Strona główna Działy Hyde Park Cos dla przestrogi dla dziewczyn ktore lubia czarnych meszcz

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    SpokoBoyxxx:)
    Członek

😯

fatamorgana
    Participant

Przestrogi przestrogami a panie nadal wolą swoje…
    W ciągu tylko ostatniego miesiąca dowiedziałem się o 5 Polkach , które mają czarnego chłopaka.
    To że oni lubią Polki to jedno, ale przyczyny dla których Polki lubią ich to już ciekawsza sprawa…

Poniżej wyniki pewnej ankiety która oczywiście nie oddaje całości takich związków, ale na pewno swoje mówi.

"Drogie panie, mężczyzna marzeń powinien mieć:

Wypchany portfel 14%

Piękne ciało 10%

Nieprzeciętną inteligencję 17%

Łagodne usposobienie 13%

Twardy charakter 7%

[b:2e7825bc18]Dużego penisa 38% [/b:2e7825bc18] (najwięcej!!! -przypisek)

Łączna liczba głosów:2109 "

😯 😯 😯 😯 😯 😯
    A więc jednak! 😆

dafunkonline
    Participant

no cóż… patrząc na to z drugiej strony…
    nie chcielibyście spędzić upojnej nocy z kobietą o ciemnej karnacji ?

bez sensu.. są kobiety, które chcą z ciemnym, są kobiety, które chcą z białym, są kobiety, które chcą z chińczykiem, chcą kobiety, które chcą z kobietą…
    nie zachowujmy się jak strażnicy cudzych łechtaczek… nie jesteśmy z LPR-u !

a niech sobie mają penisy nawet wielkości tarpana z przyczepką …
    zazdrościć im ? i co ? zakazemy wszystkim białym kobietom kontaktu z ciemnymi ? czy może tylko Polkom ?

dajcie spokój…
    średniowiecze …

nie kocham inkwizycji !

Uxbridge
    Członek

Dołączam do Dafunka…
    A my to niby co cenimy w kobietach najbardziej? Przynajmniej na starcie?
    Subtelną inteligencję? Wrażliwą duszę?
    Przykro to przyznać, ale odpowiednikiem rozmiaru pierwszorzędnych cech płciowych faceta jest rozmiar stanika u kobiety. My mierzymy długość nóg, one stan konta. Co jest bardziej żałosne? Biorąc pod uwagę że pokaźny stan tego ostatniego z reguły ma tendencję wzrostową, to myślę że kobiety są tu rozsądniejsze.
    Fata, musiałbyś zobaczyć kilka czarnulek u mnie w pracy. W dodatku są inteligentne… 8)

100%polak
    Participant

Przypadki fatalnych zauroczeń:

Jeden pokój w mieszkaniu w Yorku zajmuje młoda dziewczyna z Polski.Po jakimś czasie zaczyna ją odwiedzać czarnoskóry kapral z koszar na Fulford Rd.Pozostali mieszkańcy – chłopaki są poirytowani, bo nie przypuszczali że ona tak lubi sex.Kapral traktuje ją jak markietankę , żadnych wspólnych kolacji w restauracji przy świecach itp. Pewnej niedzieli dziewczyna pyta się współmieszkańców, czy nie słyszeli o jakiś wysyłkach wojsk do Iraku lub Afganistanu ,bo jej chłopak nie odbiera telefonu.Oni tłumaczą jej ,że on znudził się już jej towarzystwem i kiedy wyświetla się na jego komórce jej numer , to on nie odbiera telefonu.Ona im z początku nie wierzy, ale oni radzą jej skorzystać z budki telefonicznej.Ona wybiega , a po kilkunastu minutach wraca szczęśliwa – jej chłopak nadal jest w Yorku.

Inna dziewczyna zanosi co tydzień opłatę za mieszkanie pakistańskiemu właścicielowi .Po pewnym czasie do tego mieszkania przyjeżdża srebrnym mercedesem syn właściciela .Najpierw rozmowy w mieszkaniu ,potem wyjazd do restauracji.Po kolacji odwozi ja do domu , a ona – "taki Polak to zaprosi do baru ,postawi piwo za funta i myśli że już dziewczyna jego, a on….." (autentyk)
    Przez następne tygodnie ona wyczekuje weekendów, znika wtedy na dwie noce.Zwykle jest zbyt zmęczona pracą ,aby popołudniami sprzątać po sobie w łazience, ale na dźwięk telefonu żwawo zbiega do samochodu.Współlokatorkom opowiada o nim , iż jest biznesmenem ,często lata do innych krajów i jest im dobrze razem ,ona ma nadzieję że przeprowadzi się do niego niedługo itd.
    Po kilkunastu tygodniach odwiedzam dziewczyny w weekend, spotykam tam też ją .Nie przeprowadziła się do swojego chłopaka ,on nawet już ją nie odwiedza.

Naiwność czy zauroczenie?
    Afrodyzjaki?

🙄

fatamorgana
    Participant

Dafunk, ja tylko przytoczyłem ankietę. Wnioski każdy wyciąga sam…
    Woadomo, że każdy robi co uważa, ale jak świat światem takie dyskusje były, są i będą.
    Sądziłem jednak, że najważniejsze będzie to, aby facet wyglądał atrakcyjnie i był inteligentny…
    Atrakcyjny wygląd znaczy ogólnie, a nie w jednym miejscu oczywiście… 😆 😉
    Przeciez tzw. pierwsze wrażenie nie bierze się z rozporka i tego co pod nim, ale z całokształtu po troszę. 🙄

Agnieszka_77
    Participant

rozmiar penisa to mit…ta dyskusja niestety nigdy sie nie skonczy…co bylo pierwsze jajko czy kura?

fatamorgana
    Participant

Trzeba było Aga poczytać do końca, jak pisali o tym Murzynie co zarażał.
    Była tam opinia samego Lwa -Starowicza nt. afrykańskich kochanków…i ich instrumentów miłosnych… 😆 😆 😉

Sandgirl
    Członek

[b:06ea78f9f1]100%polak [/b:06ea78f9f1]
    tyle ze rozmiar stanika widac raczej od razu, a rozmiar penisa zeby sprawdzic, to juz trzeba bardziej wnikliwych obserwacji dokonac…. 😉

Ja kiedys czytalam, ze tak naprawde 'ten atrybut’ to raczej sie liczy dla nastolatek i mlodych 2-tek, kobiety doswiadczonej juz raczej az tak bardzo to nie podnieca.

Oczywiscie, ze wyglad jest wazny – przynajmniej na poczatku. Ale najwazniejsza jest jednak inteligencja… i wspolne zainteresowania.. zeby bylo o czym gadac… przeciez do konca zycia ogniwem laczacym pare nie bedzie tylko i wylacznie seks…

I tak po moim roku widze, ze niestety u mnie w grupie ludzie z ciemniejsza karnacja to sa jednak w tej gorszej (jesli chodzi o wyniki ) grupie… (choc nie sa oni jedyni w tej grupie… )

Agnieszka_77
    Participant

Fata, czytalam wieki temu….jak sie nudzisz to czytasz wszystko 😛

http://www.gazetawyborcza.pl/1,75480,3846291.html

koukla
    Participant

Ej chlopaki, czy kiedykolwiek przestanie Was bolec, ze dziewczyny zadaja sie z kolorowymi? Przeciez to ich sprawa co robia i z kim sie spotykaja i z jakich powodow… To ich zycie a nie Wasze, wiec kiego czorta ciagle to ciagniecie? Post "Zachowanie Polek w UK" jest chyba najdluzszym postem na tym forum i jakby Wam tego bylo malo to znowu to poruszacie w kolejnych tematach..

GAWEL
    Participant

Martwia sie o Was ❗
    … to nic zlego!!! sa grzeczni i bardzo tolerancyjni 😯

fatamorgana
    Participant

Koukla droga, ja bardzo szanuję opinie naszych pań na ten temat i dlatego nawet nie pomyslałem, żeby uruchamiać na nowo temat "Zachowanie Polek…."
    W tym wypadku przecież chodzi o ankietę i jej wyniki a nie o [b:dd64dc8e74]zachowanie[/b:dd64dc8e74] Polek, a poza tym wszystko to jest utrzymane w żartobliwym tonie przecież…
    I tak jedna płeć robi uwagi o drugiej a druga o pierwszej.
    Tego nie zmienimy.

Natomiast uśmiałem się z odpowiedzi Agi77…
    Aga, kurczę, ależ Ci się nudziło, skoro WSZYSTKO czytałaś!
    😆 😉

olo
    Członek

Jesteście śmieszni mali zazdrośni polaczkowie.
    Zadrościcie kobietom tego ze chodza z innymi nacjami do łóżka i jeszcze im to wytykacie palcem pod pretekstem żartu.

Nie pierwszy raz spotykam się z sytuacją gdzie polak polakowi opowiada jak to jedna dupa daje czarnemu czy pakiemu. Mało że zazdrośni to jeszcze rasiści.

Wstyd panowie. Wstyd jak chuj!

fatamorgana
    Participant

Nie kapuję niczego olo…
    Ani tu nie widać żadnej zazdrości ( ja na pewno jej nie żywię, wiem jacy są kolorowi, a to co robią Polki tak naprawdę mnie niewiele obchodzi, bo każdy jest kowalem swego losu i jak sobie pościele…), ani żadnego nasmiewania się czy złośliwości. Jeżeli każdy post na delikatniejszy temat weźmiemy za złośliwość, to szybko wybuchnie bójka na forum zamiast różnych wypowiedzi.
    Myslę, że chodzi raczej o coś takiego, jak niezbyt dobra opinia o kolorowych kochasiach i to podbudowana opiniami zarówno mężczyzn jak i kobiet, którzy albo u nich wynajmują, albo z nimi mieszkali, albo pracują, czy z nimi chodzili (do łóżka też).

Jakby nie patrzeć, to zdecydowana większośc Polaków ale i Anglików nie przepada za nimi…
    I bardziej o to biega, a nie że "co robią Polki".
    Tak ja sądzę.
    Niechęć ma różne podstawy, ale często nasi chłopcy narzekają, że ładne dziewczyny idą jak ślepy w dół- po prostu dziwią się temu nie rozumiejąc.
    W dodatku jak słyszą np. o przejściu na islam, to dziwisz się, że krew się gotuje w katolikach i Europejczykach?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.