Strona główna Działy Hyde Park Prawdopodobnie umarłem.

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    dafunkonline
    Participant

wydaje mi się, ze nie zyję i jestem zawieszony miedzy dwoma światami, miedzy piekłem i jeszcze większym piekłem, ewentualnie miedzy bombardowaniem drezna a okopami pierwszej wojny światowej, jestem zawinięty we własne wspomnienia o tym jak to było przed godziną 20:00, męczę traumy wczorajszych fajerwerków, nieistotnymi bezdechami naruszam trywialne reguły chemicznych procesów przysadki mózgowej, walczę jak precel któremu nie dane jest nacieszyć się wolnością i zostaję umiesczony na półce w dziale pieczyw w tesco express, wzbraniam się i szarpię gryzące mnie uczucie pobłażania dla każdego Pakistańczyka, dla każdego Litwina i nawet dla Cyganów z Polski, odnoszę wrażenie, że nie jestem zakłopotany, choć niestety zażenowanie zerka zza neuronów i wbija wzrok w lustro, które pokazując zakłamany obraz , oszukane załamanie światła, straszne odbicie tego co wydarzyło się lub wydarzyć się mogło w każdym z pomieszczeń, kalejdoskop ujęć, gdzie głównie przewijają się biusty pięknie ubranych kobiet (w kreacjach na miarę Ophry Winfrey) i zazdrosne spojrzenia mężów tychże wyzej wymienonych, obrazy które przesladują ponętnymi biodrami w galowych spodniach lub sukniach z cekinami… i ta jedna, której nie spodziewałem się i której mam dziś za złe, miała kształty proporcjonalne (jak na jej wiek), jej kolory, faktura i zapach przyprawiały mnie o szał, oa nawet przechodziły mnie dreszcze.. butelka likieru kiwi… co miałem zrobić ? p o powrocie do domu po prostu zwymiotowałem..
    a serce mam tylko jedno

jak mawiają starożytni rosjanie: Nie uwidieł kak ptica gawarit Jawohl !
    cokolwiek by to znaczyło …

nie wiem czy wierzyć, ale reszta domowników próbuje mi wytłumaczyć, że mam po prostu kaca ( perswazje ust które zamieszkały w komórkach szarych jak mokry szkocki terrier)

William
    Członek

Podejrzewam, ze twoi domownicy maja racje i cierpisz na dolegliwosci zwane przez specjalistow Zespolem Korsakowa, czyli masz noworocznego kaca. No coz, konsekwencje upojnej imprezy wszystkim daja sie we znaki, chociaz moze nie tak drastycznie;)
    Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku!!!

PS. Jak powszechnie wiadomo, najlepszym sposobem na twoje samopoczucie jest klin, w mysl zasady czym sie zatrules, tym sie lecz!

akukain
    Participant

Nie jestes sam……….. Kazdy cierpi z powodu kaca mordercy.. Wrrrr.. wstretne….

sorro8
    Członek

najlepszy sposob na kaca- powitrze z materaca 😀

sorro8
    Członek

albo nie przestawaj pic.

GAWEL
    Participant

Grunt to "nie dopuscic " do kaca!!!! 😈

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.