Strona główna Działy Hobby UWAGA! Wybieramy "Janusza Roku 2006"!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Jak wyżej.
    Rok się dopiero co zakończył, więc jakieś podsumowanie aż się prosi.
    A ponieważ trzeba dać odpocząć "Januszom" zaglądającym na nasze forum, przeto skupmy się na ocenie prawdziwych Januszów, zupełnych ignorantów, tych co się mądrzą, ale robią takie głupoty, że wstyd i obciach..
    Proszę dopisywać kolejne propozycje, ponieważ sporo tego "januszyzmu" i nie wiem, czy wszystko wyłapałem. 😕 🙂 🙄

Obiecuję, że wynik jak i cały temat wraz z uzasadnieniem prześlę mediom w Polsce. 😆 🙂 😆 😛 😛

OpSERWATOR
    Członek

Sledze to forum ale sledze tez to co dzieje sie w Polsce. Prezydentem jest Lech Kaczyński. Jaroslaw jest premierem i mozgiem Lecha.

fatamorgana
    Participant

No wreszcie!
    A już myślałem, że nikt tego nie zauważy… 😆 😆 😆 😆
    Brawo!

A nawiasem mówiąć, to że nikt tego nie wyłapał- i nic nie mówił- świadczy, że niemiecki "Der Spiegel" chyba miał rację, że im się kaczory pomyliły i pytali "który z was teraz przyjedzie i skąd mamy wiedzieć który to będzie"? 😆 😆 😆
    Właśnie z przyczyn jak napisałeś, nazwałem "mózg" Prezydentem. 😛 😀 😆

v-tec
    Członek

Fata dałeś plamę i tyle więc się nie wypieraj bo za czysty będziesz 😆

fatamorgana
    Participant

Na pewno nie dałem, bo nie raz was nabierałem i celowo wrzucałem podpuchy, żeby na forum było jeszcze fajniej… 😆
    A co do nazwisk, to przecież obowiązuje mnie ścisłość dziennikarska, no za wyjątkiem kawałów jak ten. 🙂 🙂 🙂 8) 😉

siwyrb
    Członek

Nie podoba mi sie to ze sie tak przypie… do prezydenta. Jak kazdy czlowiek popelnia bledy. Mysle ze w Polandii jest wiecej skur.. ktorym nalezy sie okreslenie Janusz. Widze ze Towarzystwo zapomnialo calkowicie o SLD i Kwachu. 👿

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    siwyrb wrote:

Nie podoba mi sie to ze sie tak przypie… do prezydenta. Jak kazdy czlowiek popelnia bledy. Mysle ze w Polandii jest wiecej skur.. ktorym nalezy sie okreslenie Janusz. Widze ze Towarzystwo zapomnialo calkowicie o SLD i Kwachu. 👿

Jak bys nie zauwazyl to cala ankieta skupiala sie na intrygujacych wydarzenich wszystkim politycznych "Tuzow" minionego roku ❗ 😈

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    siwyrb wrote:

A mnie się nie podoba, że zabierasz głos bez ruszenia głową, a poza tym tu jest głosowanie a nie dyskusje polityczne. Jak Ci nie odpowiada przycinanie jednym to przytnij drugim, ale otwórz swój wątek, gdzie będziesz mógł im przywalić, ok?
    Poza tym tu nie ma "Towarzystwa". Tu jest forum Leeds.pl, które nie jest ani lewe ani prawe jak idzie o politykę. Za to jest opiniotwórcze i mówi co mysli. A jeśli ktoś zbiera więcej batów niż inni, to dlatego że zasłużył.
    Pozdrawiam.

siwyrb
    Członek

Jak rzekles- to jest forum Leeds.pl, a wiec moge pisac co mi sie nie podoba. A obserwujac ostatnio Twoje posty mysle ze juz Ci sie znudzilo doradzanie , a raczej zajmujesz sie krytyka i satyra.

fatamorgana
    Participant

Już mi brzydnie mówienie nie wiem po raz który, że od doradzania to ja mam teraz priva głównie.
    Przynajmniej mniej postów będzie, więc zrzędy i czepiacze oraz zazdrośnicy nie będą mieli powodu do wytykania…
    Czyż satyra nie jest związana z opiniowaniem?
    Dlaczego satyrycy i komicy zajmują się głównie politykami?
    Z takich samych powodów jak fora internetowe (piszące o głupocie "elit").

Krytyka i satyra jest częścią mojego zawodu Siwy i będę go uprawiał dopóki mi się spodoba.

v-tec
    Członek

siwyrb wrote:

Widze ze Towarzystwo zapomnialo calkowicie o SLD i Kwachu. 👿

Towarzystwo zapomniało, ponieważ sld i kwach chwilowo nie pełnią żadnych ważnych funkcji publicznych więc i robić mogą sobie zgrubsza co im się podoba.
    A bliźniacy/pisy/lpry itd. nie. Taki już urok rządzenia 😉

PS. Fata możesz dopisać jeszcze 'psychologa’-pedofila A. Samsona

PS2. Kto powiedział że fata ma na forum tylko doradzać? Jak dla mnie może równie dobrze kpić i krytykować

fatamorgana
    Participant

Szkoda, ale już niestety nie mogę nic dopisać (nawet odmienić bliźniaków z powrotem… się zacięły chyba) , ponieważ ankieta ma objętość 10 punktów….
    Ale zapewne dopisałbym jeszcze Posłankę Hojarską za butne i śmieszne wstawianie wszystkich możliwych pociotków z rodzinki na listy wyborcze, a Samsonowi dopisałbym : za długie kłaki i wielką siłę, ale głupie uleganie babie- to temu biblijnemu 😀 ), zaś psychopedofilowi- za …terapię dziecięcą z użyciem wibratora. 😯 😮 😕 🙂
    Pewnie jeszcze się by coś znalazło (jakiś Rydzyk czy inny "tuz"), ale dziesiątka musi wystarczyć. 🙂

v-tec
    Członek

No tak, ilość kandydatów do Janusza Roku przekroczyła pojemność systemu 😉

fatamorgana
    Participant

To jakoś oddaje (niestety!) stan naszych "elit"/jelit… 👿

Michalwroc
    Członek

brakuje tyrana RP tadzia rydzyka i radia maryja

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.