Strona główna Działy Hyde Park Lodowka!!!

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Prekursor
    Członek

Szczesliwi Ci ktorzy pojemna lodowke lub dwie posiadaja.Ja do nich sie nie zaliczam.Dzisiaj zrobilem 60% planowanych zakupow spozywczych swiatecznych i i wszystkiego nie zmiescilem do mojej kochanej lodoweczki! 🙁

[b:bfc9e44800]Strach pomyslec co bedzie jutro jak zakupie brakujace 40%!!![/b:bfc9e44800] 🙁

hammer18
    Participant

mroz na dworzu a Ty sie przejmuesz, nie byles harcerzem?? saperka ,ogrodek, maly dolek i po wszystkiemu hehe 😀 😀 😀

usmiechnij sie bedzie dobrze 😉

GAWEL
    Participant

A co ja mam powiedziec? dostalem ponad 7kg indora!!!! 😯 i co z tym malenstwem….. zakopac? 😉

hammer18
    Participant

poporcjowac i wtedy …….. zakopac 😉

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    GAWEL wrote:

A co ja mam powiedziec? dostalem ponad 7kg indora!!!! 😯 i co z tym malenstwem….. zakopac? 😉

Sluchaj podziel sie nim i tyle.Ja z checia zjadl bym indyka 8)

Marta Klecz
    Członek

Ty bys preki z checia zjadl WSZYSTKO!

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

Ty bys preki z checia zjadl WSZYSTKO!

Owszem ale jest jeden warunek:Musi mi sie to podobac! 8)

Enrico Pallaccio
    Participant

Przynies troche do mnie bo u mnie przeciag w lodowce…za to mam pelna zamrazarke noi barek az kipi z przepelnienia :DDD

Ps. Marry Christmas!!!!

GAWEL
    Participant

Hammer masz racje! poporcjuje usmaze i wtedy dopiero ….. gleboko zakopie!!! 😉

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.