Strona główna Działy Erystyka Tesco w Anglii a Tesco w Polsce.

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

To róznież odsyłam z powrotem. Zwłaszcza to.

Ponieważ temat offtopuje dzięki niepotrzebnemu dogadywaniu przez dwóch uczestników [b:ee015ae3fb]proponuję aby teraz zabrali głos ludzie, którzy pracują lub pracowali w Tesco w Anglii, albo w Polsce. [/b:ee015ae3fb]Byłoby to interesujące zestawienie opinii.
    Wiem, że są tacy.
    Czekamy… 🙂 ❓[/color:ee015ae3fb]

bartosz
    Participant

najlepiej popros pana MK i zablokuj wszystkich ktozy osmielaja sie krytykowac Pana Wyrocznie

fatamorgana
    Participant

Najlepiej przestań offtopować.
    Temat zadany był zupełnie inny.
    A jak chcesz się mnie czepiać to przyjedź do mnie i stań twarzą w twarz chojraku.
    Zobaczymy czy ci starczy odwagi…Raz już dałeś plamę.

😈
    To jak? Są ludzie mający doświadczenia z Tesco?

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Ponieważ temat offtopuje dzięki niepotrzebnemu dogadywaniu przez dwóch uczestników [b:fb69c039c1]proponuję aby teraz zabrali głos ludzie, którzy pracują lub pracowali w Tesco w Anglii, albo w Polsce. [/b:fb69c039c1]Byłoby to interesujące zestawienie opinii.
    Wiem, że są tacy.

Nie wiem gdzie wy widzicie tych Polaków pracujących w tesco, bo ja dość często odwiedzam i jakoś żadnego Polaka pracującego nie widziałem. To samo dotyczy asdy i innych. Ta praca w tesco to jeden z polish urban myths 🙂

7sisters
    Participant

Mysle ze wiekszosc Polakow albo ma wyzsze kwalifikacje albo zna angielski na tyle slabo ze poza warehousem nie ma wiekszych szans na zatrudnienie.

fatamorgana
    Participant

No dobrze, ale jak wytłumaczyć to, że Tesco zwerbowało już tutaj grubo ponad 1000 pracowników?
    Ja znam jednego osobiście, ale pracuje w ochronie, a nie na sklepie.
    Ale on tu nie zagląda niestety.
    Pamiętacie taki wątek jak pewna para oskarżyła jedną babkę (pracującą w Tesco własnie) o jakieś tam naciąganie ich?
    Potem była z tego draka.
    Są więc tacy ludzie, ale nie biorą udziału w forach widocznie.
    Jeśli zaglądają w net to widocznie nie tutaj raczej.
    Może jak ich ltoś wykoleguje to zaczną częśćiej- jak to zwykle bywa- ale z tego co pisali w artykule nie zanosi się na to szybko.
    Tu faktycznie szanują człowieka bardziej.
    Na pewno nie każą siadać w pampersach na kasie jak Biedronka, czy inne takie sadyzmy w miejscu pracy… 😆

idolPL
    Participant

Znam kolesia z Tesco na Harehills. Wykłada nocą alkohole. Chwali sobie te pracę. Zadziwia mnie natomiast to, że te wszelkie ninje i inne ciemniejsze osóbki kasują towar w takim ślimaczym tempie. Można usnąć stojąc w kolejce. W polskim Tesco podziękowaliby im po godzinie…

GAWEL
    Participant

Mozna powiedziec ziomal… prawie Szlichtyngowa
    … a znasz to ??
    http://www.glogow.pl/kamera.php

idolPL
    Participant

prawie Szlichtyngowa[/quote]
    prawie Głogów ;P
    adres znam ale cosik mi nie chodził jak trzeba… teraz chodzi:)
    Hrabiowie von Schlichting, no proszę jaki świat malutki…

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.