Strona główna Działy Hyde Park Wstyd Byc Januszem Czy wstyd byc polakiem???

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    SpokoBoyxxx:)
    Członek

Przeczytajcie sobie dawno ten temat poruszalem http://wiadomosci.o2.pl/?s=513&t=8006 i Jeszcze jeden temacik kiedys pisalem ze My Polacy jestesmy zbawca narodow i mamy krolowa Polski Ktora notabene jest zydowka (A my tak zydow nienawidzimy),a teraz zanosi sie ze bedziemy mieli nowego krola Polski co sam zainteresowany na to http://www.pardon.pl/artukul/527/krol_jezus_pierwszy
    I z okazji ze jutro wylatuje do Polski Chcialem WAM zlozyc Kochani forumowicze(ci co mnie znaja i ci co mnie mniej znaja) Spokojnych Wspanialych Swiat Bozego Narodzenia spedzonych w radosnej i szczerej atmosferze i wszystkiego Dobrego w Nowym Roku aby zycie sie wam poukladalo bardziej w nadchodzacym roku.Pozdrawiam goraco:) 🙂 🙂 🙂

dafunkonline
    Participant

a najlepiej odpowiedział Sławoj 😀
    hyhyhyhyhy

ta cała królewska para pachnie mi kazirodztwem…(nie urażając prawdziwych katolików)… bo kto zasiądzie po nich ? chyba, ze dojdzie do elekcji…

księżniczka Doda
    książe Gosiewski
    hrabia Lepper
    kasztelan Mirmił
    ale ta Polska kolorowa… niedługo będziemy mieć jak Hindusi… bożków tyle co dni w roku… a jeszcze trzeba to uczcić i wolne od pracy dostać 😀

kurcze ..ale jaja
    idę spać
    może przyśni mi się królowa Bona !
    ku chwale włoszczyzny Pułkowniku Kalarepo !

Sandgirl
    Członek

SpokoBoyxxx 😯 😯 😯
    Steskniles sie i wrociles?
    😀 🙄 🙄

Prekursor
    Członek

Absolutny brak zdrowego rozsadku i pelen idiotym plynie przez taki artykul polepiony przez jakiegos tandetnego dziennikarza.W glowie sie nie miesci co ludzie nie wymysla aby wzbudzic sensacje i zainteresowanie.Pozatym gratuluje materialu dowodowego dziennikarza tudziez reportera.Ble!

William
    Członek

Wstyd straszny, szczegolnie, ze widzialem to we wczorajszym Metro, w rubryce przeznaczonej dla roznych smiesznych rzeczy. Wybor takiego krola przez parlament nie miesci sie w glowie nikomu w miare normalnemu i nie ma nic wspolnego z religia.
    Zycze wszystkim Wesolych Swiat!!!

Sandgirl
    Członek

To oni NAPRAWDE chca tak zrobic?!?!?!?

hammer18
    Participant

trzeba przyznac wstyd na maxa tez to widzialem w metro i wydaje mi sie duzo kto to widzial, niestety 😕

AntyJanusz
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Prekursor wrote:

Absolutny brak zdrowego rozsadku i pelen idiotym plynie przez taki artykul polepiony przez jakiegos tandetnego dziennikarza.W glowie sie nie miesci co ludzie nie wymysla aby wzbudzic sensacje i zainteresowanie.Pozatym gratuluje materialu dowodowego dziennikarza tudziez reportera.Ble!

SKAD TY sie Ceylon urwales??????????? CZY wszystko musisz negowac co tyczy sie kosciola czy ty czlonek LPR jestes na wygnaniu czy Mlodziezy Wszechpolskiej???????????????????????
    CEYLON -pierwszy obronca NA wygananiu ucisnionej Polski 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

fatamorgana
    Participant

😯

Na "wygnaniu" to chyba ostatnio jest cała MW…

100%polak
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    SpokoBoyxxx:) wrote:

mamy krolowa Polski Ktora notabene jest zydowka (A my tak zydow nienawidzimy)

Kiedyś przeczytałem – było jakoś tak:
    Po skończonej mszy chłopi udali się do zakrystii:
    – Na kazaniu ksiądz powiedział że nasza przenajświętsza Maryja Panna była żydówką
    – Ależ skąd , miałem na myśli naszą dziedziczkę ,księżnę …..owską

100%polak
    Participant

SpokoBoyxxx:) wrote:

mamy krolowa Polski Ktora notabene jest zydowka (A my tak zydow nienawidzimy)

Kiedyś przeczytałem – było jakoś tak:
    Po skończonej mszy chłopi udali się do zakrystii:
    – Na kazaniu ksiądz powiedział że nasza przenajświętsza Maryja Panna była żydówką
    – Ależ skąd , miałem na myśli naszą dziedziczkę ,księżnę …..owską

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.