Strona główna Działy Hyde Park Zostań Miss Polonia UK 2007

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    MK
    Członek
    dafunkonline
    Participant

no to teraz tylko patrzeć jak zaszaleje piękniejsza część emigracji UK…
    wzrośnie popyt na kosmetyki i stroje kąpielowe… tudzież wieczorowe kreacje z firan i tapicerek…

ha !!! nadchodzi dzień rozpusty i utrzymywania kręgosłupa i mięśni mimicznych w nienaturalnej pozycji 😀

nu djewoczki, privjet ! tolka nie gawarić iz żyri !
    :p

fatamorgana
    Participant

Myslę, że w tym wypadku "żyri" będzie skłonne oceniać nie na podstawie rozmowy prywatnej, ale tego co usłyszy i zobaczy na scenie i wybiegu.
    W Polsce różnie bywało.
    Ale tu jednak będzie inaczej. UK to nie tak jak w Polsce, że tylko znajomości i kontakty (jakiekolwiek) o czymś tam decydują…
    Albo jest ładna i mądra bardziej niż pozostałe, albo nie. 🙂
    Zresztą pytanie jaka impreza i jaka oprawa temu będzie towarzyszyć.
    Być może będzie to coś na naprawdę wysokim poziomie, czego nie dało się zauważyć rok temu- ale to były początki, a te jak wiadomo są trudne.

dafunkonline
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

…Zresztą pytanie jaka impreza i jaka oprawa temu będzie towarzyszyć…

mam nadzieję, że nie będzie to kompromitacja w stylu miss świata w polskiej remizie… bo ostatnio w TV widziałem coś takiego w naszej publicznej…
    żenada

Mediator
    Członek

Dla mnie na wybiegu stosowny jest: kon, wszelkie zwierze lubiace pobiegac, Kate – bo Mossi oraz panie udowadniajace, ze anoreksja ma sie dobrze i ze projektanci nie-hetero nie lubia ksztaltow kobiecych, bo maja jedna wade – sa kobiece. W przypadku konkursow typu Miss czegos tam anoreksji mniej albo w ogole, czego rekompensata jest brak sensu. Ale zebym nie wyszedl na jakiegos paralizatora – moralizatora; takie konkursy to przede wszystkim furtka do kariery dla dziewczyn. Agencja modelek, malzonek z fabryka podkladow kolejowych, kontrakt na reklame rajstop na zdjeciach bez twarzy. Takie ich prawo. Nie zmienia to faktu, ze dziwczyny ucza sie chodzic, usmiechac, mowic i poruszac oczami. A to juz jest Julinek w czystej postaci tylko bez trapezow. Raczej z trojkatami.

Wyboru Miss UK (po polsku czyta sie "miss u ka"), to moze byc okazja do jeszcze jednego udowodnienia, ze Polki sa najpiekniejsze. Co niekoniecznie musi dotyczyc urody. I dobrze, ze nie dotyczy tylko jej, bo wtedy tyle piekna umkneloby naszym oczom panowie…

Oczywiscie jest tyle glupich konkursow na swiecie, ze wybory miss to i tak jest uniwersytet wporownaniu z nimi

Pozdrawiam

hammer18
    Participant

w postach widze zainteresowanie tylko Panow 8)

fatamorgana
    Participant

Jak będzie mowa o wyborach Mister to się odezwą…
    A jak Ty hammer jeszcze wystartujesz to dopiero! 🙂

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Jak będzie mowa o wyborach Mister to się odezwą…
    A jak Ty hammer jeszcze wystartujesz to dopiero! 🙂

kabaret hehe 😆 😆 😆

fatamorgana
    Participant

dafunkonline wrote:

mam nadzieję, że nie będzie to kompromitacja w stylu miss świata w polskiej remizie… bo ostatnio w TV widziałem coś takiego w naszej publicznej…żenada

Uzyskałem dzisiaj informacje, że nie będzie. 🙂

Malgon
    Participant

Nie bedzie w remizie ??? 😯 to nie startuje !! 😉

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.