Strona główna Działy Hobby sylwester

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    madziunia
    Participant

siema… szukam miejsca na fajna impreze w sylwestra…. czy ktos wie co z polskikiem osrodkiem w leeds?… czy tam sie cos dzieje?…. pozdrawiam…xxx[/code]

Marta Klecz
    Członek

Moja droga madziuniu, nie wiem ile masz lat, ale naprawde nikomu nie polecilabym imprezy w polskim osrodku. Znam kogos kto byl w zeszlym roku………i raczej nikt nie polecilby.
    Podejrzewam ze tamta impreza jest raczej dla 'Tutejszych Weteranow’ if u know what I mean 🙂

Prekursor
    Członek

No wlasnie.Sa wiesci o tym ,ze niektorzy jeszcze sa wciaz na zeszlorocznej imprezie.Niektorzy podobno jeszcze dochodza do siebie! 8)

akukain
    Participant

Bylo az tak zle czy az tak fajnie?

madziunia
    Participant

w btym roku raczej bym tak chciala zrobic cos innego a nie tylko domowka lub club bo to mozna zdzialac co weekend? jakies pomysly gdzie pojsc?….. ❓ ❓ ❓

Enrico Pallaccio
    Participant

Ja tez sie przylaczam do prosby…kurde, 3dni zostaly a moja jedyna alternatywa pozostaje domowka…

:/

Moze ktos cos wie o czyms co moze takze innych zadowolic…?

hammer18
    Participant

u mnie tez nadzwyczaj spokojny sylwek w domku 🙂 8) 😉

sorro8
    Członek

no wlsnie nie stety takie dylematy mam bardzo czesto wiec my w tym roku znowu stawiamy an spontan wiec zaczynamy u mnie a potem co nam bedzie dane. Wszystkiego najlepszego w nowym roku nawiasem mowiac (duuzo funcikow)_

Dzieju
    Participant

To jak kto wlasciwie spedzil sylwka??

Ja co prawda na domowce ale sie wybawilem :D:D:D:D
    Pozostaly zdjecia i zakfasy przez 2 dni 😉

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.