Strona główna Działy Hyde Park polski koncert hip-hopowy w Leeds!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    deem
    Participant

Hej ludziska,

To chyba pierwszy koncert hiphopowy w Leeds.Wystapi OSTR, jeden z najbardziej znanych i cenionych polskich raperow.Do tego bedzie mozna uslyszec rownie dobrego DJa Haema, ktory nakreci dobra imprezke w polskim stylu.To wszystko juz 15 lutego w The HiFi!!
    Jacys chetni???

pozdrawiam!

dafunkonline
    Participant

OSTR … miał wzloty i upadki.. teraz raczej na podnośnej
    a ile za wstęp ?

hammer18
    Participant

tyle co sie doczytalem 13f!!

dafunkonline
    Participant

to ujdzie w tłoku

przesądni wchodzą bez biletu ?
    😀

hammer18
    Participant

chodzi o 13f (13 piatek ) 🙂

berz urazy ale jakos nie osluchany jestem OSTR
    i chyba dlatego nie bardzo mnie tam ciagnie aczkolwiek poszedl bym na jakis koncert hh

deem
    Participant

Super, ze sie cos dzieje.Szykuje sie dobra imprezka bo raz, ze spoko muza a dwa, ze moze beda jakies fajne dziewczyny 😀 😀 😀

dafunkonline
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    deem wrote:

ze moze beda jakies fajne dziewczyny

hehehee
    może…

jakiś support ? czy od razu OSTR wskakuje w zziębniętą publiczność ?

MK
    Członek

wiecej mozna znalezc tutaj:

http://www.leeds.pl/artykul/107/

hammer18
    Participant

sprawdzilem co spiewa caly ten "najbardziej znany i ceniony raper" i z calym szacunkiem -napewno mnie tam nie ebdzie 8)

Prekursor
    Członek

deem Ya Man!!! Jesli bedzie w Leeds recital Violetty Villas to daj znac to napewno sie wybiore! 8)

Baggins
    Participant

[quote:74f1987293]sprawdzilem co spiewa caly ten "najbardziej znany i ceniony raper" i z calym szacunkiem -napewno mnie tam nie ebdzie [/quote]

A ja nie sprawdzilem i z calym szacunkiem rowniez mnie tam nie bedzie 😛

olszak
    Członek

za to bedzie tam stado murzynow i ciapatych ktorzy z jezykiem na wierzchu bede wypatrywac pieknosci z nad Wisly… to moze byc hit 😀 moze sie wybiore 😛 chociaz watpie… Pozdro

Xavior
    Członek

Bardzo chce tam byc i mysle ze szanse nawet sa spore 😀

Prekursor
    Członek

No to idziemy wszyscy razem!!!Tylko poczekajcie az sobie spodnie wyluzuje na OSTRO! 8)

Xavior
    Członek

No oby forumowiczow jakichs tez sie dalo poznac, bo mieszkam na granicy Lancashire i Yorkshire i ekipe Manchesteru juz poznalem calkiem dobrze, teraz wypadaloby troche na wschod Polakow popoznawac 😀

pozdrawiam 😛

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.