Strona główna Działy Hyde Park darmowe dzwonienie do polski

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    prostak
    Członek

zainstaluj programik i mozesz dzwonic do polski za darmo na stacjonarne numery
    http://www.voipdiscount.com/en/index.html

bzyku21
    Participant

tak bardzo dobry program mozna dzwonic pare godz potem blokuja program ale nic straconego, robisz sobie nowy nick i dzwonisz dalej az znow sie skonczy i tak w kulko polecam bardzo dobry program mam go juz od 0.5roku gdzies pozdrawiam 😀 😉

dafunkonline
    Participant

nie trzeba nowego konta zakładać..
    na tydzień można wygadać na stacjonarne 300 minut,
    na komórki do Polski za minutę połączenia płaci się pół eurocenta ! PÓŁ EUROCENTA (0,034 funta) !!! przeciez to jak za darmoszkę

akukain
    Participant

Polacy.. ;/ Zmieniac nick’i ciagle? A nie wystarczy doladowac konto 10E to bedzie jakies 8f i przez 3 miesiace mozesz gadac… fakt faktem jest 300 minut darmowych tygodniowo pozniej kasuje Cie jakies 1p? Nie wiem dokladnie ile ale grosze….

v-tec
    Członek

Ja tam używam numeru który kiedyś podawałem, łączy za darmo na stacjonarne i komórki (chyba jakiś błąd w systemie mają 🙂 )…

Amona
    Participant

Witam serdecznie.

Tak sie zastanawialam czy faktycznie ten [b:612fd7c7dc]voipdiscount[/b:612fd7c7dc] dziala?Obawiam sie ,ze osoba korzystajaca z uslug ktore sa rzekomo za darmo,moze w przyszlosci dostac jakis bardzo nieprzyjemny rachunek. 🙄

akukain
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Ja tam używam numeru który kiedyś podawałem, łączy za darmo na stacjonarne i komórki (chyba jakiś błąd w systemie mają 🙂 )…

Coz to za number? 🙂

7sisters
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Amona wrote:

Witam serdecznie.

Tak sie zastanawialam czy faktycznie ten [b:6212149b6d]voipdiscount[/b:6212149b6d] dziala?Obawiam sie ,ze osoba korzystajaca z uslug ktore sa rzekomo za darmo,moze w przyszlosci dostac jakis bardzo nieprzyjemny rachunek. 🙄

😯 😯 😯

WTF???? Przyślę Ci rachunek za czytanie tego forum. Zapłacisz?

😯 😯 😯

sorro8
    Członek

yhm ja bym z checia poznal ten numer bo teraz dzwonie na komory za dziesiec Pi w prawdzie to i tak wykorzystuje "darmowe minutki" ale zawsze warto miec jakas alternatywe w razie wu

hammer18
    Participant

ja osobiscie proponuje skype tani i niezawodny 8)

v-tec
    Członek

Try this:
    01617008008
    8)

Amstaff
    Participant

zgadzam sie z akukain za 10 euro kombinowac ….ale cóż taki naród ….. ja sam korzystam z voip discount od dawna poprzez bramkę Voip i normalny telefon ….. jeśli ktoś lubi skypa niech się przesiada …. naprawdę warto 😆

akukain
    Participant

v-tec wrote:

Try this:
    01617008008
    8)

No i ten numeros jest niby za darmo nie wazne kiedy dzwonisz?

dafunkonline
    Participant

żal wam doładować konto za 10 funtów (cennik dla UK też jest, więc można zobaczyć co i za ile), a to żaden wydatek…
    300 minut na tydzień to mało ? to kuźwa z kim wy gadacie ? z Katarzyną Figurą ? dziwne.. nie macie 10 funtów na doładowanie, ale na gadanie 24 godziny na dobę przez VD to macie czas ? to się nie ma co dziwić – zamiast iść do roboty i za 2 godziny pracy doładować VD(można nawet sms’y wysyłać albo prowadzić rozmowy ze swojej komórki…)
    oczywiście lepiej pokombinować, bo przecież 10 funciaków na miesiąc to po rpostu tragedia !

Amona
    Participant

7sisters wrote:

😯 😯 😯

WTF???? Przyślę Ci rachunek za czytanie tego forum. Zapłacisz?

😯 😯 😯

Dobra duszyczko.

Ciesze sie ,ze masz glowe na niejednym karku ale wyobraz sobie ,ze ja nie jestem orlem w Information Technology wiec mam troche cykora.Jeszcze nie tak dawno mianowicie okolo 6 miesiecy temu mialam duzo problemow pod wplywem roznych bakcyli ktore dziwnym trafem pojawili sie na moim komputerze.Mialam takze wiele transakcji ktore sama nieautoryzowalam.Nie widze w tym nic dziwnego ,ze ktos tzn.ja ma dystans do tego.Tak czy owak zachecona waszymi postami zamierzam sprobowac.

Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.