Strona główna Działy Hyde Park Wybieramy Forumowicza Roku 2006! Głosujcie

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Jak obiecywałem, wybieramy tym razem Forumowicza Roku (a w osobnym głosowaniu Forumowiczkę!).
    Oddając głos należy się kierować nie ilością postów, nie odmiennością poglądów politycznych, ale całokształtem, wiedzą kandydata, jego dobrymi cachami- zwłaszcza chęcią pomocy drugim, wkładem własnym do naszego forum. (np. ciekawe tematy). Po prostu- lubimy i cenimy go.
    Zasadą numer dwa jest to co zawsze, czyli [b:29a67c5c13]nie głosujemy[/b:29a67c5c13] na "kolektyw redakcyjny" czyli MK, Kwiatka i Fatamorganę. (zresztą, po co im głosowanie, oni muszą tu wszystko trzymać jakoś…hehe…)
    😆
    Lista kandydatów jest wypadkową wymienionych postaw aczkolwiek jest ułożona w oparciu o całokształt działalności w roku 2006.
    Ponieważ jest to pierwsze takie głosowanie na forum (poprzednie było na Spotkaniu ), poproszę o ew. uwagi.
    Dodam tylko, że ilość kandydatów z przyczyn technicznych ograniczona jest do 10-ciu.:sad:
    No to dawać… 😀 😀 😀

SAMIRAHINI
    Członek

😀
    Do kiedy glosujemy 'kolektywie redakcyjny"?? 😀 😀 😀

girkit
    Participant

łankerska ankieta 🙄 – a gdzie Twe miejsce świecki papiezu polskiej emigracji ? 😈

fatamorgana
    Participant

Czy ty zawsze musisz z siebie robić takiego beznadziejnego odmieńca?
    Tu nie miejsce na głupie odzywki. Normalni chcą się zabawić i okazać komuś sympatię przy okazji ale ty oczywiście masz wszystko w d…
    Więc przynajmniej idź gdzie indziej artykułować swe przysrywki.
    Gdyby było głosowanie na najgłupszego i najgorszego miałbyś wielkie szanse- wraz z takim jednym z Bradford…
    Żal ci d..ściska i tyle. 😈

girkit
    Participant

tia 😉

Marta Klecz
    Członek

😆 8)
    Nie powiem na kogo glosowalam 🙂

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

😆 8)
    Nie powiem na kogo glosowalam 🙂

Ja wiem na kogo zaglosowalas!!! 8)

fatamorgana
    Participant

Ja też wiem! 😀 😆

bartosz
    Participant

dzieki ze o mnie pamietasz redaktorku. a wygrana w konkursie jest wiadro wazeliny?

girkit
    Participant

😉

Sandgirl
    Członek

Ja nie powiem na kogo glosowalam, ale bylam pierwsza ktora oddala glos 😛

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Sandgirl wrote:

Ja nie powiem na kogo glosowalam, ale bylam pierwsza ktora oddala glos 😛

Wiem na kogo glosowalas! 8)

Mediator
    Członek

Nawet nie wiedzialem, ze taki konkurs sie urodzil, bo troche mniej teraz bywam na forum. A juz kiedy zobaczylem, ze Mediator sie tam zlapal na jakis pasek, az mnie zatkalo. Oczywiscie dziekuje wszystkim tym, ktorzy mi ten pasek domalowali :)). Z drugiej strony na pewno nie pretenduje do zadnego tytulu, bo sa na tym forum ludzie, ktorzy maja dluzsze. Paski :))

Fatamorgany naprawde nikt nie zglosil? Nie wybieramy czlowieka roku, tylko forumowicza roku prawda? Fatamorgana, gdybym Cie teraz zglosil, od razu przykleja mi etykietke wazeliniarza, kolesia itd. No i tym bardziej zglaszam Fatamorgane do tego konkursu, bo w zestawieniu tych roznych osob powinien sie znalezc, chyba, ze nie chcial. Nie znam Fatamorgany jako czlowieka ale na forum jest aktywny i ten konkurs dotyczy forum. Forum bez Fatamorgany to jak forum bez V-Teca, jak Forum bez przedrukow z prasy zagranicznej :))))

A Mediator na forum to poduszka powietrzna, czasem wredota, gruszka bokserska albo trenazer do polemizowania i przede wszystkim straszna gadula, w co trudno uwierzyc czytajac ten post 🙂 Ale na pewno nie forumowicz rocku, popu, opery mydlanej – zwlaszcza tej, bo mydlo to tylko do mycia. Do wchodzenia uzywam schodow :)))))

Pozdrawiam serdecznie

gonia
    Participant

Zgaduj zgadula ?

Malgon
    Participant

Mediatorze, fatamorgana nie bierze udzialu w plebiscycie (sam siebie zglosic nie moze? 😉 ) bo jest czlonkiem Redakcji forum 🙁

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.