Strona główna Działy Erystyka Tesco w Anglii a Tesco w Polsce.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

http://finanse.wp.pl/POD,1,wid,8671689,wiadomosc.html?rfbawp=1168100510.441
    Pięknie pokazana różnica, nieprawdaż? 🙂 😕 👿

7sisters
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

http://finanse.wp.pl/POD,1,wid,8671689,wiadomosc.html?rfbawp=1168100510.441
    Pięknie pokazana różnica, nieprawdaż? 🙂 😕 👿

Pieknie, acz niezupelnie prawdziwie. Jasne, za 1200 funtow na reke jest w UK znacznie latwiej wyzyc niz w PL za, powiedzmy, 1200 zlotych. W stosunku do pensji wszelkie dobra typu samochod, komputer czy wakacje sa smiesznie tanie.

Jednak jezeli popatrzysz na ceny mieszkan, te roznice sie wyrownuja. Tani czynsz i tu i tam wynosi 300 (odpowiednio zl i L) a za mieszkanie musisz wylozyc co najmniej 70-100 tysiecy.

GAWEL
    Participant

Roznica jest i to duza i doprawdy nie tylko w KASIE … a podejscie pracodawcy do podwladnego ? Mam na mysli tzw SZACUNEK!!!!! Pozdro 8)

bartosz
    Participant

Takie wypociny dokladnie zamazuja obraz prawdziwego zycia w Angli i pomagaja podjac ;wlasciwa decyzje ;ludkom zwanym J….

fatamorgana
    Participant

Aby więc ludzie mogli poznać prawdziwy obraz życia w Anglii, następnym razem w mediach pojawią się wypociny " z życia wzięte" Bartosza Łysego z Bradford… 😆

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    7sisters wrote:

Pieknie, acz niezupelnie prawdziwie. Jasne, za 1200 funtow na reke jest w UK znacznie latwiej wyzyc niz w PL za, powiedzmy, 1200 zlotych. W stosunku do pensji wszelkie dobra typu samochod, komputer czy wakacje sa smiesznie tanie.

Jednak jezeli popatrzysz na ceny mieszkan, te roznice sie wyrownuja. Tani czynsz i tu i tam wynosi 300 (odpowiednio zl i L) a za mieszkanie musisz wylozyc co najmniej 70-100 tysiecy.

Owzem, ale mieszkania i koszty życia to sprawa oczywista, (że tu są o wiele wyższe), ale pewnych różnic nie da się wyrównać. A one są i dają najlepsze pojęcie jak wiele dzieli nasz system pracy, płacy i stosunków pracodawca- pracownik od tutejszego…

bartosz
    Participant

Przynajmniej nie pretenduje do roli wszechwiedzacego

fatamorgana
    Participant

Tak cię drażni że ktoś coś wie?
    Widać jesteś zawistny.
    Żałosne… 👿
    Kiedy taki typ jak ty wreszcie coś zrobi dobrego, zamiast się ośmieszać i wyłącznie śmiecić na forum? 😡

bartosz
    Participant

no przeciez jestem januszem i smiecenie to podstawa mojej egzystencji ale szczesliwie nie jestem taki nawiedzony jak ty panie REDAKTOR

fatamorgana
    Participant

Jesteś, tylko nawet o tym nie wiesz. 😆
    A mojego rzekomego "nawiedzenia" i tak nigdy nie zrozumiesz, bo rozumek za krótki… 😕

dafunkonline
    Participant

prawdę mówiąc to obaj robicie z siebie januszy..
    fata, tym razem to nie dlatego że czujemy do siebie antypatię.. serio..

:/

fatamorgana
    Participant

Jak już chcesz dogryźć, to rób to z głową.
    Chyba nie wiesz kto to "Janusz".
    Mam gdzieś tzw. antypatie, bo szkoda na nie energii…
    😛

dafunkonline
    Participant

fata..
    ja nigdy nikogo nie nazwałem januszem…
    może dlatego, ze jeszcze na takowego nie wpadłem..
    i przysięgam, że tym postem wyżej nie chciałem dogryźć…

a teraz coś żeby jednak dogryźć 😀
    tak pieknie piszesz o tym, żeby się zachowywać na forum i nie robić z siebie idioty…
    przejrzyj sobie ostatnie własne 15 postów i wyciągnij średnią…

fatamorgana
    Participant

Gdyby rozumować takim tokiem myślenia idiotów jest tu kilkuset a może nawwet więcej. Przyszedłeś tu tylko po to, aby dokonywać nad kimś sądów? Nikt tego nie potrzebuje.
    Sam prowokowałeś od początku nie umiejąc wyczuć różnicy jaka tu istnieje pomiędzy zwykłym czepianiem się a specyficznym dla naszego forum "prztykaniem się". Jeśli ktoś tego nie pojmuje to sugerując komuś idiotyzmy sam je popełnia.
    Nie licz na to, że mówiąc takie rzeczy zostaniesz bez odzewu. Naprawdę po to tu przyszedłeś aby gadać takie rzeczy?
    Widać nie rozumiesz, że Twój zakres inteligencji nie obejmuje dobrych zwyczajów mówiących, że jak się gdzieś jest od niedawna to nie wypada się przywalać do wszystkiego czego się nie zna albo nie rozumie…
    A już głupotą jest wyśmiewanie innych uczestników nie wiadomo za co.
    Jest różnica między sarkazmem a kpieniem.
    Na Twoim miejscu pouczając innych zaczął bym od siebie. Jak już chcesz zaistnieć na forum zrób to z głową, a nie jak dotychczas.

[quote:59f48e8694]a teraz coś żeby jednak dogryźć
    tak pieknie piszesz o tym, żeby się zachowywać na forum i nie robić z siebie idioty…
    przejrzyj sobie ostatnie własne 15 postów i wyciągnij średnią…[/quote]
    Zwracam honor, czyli odsyłam te słowa do adresata… 😆 🙂 😕
    Przejrzyj sobie wszystkie swoje posty i lepiej nie wyciągaj żadnej średniej… 😕

dafunkonline
    Participant

mi nie chodziło o to, że się nie lubimy tylko o wspomnianą przeze mnie hipokryzję…
    panimaju ?
    ot wsjo.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.