[quote:d68398f7f9]Sądziłem jednak, że najważniejsze będzie to, aby facet wyglądał atrakcyjnie i był inteligentny… [/quote]
no wiesz, ja caly czas mam nadzieje, ze inteligencja i atrakcyjny wyglad (taki ogolny :P) to sie liczy najbardziej dla facetow, ale sorka, prawie zawsze ta moja skromna nadzieje rzeczywistosc weryfikuje w brutalny sposob.
dafunk, Uxbridge, ciesze sie, ze sa jeszcze rozsadnie i obiektywnie myslacy mezczyzni na swiecie 🙂
ciekawe jakby zrobic ankiete wsrod facetow, 95% wymieniloby dlugie nogi i duzy biust??
[quote:d68398f7f9]Ja kiedys czytalam, ze tak naprawde 'ten atrybut’ to raczej sie liczy dla nastolatek i mlodych 2-tek, kobiety doswiadczonej juz raczej az tak bardzo to nie podnieca. [/quote]
dokladnie, dorosle kobiety wiedza, ze nie rozmiar penisa nie jest najwazniejszy, zeby sprawic kobiecie prawdziwa przyjemnosc 😉
a tego duzego portfela to bym nie demonizowala. to proste przelozenie biologicznej potrzeby (chocby nieuswiadamianej) zapewnienia bezpieczenstwa sobie i swojemu potomstwu. Coz, w koncu wypchany portfel jakos gwarantowal, ze kobieta nie zostanie na ulicy z brzuchem i bez srodkow do zycia. ta potrzeba, w czasach, kiedy kobieta byla w pelni zalezna od mezczyzny, byla niezbedna do przetrwania, niestety teraz przerodzila sie we wlasna karykature…
a w ogole panowie, to [b:d68398f7f9]kiedy wreszcie przestaniecie poruszac takie glupie tematy?![/b:d68398f7f9] to tylko dowod, ze Wam tylko jedno w glowie! inteligentni mezczyzni szukajacy inteligentnych kobiet nie powinni sie martwic, ze im panienka z czarnym, sniadym lub albinosem ucieknie! bo jak inteligentna, to penis jej nie zaimponuje 😉 haha
i kto powiedzial, ze kolor skory determinuje inteligencje?