Strona główna Działy Hobby telewizja za pomoca internetu

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Kaliko
    Participant

Witam stalych bywalcow i tych nowych najserdeczniejsze zyczenia dla wszystkich a szczegolnie dla tych ktorzy mnie jeszcze pamietaja z racji braku chwilowo czasu prosba o szybka pomoc.
    Czy i jak moge ogladac polska tv przez internet ,co do tego potrzebuje jaki program i gdzie moge to znalesc no i oczywiscie najlepiej free.

dla moderatorow strony jak zwykle gratulecje robaczki, ze to juz tak dlugo i z takim powodzeniem. Kaliko

MK
    Członek

dziekuje 😉

szczerze mowiac troche Cie tu brakuje …

v-tec
    Członek

No no, Kaliko, kopę lat… sprawdziłem że od maja cię nie było. Wróciłaś na stare śmiecie?
    Co do tematu to nie sądzę żeby to było możliwe, ale może ktoś jest bardziej zorientowany. Ja korzystam z satelity co i tobie polecam

Amstaff
    Participant

Z tego co mi wiadomo narazie w fazie testowania więc nie będę rozwijał tematu, dodam tylko że łącze przynajmniej 1MB przy mniejszej ogląda się jak cyfrę + przy bardzo słabym sygnale 😉

v-tec
    Członek

http://www.itvp.pl tu można conieco podejrzeć z tvp

Marta Klecz
    Członek

CZesc, moze nei w temacie, ale Cyfra plus mam od nie dawna- v-tec nie orientujesz sie czy moge zmienic pakiet albo programy???
    Bo nie mam ani Ale kino, ani Disneya dla malego, a to mini mini jest wporzo ale maly zaraz z tego wyrosnie…

Cyfre dostalam w prezencie, wiec jest na inna osobe.. 🙂

v-tec
    Członek

To zależy czy płacisz miesięczny abonament (wtedy możesz zmieniać pakiet) czy masz kartę pre-paid opłaconą z góry – wtedy nie możesz.
    Aby zmienić pakiet zadzwoń 0048 22 57 40 777, pamiętaj dzwoniąc podaj nazwisko i adres abonenta jak w umowie nie chwal się że dzwonisz z zagranicy bo mogą wyłączyć sygnał

Kaliko
    Participant

Dzieki za sprawdzenie jak dlugo mnie nie bylo:) korzystam z cyfry ale mam ogromne potrzeby:) jeszcze chwilke mnie nie bedzie ale juz nie dlugo planuje powrot, jeszcze ze dwa miesiace. Jednak jezeli kogos to interesuje to oczywiscie mysle o Was i teskni mi sie. Pracuje ciezko nad napisaniem mojej ksiazki i jednoczesnie nad skorygowaniem tego co juz napisalam bo rasistowskie sie to za bardzo okazalo:) no i zostalam ochroniarzem w dyskotekach, coz no i nie tylko ale to w nastepnych opowiesciach jescze raz dzieki za pomoc i juz nie dlugo…no to jeszcze raz najlepszego w Nowym Roku 🙂

fatamorgana
    Participant

Witam serdecznie i ciepło Kaliko. Nie dane nam było poznać się, ale pamiętam jak dawniej- zanim tu wlazłem- pełno Cię było na forum.
    I wiem, że niektórzy żałują, że zniknęłaś…
    Największe wrażenie jednak robią słowa: "zostałam ochroniarzem w dyskotekach…" 😯
    Miło widzieć ponownie. 🙂 😀
    Pozdrawiam.

Tak w ogóle to zniknął też gdzieś nasz nieoceniony Woyth!
    Niezawodna pomoc z Bury St. Edmunds.
    Gdzie jesteś???

v-tec
    Członek

Kaliko to ma życie w tym Świniobiciu, sory Świnoujściu. Pisze książkę (i to rasistowską!), stoi na bramce, i do tego ma ogromne potrzeby! A my co tutaj… marnujemy się 😥

hammer18
    Participant

http://wptv.wp.pl/ cos nowego jesli ktos ejszcze o tym niewie 🙂

Kaliko
    Participant

Blisko jestem dokladnie w Brampton, czyli nie tak strasznie od was, no i owszem znalazlam zajecie ktore daje duzo zabawy:) Fatamorgano nic straconego, teraz batalia o mieszkanie mnie czeka moze mi dadza jak nie no to zobaczymy ale na lacza wejde napewno pozdrowka

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.