Wiem że złośliwość potrafi zaboleć, ale niekoniecznie oznacza wrogość tym bardziej że znacie się jakiś czas. Ja na złośliwość staram się odpowiedzieć co najwyżej złośliwym żartem. Albo wcale. Albo zwrócę uwagę, że sobie nie zasłużyłem.
    Ale nie z agresją i w taki przykry sposób. Publicznie w dodatku.
    Jeśli nie wtydzisz się tej kamizelki i czapki (bo niby dlaczego) to po co tak reagujesz? Mogę się nosić jak uważam nikomu nic do tego. Może mnie dziewczyna obśmiać, trudno, przełknę. Ja się nie składam z odzieży Fata, ty też nie.
    A zainteresowanych proszę o powstrzymanie się przed eskalacją sporu. Nic dobrego z tego nie wyjdzie. I żeby nie było: "a ona powiedziała…", "a on powiedział…". I tak powiedzieliście już za dużo.

MK
    Członek

Marta & Aleks,

Jesli macie jakis problem to zalatwicie go miedzy soba -forum nie bedzie temu sluzyc.

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 46)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.