Strona główna Działy Hyde Park Polskie książki

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Yoanna
    Członek

Hej, mój 16-letni syn mieszka (i uczy się) w Leeds. Strasznie brak mu polskich książek – takich do poczytania. Czy może ktoś wie, gdzie można je dostać\wypożyczyć? 🙂 ❓

fatamorgana
    Participant

Przepraszam, ale czy to jest powód, aby pisać aż trzy nowe- takie same tematy????? 😯 😕
    Skoro już napisałaś to w dziale Nauka, należało przy tym zostać.
    Nie przejrzałaś chyba forum, ale ponieważ było o tym dawno, podpowiem, że są dostępne w bibliotekach. Wystarczy poszukać na półkach gdzie jest international books. Języki są oznaczone na półkach- przynajmniej w Central Library… Obsługa podpowie.

chudzi
    Participant

W polskim ośrodku przy parafii w Leeds jest biblioteka – całkiem spory zbiór choć jeszcze nie do końca uporządkowany; głownie klasyka, niestety mało 'nowości’.
    Nie wiem co masz na myśli pisząc 'coś do poczytania’ – ale być może Twój syn mógłby tam znaleźć coś dla siebie.
    Zwykle jestem w bibliotece w soboty pomiędzy 13:30 a 15:30, oraz czasem w niedziele od 10:30 do 14:00.

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.