Nawet nie wiedzialem, ze taki konkurs sie urodzil, bo troche mniej teraz bywam na forum. A juz kiedy zobaczylem, ze Mediator sie tam zlapal na jakis pasek, az mnie zatkalo. Oczywiscie dziekuje wszystkim tym, ktorzy mi ten pasek domalowali :)). Z drugiej strony na pewno nie pretenduje do zadnego tytulu, bo sa na tym forum ludzie, ktorzy maja dluzsze. Paski :))
Fatamorgany naprawde nikt nie zglosil? Nie wybieramy czlowieka roku, tylko forumowicza roku prawda? Fatamorgana, gdybym Cie teraz zglosil, od razu przykleja mi etykietke wazeliniarza, kolesia itd. No i tym bardziej zglaszam Fatamorgane do tego konkursu, bo w zestawieniu tych roznych osob powinien sie znalezc, chyba, ze nie chcial. Nie znam Fatamorgany jako czlowieka ale na forum jest aktywny i ten konkurs dotyczy forum. Forum bez Fatamorgany to jak forum bez V-Teca, jak Forum bez przedrukow z prasy zagranicznej :))))
A Mediator na forum to poduszka powietrzna, czasem wredota, gruszka bokserska albo trenazer do polemizowania i przede wszystkim straszna gadula, w co trudno uwierzyc czytajac ten post 🙂 Ale na pewno nie forumowicz rocku, popu, opery mydlanej – zwlaszcza tej, bo mydlo to tylko do mycia. Do wchodzenia uzywam schodow :)))))
Pozdrawiam serdecznie