Strona główna Działy Czarna lista Ci to potrafia oszukiwac!!!

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    scalak
    Członek

Przykro mi to powiedziec ale 90% pakistancow ktorych poznalem to: kretacze, naciagacze i skur……ny. Raz jak dla jednego pracowalem zaraz jak przyjechalem to mialem propozycje sciagania Polek do pracy jako prostytutki w Manchesterze 😡 Przypomnialem sobie smieszna sytuacje z tym zwiazana. Ktoregos dnia zapytal mnie pakol jak mozna by ten temat rozwinac, na to ja mowie ze moge popatrzec w internecie , ale nie mam kasy na kawiarenke internetowa. No to dal mi kase – aj poszedlem sobie kupic adidaski hehe. Takie to sa kutasy sorry za wyzwiska ale jak mi sie przypomina to ……….. 👿

GAWEL
    Participant

Ja slyszalem o takich co szukaja sobie Polek za zony bo sa gospodarne!!Pewnie obanderolowane im sie znudzily? a kopa w zadek i send back!! 😈

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    scalak wrote:

Przykro mi to powiedziec ale 90% pakistancow ktorych poznalem to: kretacze, naciagacze i skur……ny. Raz jak dla jednego pracowalem zaraz jak przyjechalem to mialem propozycje sciagania Polek do pracy jako prostytutki w Manchesterze 😡 Przypomnialem sobie smieszna sytuacje z tym zwiazana. Ktoregos dnia zapytal mnie pakol jak mozna by ten temat rozwinac, na to ja mowie ze moge popatrzec w internecie , ale nie mam kasy na kawiarenke internetowa. No to dal mi kase – aj poszedlem sobie kupic adidaski hehe. Takie to sa kutasy sorry za wyzwiska ale jak mi sie przypomina to ……….. 👿

Z tego prosty wniosek, że Ty też oszukujesz… 😕 😕 😛

scalak
    Członek

a dodajac na marginesie, to nie wiem czemu dziewczyny tak na nich leca?
    czy ktos to wie?

GAWEL
    Participant

Pewnie dlatego ze chodza w super kreacjach!!! widziales ich "sukienki" ❓ pozdro 😈

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    scalak wrote:

czy ktos to wie?

czyzby byli konkurencja????? 😯 😯 😯

ja bym sie nie martwil 8) 😉

fatamorgana
    Participant

scalak wrote:

czy ktos to wie?

Kto czyta i przegląda forum uważnie ten wie.
    Post pt. "Zachowanie Polek w UK- Co się dzieje?" Hyde Park. 🙂

gonia
    Participant

ehh wlasnie ten temat juz byl….
    cicho !!! bo ten temat to rzeka i sie nigdy nie konczy

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.