Strona główna Działy Hyde Park Cos dla przestrogi dla dziewczyn ktore lubia czarnych meszcz

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    Agnieszka_77
    Participant

no ojacie…spokoboxx juz nie nasz ale kij w mrowisko zasunal…
    a jak to w przypadku takich dyskusji bywa i ta przemienila sie w przeurocze pleplanie…

fatamorgana
    Participant

Jak nie nasz???!!! 😯 😕
    On zawsze będzie nasz, bo swój wkład w forum znaczny ma i nikt tego mu nie zabierze, a poza tym to dzięki niemu sa przecież niesmiertelni Janusze…nie? 😆 😆 😆 😉

Sandgirl
    Członek

Co do miejsca kobiet.. to jakos coraz czesciej na necie (polskim) sie pojawiaja hasla 'kobiety do garow i rodzenia dzieci’… wychodzi chec meskiej dominacji czy wiecej idiotow ma dostep do netu??…

fatamorgana
    Participant

Nie Sandi droga…
    To jest coś, co naukowo opisano tak:
    "Samce o mniejszym znaczeniu w grupie oraz mające aspiracje ale brak siły, próbują ograniczyć znaczenie samic w stadzie, aby ich rosnące znaczenie nie spowodowało utraty pozycji dominującej wśród samców…"
    (Kazimierz Mrozowski: "Stado- reguły gry".)
    😆 😆 😆

Baggins
    Participant

http://fakty.interia.pl/tylko_u_nas/news/janusz-korwin-mikke-nic-tylko-sex,869947,3439

Prosze przeczytac do konca, nie wiedzialem gdzie umiescic 😀 , a jest fajne.

M I K E
    Participant

Bardzo burzliwa dyskusja rozgorzala na tak blachy i dosc prywatny temat.
    Prosze kogokolwiek o to, aby jako przyklad zwiazkow wielorasowych czy wielokulturowych podal POLKE, ktora jest inteligentna, skonczyla studia, ma swietna prace, swietnie mowi po angielsku itd.oraz kolege o innym kolorze skory! Juz mi sie smiac chce, bo szczerze mowiac, nie wierze, ze ktos ma taki przyklad. Tylko prymitywne idiotki, glownie z malych miescin, ktore "wyrwaly sie do Hollywood w UK" wiklaja sie w takie przygody. Z pewnoscia czuja sie dowartosciowane!
    Swoja droga, podejrzewam 90% z nich, za pare lat zobaczycie z mezem czy chlopakiem z Polski (Polakiem).
    PS
    Mieszkalem kiedys w pewnym malym kraju arabskim, gdzie mniejszosc polska byla znikoma (ok.200 kobiet, ktore poslubily Arabow).
    Pewnie sie domyslacie, ze ponad polowa z nich, pragnela jak najszybciej opuscic ten kraj, gdyby tylko mogla!!!
    TAK IM BYLO DOBRZE! (mimo bardzo grubych portfeli malzonkow)
    Ale nie badzmy malostkowi i nie okazujmy sie rasistami – to juz nie modne!

ewuski
    Participant

[quote:d68398f7f9]Sądziłem jednak, że najważniejsze będzie to, aby facet wyglądał atrakcyjnie i był inteligentny… [/quote]
    no wiesz, ja caly czas mam nadzieje, ze inteligencja i atrakcyjny wyglad (taki ogolny :P) to sie liczy najbardziej dla facetow, ale sorka, prawie zawsze ta moja skromna nadzieje rzeczywistosc weryfikuje w brutalny sposob.

dafunk, Uxbridge, ciesze sie, ze sa jeszcze rozsadnie i obiektywnie myslacy mezczyzni na swiecie 🙂

ciekawe jakby zrobic ankiete wsrod facetow, 95% wymieniloby dlugie nogi i duzy biust??

[quote:d68398f7f9]Ja kiedys czytalam, ze tak naprawde 'ten atrybut’ to raczej sie liczy dla nastolatek i mlodych 2-tek, kobiety doswiadczonej juz raczej az tak bardzo to nie podnieca. [/quote]
    dokladnie, dorosle kobiety wiedza, ze nie rozmiar penisa nie jest najwazniejszy, zeby sprawic kobiecie prawdziwa przyjemnosc 😉

a tego duzego portfela to bym nie demonizowala. to proste przelozenie biologicznej potrzeby (chocby nieuswiadamianej) zapewnienia bezpieczenstwa sobie i swojemu potomstwu. Coz, w koncu wypchany portfel jakos gwarantowal, ze kobieta nie zostanie na ulicy z brzuchem i bez srodkow do zycia. ta potrzeba, w czasach, kiedy kobieta byla w pelni zalezna od mezczyzny, byla niezbedna do przetrwania, niestety teraz przerodzila sie we wlasna karykature…

a w ogole panowie, to [b:d68398f7f9]kiedy wreszcie przestaniecie poruszac takie glupie tematy?![/b:d68398f7f9] to tylko dowod, ze Wam tylko jedno w glowie! inteligentni mezczyzni szukajacy inteligentnych kobiet nie powinni sie martwic, ze im panienka z czarnym, sniadym lub albinosem ucieknie! bo jak inteligentna, to penis jej nie zaimponuje 😉 haha
    i kto powiedzial, ze kolor skory determinuje inteligencje?

Marta Klecz
    Członek

No wlasnie…a kto powiedzial wogole ze nasi polscy chlopcy maja male???
    Napewno nie ja…

ewuski
    Participant

[quote:b8b14b7b6d]no a ktora dziewczyna nie lubi komplementow?????[/quote]

gdzies to przeczytalam i spodobalo mi sie:
    [quote:b8b14b7b6d]madrej kobiecie komplementy potrzebne sa do oceny mezczyzny, glupim – siebie[/quote]

😆

Marta Klecz
    Członek

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😯
    Toz ja chyba glupia calkowicie jestem wtedy… 😉
    😀 😆

ewuski
    Participant

czyzbys Marto wierzyla w kazdy komplement, ktory Ci mezczyzna zaserwuje? 😆

Marta Klecz
    Członek

nie kazdy…ale wiekszosc…
    Np kiedys uslyszalam ze: mam oczy jak NEONY, albo…
    im wiecej pije tym jestes ladniejsza……

hehe :)))))))

Baggins
    Participant

no toc to normalka : ” kochanie, im wiecej pije tym wydajesz mi sie ladniejsza…”

Malgon
    Participant

Toz to fakt naukowy jest!!!

Posadzili kilku kolesi z browarami by sobie saczyli… W miare spozywania pokazali im kilka panienek i poprosili o ocenienie w skali od 0-10. Oceniali je kilkukrotnie i kazdy z nich w miare chloniecia procentow do wnetrza dawal coraz wyzsze noty 🙂
    I oni zapytani o dane panie (dodam raczej przecietne – sami na poczatku eksperymentu oceniali niektore na 3-5 punktow) pod koniec uznawali je za bostwa 10pkt/10 🙂 😆

Sandgirl
    Członek

To kiedys w reklamie jakiegos piwa tez bylo cos takiego…. im wiecej wypil tym dziewczyna ladniejsza byla…

a moj znajomy kiedys powiedzial:
    'Uroda kobiety zalezy wprost proporcjonalnie od ilosci wypitego alkoholu i odwrotnie proporcjonalnie od ilosci swiatla’….
    🙄 🙄 🙄

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.